Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 23
Ella2000 spune:
sa dau cu ghicitul? ei bine... vine bb2!!! am scos cartile pe masa! si cartile imi spun ca o dama bine, satena, bruna, cu ghips ( sau fara ) de curand a fugit si s-a impiedicat si hop! bb2! nu ma baga in seama ... ma stii doar! dar lasand gluma, as fi incantata sa se implineasca visul tau!
Surpriza serii a fost Ursuletulpanda! pupam pe Al gabriel si ne bucuram ca sunteti bine!
sa fiti sanatosi!
ella2000 si printesele
andre_ea spune:
La multi ani deschizatorilor de drumuri din listuta noastra! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa umpleti casa de bucurie!
Rares si Bianca!
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
zici ca de acum ai scapat de frica? Off, ca la mine atunci a inceput.
Sa ne vezi pe noi ce haiosi suntem. Eu ii zic copilului ziua ca nu e voie in picioare, sa mearga de-a busilea. Si seara vine tati si il intreaba ce face de-a busilea, sa mearga in picioare ca e baiat mare. Ce sa mai inteleaga bietul copil? 
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
A, si pana sa apuc sa citesc raspunsurile fetelor tot la bb2 m-am gandit. Stiu ca tu ti-ai dorit. Asta este
?
Andreea, mami de
brianamica spune:
Buna dimineata
Vad aici ca vine o "boare" de BB2 la mai multe mamici ! Mai fete, BB2 este o minune ! Va doresc din toata inima la toate care va doriti sa aveti parte de el ! Si se poate, dovada noastra vie fiind Anis care a avut parte chiar de o minune !
Eu sunt tare ingrijorata cu Ana. Am cantarit-o si are doar 8.5 Kg la 10 luni si o saptamana. E foarte putin, dupa parerea mea. Astfel incat am sunat aseara doctora si aproape m-am zburlit la ea ca ma duce cu vorba de ceva vreme. Sper sa o vad curand ca nu mai pot. Evident ca nu a luat in greutate daca nu imi mananca bine.
Altfel ea e vioaie, nu am treaba !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
acusor spune:
Albinutzza, si eu tot la bb2 ma gandesc!
Daca e asa, bravo! Sunteti curajoase, si tu si Anis ca ii faceti asa repede!
Eu am zis ca pe al doilea nu-l mai fac! Inca mai ma pot razgandi
. Oricum, acum mi se pare tare greu. In fiecare zi trebuie sa-l ridic pe Teo cu tot cu carut, de 4 ori pe zi, pana jos si inapoi in casa. N-avem lift. Daca il fac si pe al doilea, il fac cand Teo merge pe picioarele lui.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Ce medicamente trebuie sa iau cu mine la mare pentru Teo? Nu-mi vine in cap decat eferalgan sau panadol si smecta.
Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie, dar trebuie sa fiu pregatita.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
nicoll_mada spune:
'Neata la fete!Daca ati sti ce curioasa sunt de vestea Albinutzzei..
Dar pana sa vad daca ne-a lamurit sa uram si noi LA MULTI ANI,SANATATE ,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI SANATOSI PT COPILASII CARE MAI ADAUGA O LUNISOARA:
ALEXANDRU-Tia
ANDREI-Laura-s
MIHAI-geaninaelena
EDUARD ILIE-joker
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
De-asta va iubesc eu pe voi, ca stiti unde sa tintiti. M-am impiedicat, deee...gainaaa si uite ca am pus-o de-un ou
. Sunt insarcinata
in 5 sapt dupa calculele mele.
Totul a fost rapid, nici nu realizez, abia ieri mi-am dat seama ca nu-mi venise ciclu, si ca ar trebui. Cand m-am uitat pe calendar 7 zile intraziere. Am facut test ieri, si pozititv, nici la Luca n-a iesit asa repede. Azi dim l-am repetat si intr-adevar asa e...pozitiv. Sa[pt viitoare vreau sa ma duk la dr, l-am anuntat deja, a zis sa mai stam putin sa facem si o echo.
Anis, ai pus piedica bine, ma inscriu si eu, vom fi iar colege, si daca ne ajuta D-zeu vom ajunge cu bine la final, de data asta tu inaintea mea![]()
Ella, ca de obicei, cartile tale au ghicit bine
oricum super exprimare 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)