Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani Bianca si Rares-wow primul anisor

Laura,sa va traiasca strumfishorii si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

la multi ani si copilasilor sarbatoriti azi si in ultimele zile de cand nu am mai urat

multa sanatate tuturor copilasilor nostrii,iar mamicilor multa putere,va trece

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani barbateilor si domnisoarelor care au facut un an .

Svety daca nu ti-a facut convulsii in prima seara cand a facut 40 temp in primele 20 min inseamna ca nu e geul de copil s afaca convulsii. Eu asa stiu Dede si Diana pot s aspuna mai multe. Poti s aii mai scazi temp cu picaturi d ealgocalmin o picatura la kg corp e sfanta si inpachetarea cu prosop cu apa si otet sau apa si spirt sau palinca. Nu radeti dar e sfanta. Nu poate decat sa s eimbete putin . Mai exista ptr protectia sist nervos Desitin daca zic bine diazepam care se baga in fundulet e mai bun decat fenobarbitalul.

Monai pe tine te-am auzit ca ai facut Sarei exudat. Mai fetelor eu nu stiu ce sa mai cred. Mie cand Mihnea a fost bolnav doi medici orl-isti de pediatrie d ela Budimex mi-au spus ca exudat nu s eface la copil pana la doi ani nefiind relevant. Of dr astia......scuze Dede si Diana....

Dede ce ti-a dat homeopatul s ale dai la brotacei? Si eu vreau sa ajung cu Mihnea ptr cresterea imunitatii dar pana atunci ii dau imunobaby si vitamina C la doua zile si mai vedem dupa ce terminam sticluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

LA MULTI ANISORI BIANCA SI RARES!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi, si norocosi in viata, sa aveti parte numai de bucurii si sa-i fericiti mereu pe parintii vostri!!!!
Laura, sa va traiasca, ce emotionant si eu ma pregatesc sufleteste pt momentul primului anisor care vine in curand si la noi. Doamne nu-mi vine sa cred!!!

La multe lunisoare DARIA si IOANA!!! Va pupam dulce pe amandoua, sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Delia,ma bucur ca ti-am dat idei,stai sa iti arat si niste pozesa le pun intai.ricotta e crema de urda.mie imi place mult si din disperare de cauza, a se citi fata mea super mofturici,am incercat-o si pe asta si Oana mananca jum de cutie.ar papa mai mult,dar mi se pare de ajuns si ii amestec fructe ca si asa a avut o perioada in care le refuza complet.doar san a papat aproape cand mi-a fost bolnavioara.sa revin la ricotta(gasesti la supermarket:Metro,Mega Image),este de la firma Galbani,Santa Lucia ricotta-in cutiute de 250 gr.eu vreau sa incerc sa ii dau fetei si urda pe care o sa o fac cu lapte si blenderul pt ca uneori nu gasesc ricotta.
Emanuela-mersi de sugestie.inca nu as vrea sa ii dau Danone sau alt iaurt cu fructe din magazine.vreau sa mai incerc iaurt facut de mine din lapte UHT gras.si nu o sa imi iasa acrutz deloc.daca nu ii place simplu sau cu fructe atunci mai vad ce incerc.
vad ca va distrati pe la nunti cu mic cu mare bravo.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

si eu vroiam sa stiu despre exudatul faringian,mai precis de la ce varsta se poate face la copii?

si Oana Dintzoshela mea e super maraita,alti dinti.ce sa facem tot alaturi de fruntasii dintzosi.ieri a fost tuuuurbata rau toata ziua.am capiat si eu si mama.acum se trezeste de 2-3 ori pe noapte.cand era linistita ajunsesem la performante:treziri 1 data pe noapte sau de 2 ori.dar iar dintii,sa nu ne dezmintim.oricum ma multumesc cu nr asta de treziri, mi se treziea din ora in ora sau mai des pana acum o luna.
ziua nu mai doarme normal ca doar se linstise.se trezea la 6.30 sau 7 max si nani la 10 pana la 12 max,apoi de la 3 iar mai mult de o h,max 2.acum doarme de la cam aceleasi ore numai 45 de min dupa care se trezeste urland rauuuu.nu o pot linisti nicicum,pupata,leganata,numai sanul sa il morfole o linisteste.
o pun in premergator dupa de ce ne indoaie de spate pe toti(mergem tinuta cum se vede in poze).si ce traznai imi face,ajunge la butoane si da drumul la masina de spalat.acum e si apa oprita si scoasa din priza ca am o fata superatomica.deschide sertare,dulapuri,frigiderul,pune bratari pe manute

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

am uitat sa mai spun ca trage covertura de pe pat sa adune ate din canapea.pe care le aranjeaza,papa,etc. la fel scamele de orice fel sunt superjucarii si mancarea favoritadaca gaseste vreun fir de par la fel se joaca cu el fericita.
ia sa va uitati
asa papa Oani amestec mexican
Oani arata cum face nani
aratam si nasul

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!! , e o zi atit de speciala pentru voi, Bianca si Rares!!!!!!
Sa fiti mereu impreuna, iubindu-va frateste, sa va dea Dumnezeu o viata fericita, sa aveti generozitatea sa zimbiti mereu lumii, intelepciunea sa priviti soarele chiar in zielle ploioase, rabdarea sa va imbratisati parintii cand va vor cicali la cap.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

fata mea are temp 39; am un termometru din ala banda care se pune pe frunte, masoara temp rotund, 37,38,39,40, fara diviziuni.....
II dau dintii, e adevarat, dar a spart deja, azi noapte s-a trezit aproape la fiecare ora dar mi-am zis ca de la caldura (barbatu a dormit pe jos, e inabusitor), azi a fost f ok, am fost la play group, la intoarcere a dormit o ora in pram, 12-13, si cum i-am gatit imediat si ma pregateam sa-i dau papa ca din considerentele mele ii era fff foame, o gasesc cu degetul in gura, capul pe burta ursului Winnie, ochii inchisi, se pregatea sa adoarma, asta pe la 14.30......
F ciudat s-o apuce somnul asa, ca abia dormise, ii iau temp desi nu parea fierbinte....hop 39....sa ametesc. Mi-am luat-o mie 38, i-am mai luat-o ei dormind de vreo 7 ori,tot 39, am telef dr si a zis sa-i dau Calpol, doar daca nu-i scade sa vin maine.
Sint cam speriata, doarme intr-una de aproape 2 ore...poate si pt ca a dormit prost azi noapte..

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput