Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 24
nicoll_mada spune:
Acusor cred ca nu trebuie sa uiti de vigantol si Zymafluor.In rest...nu imi mai trece nici mie prin cap.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by nicoll_mada
'Neata la fete!Daca ati sti ce curioasa sunt de vestea Albinutzzei..
citesteAlbinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Lory2004 spune:
Surprize peste surprize!!!
Felicitari Albinuzza, ma bucur pentru tine si va admir pe toate mamicile care v-ati hotarat la bb2!!!!
Felicitari si pentru micul umblaret!
Vad ca tot mai multi merg in picioare.
Lui Rares ii este inca frica. Merge destul de bine sustinut de 2 manute, iar de o manuta face cativa pasi si se lasa in fundulet. Sper sa-si invinga teama cat mai repede.
Pupici
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
Lory2004 spune:
La multi ani pentru Rares si Bianca, sarbatoritii zilei de ieri!!!
Va doresc sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici si sa aduceti multa fericire parintilor vostri!!!
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
anis spune:
Hhahahaha Albinutzza....super.Ce misto , iar colege
>felicitari ca stiu ca ti-ai dorit mult si ne povestim greturile pe dincolo.
Eu mai astept 2 mamici de aici...nu va zic cine ..![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Albinutzza mea draga, te felicit din toata inima
. Va sa zica se-ntregeste stupul
. Ma bucur mult pentru voi si-ti urez o sarcina usoara
. Nu pot sa nu zambesc gandindu-ma ca tentativa ta de slabit se incheie cu ceva kilograme in plus
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
Felicitari! sa fie sanatos tot "roiul"! eu inca ma mir ce curaj aveti! dar... nu e deloc greu cu doi! e fff greu! dar si fff minunat! unul e putin si trei sunt multi! 

Andre_ea, te inteleg ca si eu patesc asa cu sotul... lasa ca nu cade, lasa sa faca ce vrea... chiar daca e pe marginea patului sau in picioare pe gresie!
Paula are pasiune ptr scaunul de la calculator... sta in picioare si il tot roteste! sotul sta si se uita la ea si eu toata ma cutremur!
Briana, sunt copii care sunt mai slabuti dar nu e neaparat o problema!
Acusor, antitermice, vigantol, smecta, sup. glicerina ...cam astea imi vin in minte! cand plecati?
ella2000 si printesele
Albinutzza spune:
Anis, se pare ca ai tras bine cu piciorul, ca vad ca ne mutam la
de ian-febr. O sa ma insciur si eu acolo
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Mona, si eu ma gandesc numa la asta. Si ma gandesc ca asa a vrut D-zeu, pt ca nu m-a lasat sa ma mai duk la sala
ca sa nu pierd sarcina.
Oricum multumesc fetelor pt urari sper sa fie totul bine, si sa decurga OK ca la Luca, mai putin greturi
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

Monica-Elena spune:
Bravo
sa fie intr-un ceas buna si sarcina sa fie dusa la capat. Eu nu am timp s ava citesc ptr ca pregatesc bagajele. Plecam la munte si ne mai vedem la toamna.
Cuscra ce sugubeata esti
eu s-ar putea s afiu o alta viitoare mamica dar nu ma incumet sa fac test astept.......![]()
Uram tuturor bebeilor la multi ani la implinirea unui anisor si sa ne vedem cu bine in toamna. O sa ne intoarcem in buc ptr o nunta in iulie si apoi cat sa ne facem bagajele de mare prin aug credem depinde de tati. Pana atunci stam la munte la aer curat.