Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete ma cine vb Ana"se"be...care apropo...cnd vin la Buc dc vin la tine vin cu parul.Pai tu vb ca ai tras chiulul aseara...sau erai la fugarit.
Telindo zi-ne si noua acum de ce esri recunoscatoare Nicolei...ca si eu sunt Janinei( pe care am uitat sa o bag pe lista ieri ca sigur si ea pandeste).
Ioana ce mai facusi azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Liliana, propun in seara asta sa facem rime!

Foaie verde de maslina,
Liliano esti divina!
Foaie verde de alun,
Stai sa-ti trag un sut in ! (nu tie Liliano)

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Aseara am picat lata! Cica m-am uitat la Midsummer Murders si am adormit pe canapea!

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetelor, mi-a murit motanul alb, a cazut de la geamul de la bucatarie, sunt terminata, nu ma pot opri din plans.
Daca nu mai intru, stiti de ce.
Nu pot sa cred, pur si simplu nu pot sa cred.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Poi daca-i asa si io sunt recunoscatoare Irinei si lui Maraki .
Nu mai stiu cine zicea, ca am varza in cap, ca am fost frumosi la nunta. Pai da , am cam fost. Ce modesta...
Si io harnica: calcat camasi, tricouri, prosoape, facut dus, spalat vase + bibe, schimbat cupil de pampers ca am uitat inainte sa-l hranesc, in seara asta i-am sarit baita, asta este, ce sa fac.
Mai este cineva?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Anduta imi pare rau!!! Off!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca te iert...da nu te iert pt "una este luna...doua este...nu mai stiu" ca i-am rupt capul lui Marian de doua zile si acum pe bune nici mie nu imi iese din cap cantecelul asta.Azi vin din bucat si Marian ii zicea lui maicamea ( pe skype evident) ca nu a auzit in viata lui mai mare porcarie decat ce cant eu. Deci de atsa vin cu parul.
Bai azi ma gandeam si ma apuca rasul ( ca pe prosti bineinteles) ca eu cand ies afara car bebele si ma vad ca aia din Twin Peaks ...doamna cu butucul...Lui Marian nu i-am gsit nume dc parcae ra un schip si pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sunt happy
O prietena din Craiova (care a facut laparo odata cu mine) e gravida in 6 saptamani, dupa ce si sotul ei a consumat Branca Ursului vreo 6 luni - dupa modelul lui Ghita ( ca si in el am bagat en gros si a fost f.f.f.f constiincios).Si ea saraca a facut de 3 ori IN VITRO si rezultat zero! Ca un dr. cretin din Craiova i-a zis mai demult la laparo facut acolo ca are trompele infundate! Si anul trecut la Timisoara a mai facut odata laparo si nici vorba de trompe infundate! I-am zis eu bine sa mai faca o laparo la Timisoara inainte de alt IN VITRO!
A RAMAS NATURAL! ACU!

Cred ca e cea mai buna veste din ultimle luni!

Mai e cineva?
Eu iar ma de citit en gros
A! Si Diana doarme,a papat bine tot piureul de legume si n-a mai avut febra deloc!

Revin

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Aoleu Anda, saracutul mai! Imi pare rau! Nu stiu ce sa spun...

Stiu cum este sa pierzi animalutz... e cumplit, simti ca te rupi...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Irina

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput