Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

simona_toma,eu ii bagam in fiecare zi cate o jumatate,in special seara inainte de culcare,asteptam toata ziua sa vad daca face singurica,si daca nu faceam ,pac supozitorul!
dupa vreo doua saptamani a inceput sa faca singurica,cam la doua zile facea ea,deci era o zi cu supozitor una fara,apoi incet incet a inceput sa faca singurica in fiecare zi,chiar si de doua ori pe zi!
poti sa incerci sa-i mai dai ci ceiut intre mese,musetel de exemplu!
si felicitari ptr baietul zambaret,frumos si care doarme mai mult,asa o lasa si pe mami se se odihneasca,nuuuuuuuuuu!deci sa pun pila am inteles!!!

nshiro,nu mai baga in seama pe toata lumea,tu cel mai bine,doar e corpul tau,nuuuuuuuu!!sunt rai si vor doar sa te necajeasca!!

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

simona_toma,tocmai cand il laudam si eu pe bebita al tau ca doarme,sa-ti faca una ca asta!!!!!!!!pai zii ca-i nu-i mai dau voie sa se intalneasca cu ANA-MARIA

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, dragele!

vad ca nu prea mi-ati simtit lipsa, da sa stiti ca eu v-am citit in fiecare zi, desi nu am avut timp sa raspund

asa ca pot sa spun ca Alexandra e o dulce! si in primul filmulet, la unele fete seamana cu Biamai ales cand scoate limba!!!

Delia, multa sanatate sotului tau si sa stii ca noi inca te asteptam pe la Romania

Catrinel, seamana nu seamana, dar ai o papusa superba, am admirat-o si eu si sotul!

Rocsana, chiar imi era dor sa te mai "citesc"! cat despre kilograme in plus sau in minus- eu zic sa ii dai pe Ignore ..si eu m-am apucat de 4 zile de dieta daneza, am pierdut deja 2kile, da mai e drum lung pana la cele 55 de dinainte de sarcina...vestea buna e ca in curand (eh, in cateva luni) or sa ne alerge piticotii astia mici de o sa pierdem cate kile vrem, poate chiar mai multe fetele

Mari, felicitari pentru botez, m-am uitat la poze: foarte faine, ai o adevarata pritesica!

Mariana, sper ca s-a linistit bebe mic..uite ca de cateva zile si Bia mananca putin si la 2 ore jumate....am incercat intr-o zi sa o tin mai mult fara sa manance, adica vreo 3 ore...da' degeaba...asa ca o las pe ea sa dicteze deocamdata..Ce e bine e ca am iesit foarte mult si a mancat si prin parc, si acolo parca are pofta mai mare de mancare

Simona, sper sa scapati cat mai repede de "accesorii", oricum mamica si bebe micu'

Cosmina, asta cu urlatu la piept, pe mine m-a terminat nervos...chit ca era din cauza ca e prea mult lapte; tocmai din motivul asta am inceput sa ma mulg si sa ii dau bibe, si pe urma am renuntat treptat, pur si simplu nu mai suportam sa o adu, mi se face mila de ea si imi venea sa ma iau singura la bataie

Tcelen, am admirat si eu papusica cu ochii albastri si e o dulce

am vazut ca era vorba de Milupa: si eu ii dau Biei Milumil1, la inceput combinat cu lapte de tzitzi, acu integral, si a avut probleme cu constipatia doar o data , la inceput; i-am pus jum de supozitor si a facut kk imediat, insa stiu ca nu e bine sa se abuzeze cu nici o metoda, pentru ca nu se vor obisnui sa faca kk singurei..Acu nu mai sunt probleme, face cam la 3 zile si nu are nici crampe..

cat despre swinger, eu i-am luat bouncer ca nu imi placea oferta de swingere de aici, o mai bounceresc eu din cand in cand, dar ii place tare mult in el, ca are si jucarii agatzate si sta si se hlizeste la ele...am luat-o cu mine inclusiv in bucatarie, pe masa cu bouncer cu tot, pana mi-am mancat eu morcovu de dieta

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

AndreeaG si eu te astept cu detalii de la botez, ca si noi mai avem putin pana pe 24...
Sper ca ati petrecut bine!

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

fetelor, am si eu o propunere pentru voi...Stiu ca unele dintre noi au inceput deja diversificarea si unele o vor incepe curand - noi ne-am propus ca de la 4 luni si-un pic sa incepem, ca acu' mancam doar formula- si eu deja m-am apucat sa strang tot felu' de retete si retetutze mici pentru bebei mici pe care o sa le postez pe blog-ul meu, bineinteles cu sursa de unde le am

puteti vedea aici, diversificarea la bebei , in etapa de inceput, ca mai am ceva de modificat la aspect

propunerea mea este sa imi trimiteti, daca vrei , pe mail (noemi@mirabilis.ro) idei de retete pentru bebelusi pe care eu o sa le postez pe site si vom avea toate acces la ele, cand e cazul...eu una habar nu am sa gatesc branzica de bebei cu nu stiu ce Calciu, sau alte piureuri sau supici...si ma gandesc ca n-oi fi singura nepriceputa

asa ca , eu astept retete si le voi pune pe site, cu sursa si numele celei care mi l-a trimis

P.S. pagina cu retete o puteti vedea si la semnatura: Cooking for my baby

Cooking for my baby

Mergi la inceput

Matei, la multe luni de 3 luni!!!! Pupam bebele mic si mamica simpatica!

(ca si noi facem 3 luni azi )

Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna tuturor!
Nu am timp deloc sa scriu.Am intrat sa citesc ce mai ziceti si eram sigura ca Noe isi va aminti de ziua noastra!
Multumim Noe!!! Esti o dulcica!
La multi multi ani si Biencutei! Sa fie fericita si sanatoasa! Va pupam!

O sa intru mai tarziu cu detalii...sper.Pana atunci va transmitem gandurile noastre bune tuturor!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, Harris are 10 saptamani. De obicei papa cand e la san dar ii si place sa il simta acolo langa nasucul lui. Si doar asa adoarme si ziua si seara. De luat,si eu zic, ca ia f. bine in greutate dar nu pot sa il vad asa urland si sa manance chiar non-stop?! Pupici

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am aparuuuuuuuuuuuuuuut!
Ma chinui acum sa pun poze(selectate din aproape 2000)si va si scriu impresii despre botez si nu numai,in cateva minute,dar la capitolul 8,proaspat deschis.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

vai scuze MP, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!MATEI,SA CRESTI MARE SI VOINIC!!

LA MULTI ANI!!! ANNE-NOE SA CRESTI MARE SI FRUMOASA

MULTUMIM NOE!!

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput