Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 23
Catrinel_17 spune:
Poze de la meciul de fotbal - Cupa Mondiala la Frankfurt
Asa misto trebe sa fi fost, as fi vrut sa pot merge si eu...o sa pun si poze cu ecranul ala mare de care va ziceam, dar azi n-am avut aparatul la mine 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
simona_toma spune:
Cosmina, eu acum ii dau numai Milupa.Dar nu putea sa faca kk nici cand ii dadeam san si Milupa.Depinde de copil.Al meu n-a mai facut singur de cand i-am bagat doar o masa de praf.Deci iti dai seama cat se chinuie acum.Dar eu zic sa-i dai repede ceva, ca de foame plange puiu tau.
Cristina, ziceai ca Ana a facut kk 2 saptamani ajutata cu supozitoare cu glicerina.Ii bagai unu intreg? Si in fiecare zi?Ca mie mi-a zis o farmacista sa nu folosesc decat la nevoie.Eu ii bag o jumatate, cam de 3 zile.Ce zici, sa continui?
Oare oi gasi Beba Pre de care a zis Catrinel?Serios nu stiu ce sa mai fac, ce sa-i mai dau sa faca si el singurel. 

Mai si am un bebe ranjit!!!Rade cu toata lumea, dar in special cu mine, ca de, eu sunt preferata
Rade cand imi aude vocea, cand ii dau peste manute, peste fundulet...Cand se trezeste se intinde cate 10 minute si rade si face asa frumooooos, de nu mai pot de dragul lui!!L-as manca.Si e cuminte si frumos si nu mai are bubite, le-am invins cu Bephanten, fir-ar ele sa fie de urate!!Doarme din ce in ce mai bine noaptea,si mananca mai bine decat acum cateva zile cand disperam si pe tema asta, nu stiu daca va aduceti aminte.Deci Cristina, pune o pila la tati al lu' Ana, ca merita!
Hai ca m-am laudat destul cu strumfu'.Va pup, noapte buna si linistita
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
Catrinel_17 spune:
simona_toma, eu ii dau Hipp Tummy Tea, si face mult mai usor. Contine lactoza si asta ajuta. Aici se gaseste lactoza si separat, ca sa pui in ceai sau laptic (cica numai daca nu alaptezi). Numai ca nu mai tin minte cit se pune, ca eu nu am luat inca pt ca alaptez deocamdata. Dar ai incercat cu Hipp Tummy Tea?
Pupici la bebe ranjit ![]()
Io ma car in patutz....
ciuf spune:
Sal, iubitele
Irina, ma bucur tare mult sa aud ca copilasul tau a scapat de suspectarea de displazie. Acum esti si tu mai linistita.
Simona, imi pare rau ca micutul strumf trebuie sa poarte atele noaptea. Dar pentru cat timp? Nu stiam ca are problemuta asta. Sanatate multa si sa auzim numai de bine de la voi.
Cosmina, si eu ii dau lui Farfuzel completare numai dupa ce papa de la san. Am grija sa o tin cate 20 de min. la fiecare san dupa care ii dau lapte praf sau lapte de san congelat. Nu stiu cat e de popular Similacul in Germania, dar pe aici este foarte des recomandat de pediatru. Luca, cel putin, nu mi s-a constipat absolut deloc de la el. Si ii dadeam din acela cu Fe. L-am trecut exclusiv pe formula cam de la trei luni.
Catrinel, ce dulce e Onichka! Si seamana tare mult cu amandoi. Acum parca mi se pare ca aduce din ce in ce mai mult cu tine. Inainte mi se parea ca seamana cu tati. Oricum e o amestecatura tare frumoasa. Si talpitele alea imi vine sa le pup de dulci ce sunt. Si eu o tot admir pe fie-mea cand o vad cu genunchii indoiti, pozitia broastei, cum a stat ea la mine in burtica. E tare haioasa. As pupa-o toata ziua.
Faine pozele de la meci. Imi imaginez ce atmosfera grozava e pe la voi. Sa tot privesti meciurile in aer liber. Buni te ajuta mult? Oricum si cel mai mic ajutor e bine primit.
Mariana, super swingul ala. Pe mine ma bate gandul sa cumpar un bouncer cu vibratii si muzica. Care are si cat e de multumita de el? Astept impresii sa stiu daca merita investitia ori ba. Aida, parca tu ai din ala.
Kim, ce mai face micuta Alicia?
Mari, super pozele. Theuta a fost o frumoasa. La inaltime. Ca sa nu mai comentez costumatia care m-a dat pe spate, mai ales palariuta. Imi amintea de Lady Diana. De unde i-ai cumparat costumasul? Cat a costat?
Ma bate gandul sa o rog pe mama sa imi caute ceva frumos de botez prin Ro. Vrem sa il facem pe la inc. lui august.
Am mai vorbit cu doua romance care au botezat niste fetite gemene aici, in Colorado, si spuneau ca ele au cumparat trusoul din Ro ca au gasit ceva foarte frumos si ieftin. Pai asa as vrea si eu.
Nu prea imi vine sa comand de pe Internet pana nu pun eu mana pe material, sa il vad cu ochii mei, in realitate. Iar ce am vazut pe la Mall nu prea m-a dat pe spate.
Asa ca probabil voi astepta sa se intoarca ai mei din vacanta, din Olanda, si o voi ruga pe mama sa caute ceva frumos pe acolo.
Lady Hawk, unde sunteti? E totul in regula la voi? Scrie si tu cateva randuri.
Delia, te sunai azi si nu te gasii. Cum ii mai este lui Rudy? Dar sotului? Sa speram ca e totul bine si la voi.
Andreea Georgiana, cum ati petrecut? Sunteti obosite dupa botez? Va asteptam cu impresii si poze multe.
Pup gasca
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Cosmina spune:
Catrinel de la colici nu cred ca se trage problema, cand il mai doare burtica stiu, ca se roseste si imediat face un part de toata frumusetea si gata. Pe urma e ok. De luat in greutate ia, chiar azi l-am cantarit si a luat 110g in 2 zile. Dar a papat non stop ieri, si azi aproape toata ziua. Nu cred ca e normal chiar asa, nu? Si mi-e mila ca urla la piept. Vad ce zice dr. vineri. Pana atunci nu ii dau inca nimic, mai stau 3 zile, cred.
Ciuf, nu stiu inca ce o sa ii dau, dar ceva trebuie. Zic vineri ce a zis dr.
Simona cred ca de vineri ii voi da si completare. Daca mai am rabdare pana atunci..
Pupici fetele si bebeii
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
aida_o spune:
Ciuf,
am mai zis, swingul ajuta numai pentru citeva minute, maxim 10 (cel putin la noi asa e), insa alea-s minute importante, ca macar asa apuc si eu sa maninc ceva sau sa fac alte treburi.
Cosmina,
eu ii dau Alexandrei si completare cu formula (Similac Advanced cu fier), pentru ca maninca mult si nu mai tin pasul cu cerintele ei, daca ii dau numai sin. de obicei minca 150ml la 3 ore, dar ieri a mincat 200ml la una din mese. se pare ca suntem la puseul de crestere de 6 saptamini, si cica avem nevoie de mai multa papica decit in mod normal.
am observat ca imi scade laptele, desi ma suge pitica. acum 2 zile mi-am dat seama de asta, pt ca nu m-am mai trezit cu sinii tari si durerosi, ca de obicei. am baut si ceaiuri de stimulare a lactatiei, insa se pare ca nu au efect. asa ca ii dau si sin, si formula.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
nshiro spune:
Mari Teo e o frumoasa Se pare ca a fost un botez tare reusit. Si tortul ce bine arata....
Catrinel ce dulce e Oana!
. Arata tare rotunjoara. Cum mai ia in greutate? Pe mine m-ai convins ca seamana cu tine! Aseara cand ma uitam la meci cu sotul chiar m-am gandit ca pe undeva pe acolo tre sa fie si sotul lui Catrinel si ca sa ma dau mare ce multe stiu eu i-am povestit ce stiam de la tine ca au acoperit stadionul si ca e foarte cald ![]()
Mariana deci Markus acum cati ml de lapte bea in total pe zi? Piureul il dai intre mese sau cum? Ii pui numai formula in el sau si apa?
Cat despre kg nu ma felicita ca mai e drum lung! Azi mi-a zis unul la scoala "da tu te-ai mai ingrasat?" M-am enervat foarte tare si i-am reamintit ca acum 3 luni am nascut... Acum o saptamana un prieten peruan din "gordita" nu m-a scos... i-am zis ca mai am de dat jos vreo 7 kg da el de colo cica nu nu poate vreo 10 si mi-a recomandat sa port haine largi nu tricouri stramte
Alinaalex ce cavaler ai tu acolo mai mai! Eu cred ca o sa-i ramana ochii albastri. La mine in familie ambii parinti au ochii caprui, insa si eu si frate-meu ii avem albastri. Cu kg te inteleg. Si eu pana la 24 de ani nu treceam limita de 48. Mie mi se parea ok desi uneori ma uitam cu jind la tipele cu forme mai rotunde... Acum m-as multumi cu 50.
Ciuf poze mai noi cu Eva nu pui?
Aida eu citisem pe undeva ca atunci cand se regleaza cantitatea de lapte sanii nu mai sunt tari si durerosi si se recomanda in continuare hranitul numai la san ca cica e de unde da nu ne dam noi seama... mult succes sa alaptezi atat cat iti doresti!
