Stiti careva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, sfatul meu, pentru cele care vor sa faca prajitura, este sa nu taiati checurile in felii normale si sa le asamblati.
Taiati-le ca pe blatul de tort, pe lungime, puneti crema si formati 2 prajiturele, iar cand taiati taiati normal.
Vor iesi feliile cu mai multe dungulite si vor fi mai frumoase.

Eu am vrut sa respect reteta, deaceea nu am modificat nimic, dar data viitoare asa am sa fac.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Cristina, mii de scuze! Am copiat si am sarit exact randul cu faina, sunt 300 gr. in reteta mea (daca te mai intereseaza).
Culmea e ca am verificat-o dupa ce am scris-o!
Inca o data imi cer scuze!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Arata f. bine in poza ta, asa ceva imi amintesc si eu ca era, dar nu ne-ai zis nimic de gust, a iesit buna?
Ideea ta e buna cu taiatul, uite io la bucatarie n-am nici talent si nici imaginatie, nu m-as fi gandit!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

in reteta mea scrie o cana de faina se amesteca in ploaie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LAURA - Saru'mana! Vazui, dar dupa, iar eu facusem din mai multe oua, ulei si alte alea si nu mai stiam cat sa pun. Dar m-am descurcat!
Si ce bun este! Io zice "la metru" ca e mare, dar eu nu mai am decat un pic de aseara si pana acuma!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor va rog frumos lamuriti-ma si pe mine,"vanilia" e esenta de vanilie sau exista altceva?...eu stiu doar de esenta sau budinca?!...am cautat azi aici de am inebunit dar nu am gasit decat esenta!!!!!..e ok pt crema?

Va multumesc

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CRISMIR - Da, este buna! Vezi sa gusti putin din compozitie ca sa nu fie prea concentrata si sa iasa amara.

A iesit nemaipomenit!
Deja, de aseara pana acuma, s-a mancat 2/3 din ea. Ce a ramas, va inchipuiti ca o sa ma doara sufletul s-o las pana maine! Mai ales ca al meu sot e un pofticios!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mersi Cristina!
Am facut prajitura,dar sunt tare dezamagita,a iesit foarte frumoasa dar la gust nu e de loc ca cea de acasa care o stiam eu..crema e altfel si blatul a iesit cam tare(cu 300 g faina)...am sa pun poze sa vedeti,in primul link....data viitoare fac altfel si cred ca este mai gustoasa cu budinca....nu mi-a placut


si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

quote:

Originally quoted by CRISMIR
DANA ,nu te supara pe mine dar ceea ce au dat fetele retete aici nu este la fel cu ce ai tu...dar se poate combina...adica nu asa arata aia care stiu eu,si la care fac referinta ele...scuze ca m-am bagat


Nu ma supar deloc, dar asa cum ai spus si tu intr-un mesaj ulterior, nu prea ai citit bine reteta mea, si este exact ceea ce a cerut miria_cristina. M-am uitat si la pozele prajiturii ei, si este identica, numai ca eu am impartit crema in 3 si am colorat 2 parti, una in rosu, si una in verde, ca sa iasa mai aratoasa. Pe alt site(unde am postat reteta si executia poze pas-cu-pas) fetele au recunoscut-o ca fiind "Prajitura la metru".
La mine cantitatea de faina era de 250 g, si daca ai fi facut reteta mea, n-ai mai fi fost deloc dezamagita



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANA ,am citit din nou reteta ta si exact asa am facut eu azi...eu am pus 300 faina,dar si 9 oua...deci ....nu e la gust cu ce mancam in Ro....arata la fel dar nu e....nu stiu de ce...blaturile nu sunt pufoase,si crema e total diferita...ce mai,e cu totul alt gust...pacat ca nu poti gusta o felie din prajitura din Ro... sa vezi cum e... si sa sti ca apoi am citit mult mai bine reteta ta si mi-a cerut scuze ca m-am bagat

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput