Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee sa stii ca o sa o cobor maine, ca Alain se ridica stand pe burta in maini si se uita peste patut, e mortal, cat despre lasat singur nici o sansa ca imediat e aruncat pe burta si o ia taras spre te miri ce zona.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie de dormit o va face in patutul normal, cand o sa cumpar pat de voiaj o sa il tin sa se joace in el,nesupravegheat nu pot sa il las in patul lui pt. ca mi-e frica sa nu se accidenteze cand are picioarele iesite si vrea sa se intoarca.Oricum el ma striga cand vede ca este imobilizat, il cunosc dupa voce ca ceva e in neregula Nu-l schimba din patut pe Alain, asa invata sa se ridice, se tine de bare plus ca mai tarziu daca ai optiunea sa scoti doua bare se va da jos singurel din patut
Mirela bafta maine la dr. Sa scapi de cutit
Giova??? helloooo????

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu pozele cu Vladimir, e un scump..vai, vai ce de imini va rupe frumuselul, ce frezaaaaa bogata si frumoasa are.....saracul Alain pare chel pe langa el.

poze

Mergi la inceput

Maraki, Angelo e superb in filmulete. Se asecunde ac unstrengar dupa pernita, iar cu catelul, ce sa mai zic, sa ai numai mare grija sa nu ia ceva de la caine. Eu am vut pisica si i-am facut toate vaccinurile posibile si manca mumai wiskas si tot m-am trezit purtator de toxoplasma inainte de a ramane insarcinata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie cand am ramas gravi l-am tuns pe Dixi singura, iti dai seama ca era plin de par in jurul meu dar nu am patit nimic Plus ca la cat il pupam eu pe Dixi insemna sa fac cine stie ce boala daca era ceva.De obicei nu e chiar cum am facut filmuletul, il linge pe manute dar foarte rar, cand il las eu sa se apropie Angelo deja a inceput sa intinda manutele dupa Dixi si sa il traga de par, catelul plange usor dar nu-i face nimic baiatului

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Chiar asa: Gio pe unde umblasi toata ziua?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Dixi e superb..toata viata mi-am dorit sa am asa un catel, te cred ca-l iubesti. Si noi vrem sa-i luam lui Alain un catel cand creste mai mare si cand ne mutam noi la casa sau intr-un apartament mai mare. Angelo va avea un prieten de joaca cu asa o companie, dragutul de el. Merg si eu la culcare, va pup fetelor, noapte buna voua si la bebelasi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi!!! Ati facut nunta la Gradina de vara din Nasaud, asa-i?

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

Pana sa citesc ce s-a mai scris pe-aici vreau intai sa spun ca NICOLE iti sunt datoare vanduta pe vecie! Sper sa ma pot recompensa vreodata fata de tine...

Vad ca e liniste pe-aici inca.
Gasca de in seara asta ce program avem?

Eu tocmai am facut pe vrednica... mi-am facut si mi-am spalat parul si am calcat si camasi pt husbandu'.

Asadar merg sa lecturez, ca am cateva pagini bune si revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bre, dar ce-i linistea asta?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput