Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Monica-Elena, nu stiu ce relevanta poate avea sau nu exudatul. La noi a iesit prezenta stafilococului auriu. Irelevant ar fi sa nu fie, de fapt, acest stafilococ sau sa fie cu semnul intrebarii? Ca nu prea inteleg cum e cu relevanta la care te referi, sincer.
Eu stiu, de la doctora mea, ca e, in general, irelevanta roseata din gatul copiilor pentru diagnosticul de rosu in gat, deoarece ei au o anumita coloratura a gatului. Daca bebele nu are febra sau alte simptome, faptul ca e rosu gatul nu e relevant, asta stiu eu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Monica-Elena-din cate stiu eu cei batrani au fost.

Ema-pupam Dintzoshela maraita,sa-i iasa mai repede dintii sa se mai odihneasca si mami!Super poza in care doarme!

Yasmari-multa sanatate lui Yasmin ii doresc,sa nu mai fie nevoie sa mergeti la dr.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

la multi ani Bianca si Rares!

multa sanatate si sa va bucurati de toate momentele impreuna alaturi de minunata voastra mamica si iubitorul vostru tatic!

laura sa stii ca am citit si povestea nasterii tale. eu la mine n-am plans, insa erau sa-mi dea lacrimile cand am citit povestea ta (n-am putut ca eram la servici).

mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

emaaimee,
exudat i-a luat si mariei la 4 luni dar din nas pt ca ii curgeau mucii mereu. si nu i-a iesit nimic. asa ca banuiesc ca se poate lua si din gat doar ca e mai greu. a mea urla tare cand ii apasa limba cu spatula de lemn.

si eu as vrea sa-i dau castravete sa-l molfaie ma intrebam daca are voie la varsta asta ca stiu ca e suportat mai greu de bila.

oana a facut baie in mare? ca mergem si noi la mare sapt viitoare si eram curioasa daca ati experimentat.

yasmari,
ar fi bine sa-ti iei un termometru bun pt bebe, de preferat de ureche. alea care se pun pe frunte nu arata temperatura interna care e cea mai importanta. plus ca una inseamna 39.1 si alta 39.9. si ala nu stiu cum face rotunjirile.

eu stiu ca in caz de temperatura mare nu e bine sa lasi bebe sa doarma. e bine sa-l trezesti si sa-i faci impachetari si sa-l urmaresti cum se comporta. pt ca temperatura mare da somnolenta.
pot sa te mai sfatuiasca fetele care au trecut prin asa ceva.
la bebei poate urca f repede temperatura.

uite am gasit aici un mic ghid cu simptome in caz de febra. poate te ajuta. multa sanatate puiului mic.

www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babysymptoms/1192005.html" target="_blank">baby symptoms

mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off ce de bebelusi cu febra.
Ingrid de aseara de la ora 12 nu mai are febra.Nu mananca mai deloc.Dr zice sa astept 2 z si o sa vad daca apare si vreo eruptie.

ema.nu.ela, ce termometru de ureche?Eu am luat ieri unul e si de frunte si de ureche si mi se pare cam mare diferenta luata la ureche fata de cel norma.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Yasmari, multa sanatate va dorim. Si eu am o banda din aceea de frunte, cu cristale, dar ma enerveaza ca e asa de inexacta si oricum trebuie luata temperatura rectal. E buna macar sa stii in ce interval te incadrezi.

Anis, eu zic, si sa-mi fie gura aurita ca voi ati scapat deja. Poate a fost doar o raceala simpla ce a cedat, cum era si firesc, la ceea ce i-ai dat.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA SEARA! Ma alatur si eu sa zic "LA MULTI ANI!" GEMENASILOR CARE AU FACUT PRIMUL LOR ANISOR DE VIATA :RARES si BIANCA!

"La multi ani!" si bebeilor care au facut 10-11 luni si felicitari celor care se chinuie cu un nou dintisor...

Si noi avem o saptamana de cand am capatat al cincilea dintisor si suntem cam marait pentru ca se anunta si al saselea!...

Pa.

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Yasmari, Yasmin pe fruntea calda! sa nu fie mare bai!

Monai, sa treaca repede orice ar fi!

Emmaaimee, cat e de frumoasa!

nu mai pot scrie ca plange Paula

ella

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic.Ingrid vrea numai mancare taiata marunt.La fructe fac bucatele mici si le ia ea cu mana si mananca (acum e mai mofturoasa de cand cu febra), iar cu masa de legume fac soldatei (bag la cuptor si tai bucatele marunt cat sa apuce ea cu mana).Era mai simplu cu pasat...dar pe de alta parte de abia astept sa manace ca noi.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ella ce are Paula?

Mergi la inceput