Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
dordia2000 spune:
Monet ai niste minunatzii de printzese. Sa-ti traiasca!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Joy eu am mai fost la fitness si atunci mi-a aratat profesorul/antrenorul ce exercitii sa fac. Eu oricum mai mult de juma de ora nu rezist, cand plec de acolo imi tremura picioarele. Fac 5 min bicicleta, 5 min stepper, apoi trag de ceva fiare ptr spate.
Insa eu am doar 2 vertebre usor tasate. Din cate am inteles eu, tu ai stat acasa 2 ani din cauza spatelui. ASa ca tu chiar ar trebui sa vorbesti cu un doctor si un prof de gym ca sa-ti zica ce ai voie.
Asa informativ uite ce am gasit: http://www.ele.ro/Gimnastica.html
http://www.worldchampionsclub.ro/sala_fitness.html
http://planetafitness.uv.ro/antrenament/antrenament.html
http://www.idieta.ro/articol/2629_exercitii_pentru_un_spate_de_vis.html
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Monet, ce minunatii de fete ai, si cum seamana intre ele si ambele cu tine. A crescut fte mult Maya, e o papusa.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
miha2006 spune:
LORDRA m-am stricat de ras cu deshtu' tau, interesanta tehnica de mancat are Dariuca...cred ca face apel la neuronii tai, spune-i ca-s neregenerabili sa aiba grija de ei...
la cate luini ar trebiu diversificata si masa 3 ca si IUlia tot 2 are , dar pana cand?
DIENUTA cand pleci in concediu? CE fain e tine... pe noi cred ca ne sare randul anu' asta...
MIHA SI IULIA BUBULINA
mara95 spune:
'Neata!
Roxi, la noi e un intreg ritual cand luam masa.Pentru ca nu a prea mancat de la inceput, si de fapt, nici acum nu o face prea bine, cred ca as sta si in cap numai sa manance.Ii dau si jucarii, schimbam si locul de 3 ori samd.Probabil ca mai tarziu o vom disciplina, dar acum nu prea vad cum.Urmeaza sa-i luam si scaun de masa si poate de atunci.
Ea mananca bine si cu tati alaturi si cu bunica.Cu mai multi nu am incercat.
De jucat, se joaca frumos si rade in hohote chiar si cu persoane care au vazut-o prima data, important este ca s-o tina in brate cineva cunscut ei.Restul nu mai conteaza.
Multumesc cu raspunsurile despre numarul meselor diversificate.Eu nu prea aveam un program fix, azi o masa, maine daua, poimanine niciuna....
Monet, super poze, nu-l stiu pe tati, dar parca sunteti 3 surori, binenteles cu diferneta de varsta respectiva!Sa-ti treaiasca!
Bubamara spune:
Neata, fetele!
SONDAJ: Ati facut/ faceti antirujeolicu' la 7 luni? Sunt indecisa si poate reusiti sa ma indreptati intr-o directie.
Multam fain de raspunsuri!
Morgano spune:
Raluca, eu am decis la sfatul pediatrei si a altor medici sa nu i-l fac sub 1 an, asa cum se facea inainte de epidemia de anul trecut. Si pe carnetelul de vaccinare e trecut la 1 an.
Atat timp cat copilul meu nu merge in colectivitate gen cresa, gradinita etc.... nu vad de ce m-as grabi. Sunt pareri si pareri, dc iti asumi riscul.... pai de era risc asa mare, de ce nu se facea si inainte la 7 luni? E discutabil, dar asta a fost decizia mea. Mi se pare ca riscul reactiei la un astfel de vaccin la varsta asta e mai mare decat la 1 an. Am semnat intr-un catastif la pediatra ca nu sunt de acord sa-l fac sub 1 an si gata.
Sunt curioasa si de parerile celorlalte fete, mamici mai cu experienta sau mamici mai pricepute in domeniu.... Silvia? :)Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ilenutza spune:
Felicia, esti o dragutza!
Iar Ilinca, este de prisos sa spun ca este dulcica de iti vine sa o mananci, nu alta!
Cred ca
e valabil si pentru Vic nu de alta dar nu degeaba statea el sa ii traga sosetele Ili din picioare!
Ralucutza, bb este f mic, nu mic, si pune-l la san de cate ori plange.La varsta asta plang de urmatoarele motive si in aceasta ordine: de foame, este ud sau il deranjeaza o hainutza, ceva sau il doare burtica.Daca e nevoie pune-l la san si la jumatate de ora de cand a terminat ultimul supt.Poti sa te mulgi si manual sau poti sa iti iei o pompa second hand buna!Mie imi pare rau ca nu mi-am luat.Iar laptele poti sa il stochezi la congelator 3 luni in pahare de plastic de unica folosinta cu folie pe deasupra.daca laptele e suficient sigur nu plange de foame
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Madutza10 spune:
Buna dimineata!
Abia mi-am culcat copilu' si top pe forum sa vaz ce mai ziceti ,vad ca toti bebeii sint avansati ,ma refer la diversificare ,felicitari!Al meu vrea sa ma bage in spital cred ,tare urat face cind ma apropii cu castronu' de el ..
Am si eu o intrebare ,pot sa-i dau mar copt cu cereale si subtiat cu lapte ?Sa incerc de fapt ,ca sigur nu-l maninca .Si ince ceva ,azi s-a trezit la8:00 ,deci atunci a fost prima masa ,mere sa-i dau maru' la 12:00 si supa la 16:00 ??Nu e prea tirziu ,mai ales ca azi ii pun si piept de pui ..Va rog sa-mi raspundeti ,ca voi va pricepeti ,deja vad ca ati incoluit 2 mese ,la noi mai dureaza ,pina la 1 an avem tot timpu'![]()
Era sa uit ,stie cineva cum pot face brinzica daca al meu are intoleranta la lactoza ??O mere cu laptele fara lactoza ,nu prea cred ...
Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
Madutza10 spune:
Ilenutza ,ce mai faci ?Ti-am urmat sfatul cu batista bebelusului dar tot mucios e ,si-a revenit cu stomacelul ,cu tusea dar tot fornait e !
Mi-ai zis ca si Victor a fost cam mucios ,cum ati scapat ??
Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'