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
Oaa, ce ma bucur ca imi spuneti ca seamana si cu mine!!
a meritat faza cu pozele mele. ![]()
Rocsana, nu lua in seama pe toata lumea. Vor numai sa te necajeasca. O sa dam toate kg jos cind o sa inceapa bebe sa se miste prin casa. Nu mai stiu daca am povestit, am o pretena care dupa 3 luni de la nastere era inca plinutza, dar dupa ce ebebe a inceput sa faca primii pasi a slabit si era ca in facultate. Jur, arata absolut traznet.
Oana tot ce pune pe ea, pune pe falcutze, cred
. Nu am mai cintarit-o… dar cred ca e OK, pare multumita, si are pernutze la degetutze
Desi acuma a fost tare cald aici si nu a papat asa mult. Dar asta e. Trece si caldura.
Si deci te-ai dat mare cu informatii de la sursa? Ma bucur mult! Husbandu’ a zis ca organizarea pe stadion a fost minunata, totul a decurs excelent, si daca stateai la coada sa iti iei ceva de baut, veneau organizatorii si iti aratau unde e coada mai scurta ![]()
Si apropos de ecranul mare de pe Main, in zona unde au facut tribunele, au venit scufundatorii sa caute tot felul de chestii pe linga maluri, ca daca cumva cade careva in apa, sa nu se raneasca. Si au scos o gramada de …biciclete. ![]()
Aida, asa am patit-o si eu cu oana, fix la puseul ala nu i-a mai ajuns laptele. Dar sa nu renunti ! Adica stiu eu ca nu o sa renunti tu. 
Ciuf, multumesc!
mor dupa talpitzele ei, o sa ma fac fetisista de talpitze de Onichka
Io am bouncer cu vibratii, dar sa stii ca oana nu e prea impresionata de vibratii, si eu am fost asa entuziasta cind l-am luat! Tot am citit recenzii de paraniti incintati care ziceau ca bebe adormea in 5 min daca dadeau drumul la vibratii…. Aiurea. Cre ca i-au platit producatorii!! Dar na, poate ca la alti bebei le plac…io nu prea am leganat-o pe oana si poate d-aia. Dar avind in vedere ca lui Eva ii place asa mult cu masina, poate o sa ii placa cu vibratiiunile….
Kim, voi sunteti Ok?
Mari78, misto de tot pozele! Cocheta si eleganta Teo! Si tortul e super!
Andreea G, ma ingrijorezi!!! Unde ai disparut? Ati intins-o la munte si nu ne-ati zis nimica? Tz-tz-tz…….
Cosmina Harris ia super bine in greutate, trebe sa fie puseul de crestere, voi sunteti chiar in zona a 6 saptamani, nu? Ia prea bine in greutate ca sa ii fie asa de foame si sa pape toata ziua. Poate s-a obisnuit la san, sigur maninca, sau ii place sa-l molfaie si ii e bine acolo? Mai si adoarme la san?
Voi ce faceti cu bebeii pe caldura? Tot asa si ei, papa mai putin, nu? (bine, in afara de Harris
)
mari78 spune:
Multumesc pentru aprecieri Tcelen, ciuf, Nshiro,Catrinel !
A fost intr-adevar un botez frumos, chiar daca Teodora a cam plans in biserica de mi se rupea sufletul...era ora ei de somn si era suparata ca nu putea sa doarma...
Ciuf, costumatia ei de botez a fost facuta de croitoreasa nasei, creatia este in totalitate a nasei (se pricepe la design si nu numai pentru haine).Este o rochita lunga cam de un metru (camasa de botez, cam cum se face la catolici, cu toate ca suntem ortodoxi), facuta din satin si cu volanase, dantelute si o funda mare in fata si palariuta la fel, e facuta din acelasi material. Cred ca poti sa-i faci si tu Evei, o sa ii fac poze si ti le trimit. A fost intr-adevar foarte apreciata, era ca un inger !
Rocsana, te necajesc colegii ! Eu celor ce imi fac astfel de complimente le amintesc ce comoara am acasa si le spun sa nu se obisnuiasca prea tare cu felul in care arat acum.Daca vad ca nu ma supar, ma lasa in pace si crede-ma eu am cu mult mai multe kg de dat jos decat tine.
Catrinel pupa si din partea mea talpitele dulci ale Oanei
Andreea G, unde esti ? Vrem poze si sa ne povestesti cum a fost la botez .Pup Thea crestina
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
simona_toma spune:
Salutare, salutare!Mor de somn.Bebele meu a avut mancarici azi noapte.Pe la 5 a papat si a vomitat un pic, s-a speriat si s-a trezit.Apoi nu a mai adormit, a trebuit sa-l pun pe picioare.Si asa a dormit pana la 8.Si-m pica ochii, nici cafeaua nu ma ajuta.
Ciuf, atelele nu-l deranjeaza deloc.Sunt de la talpa piciorului pana la genunchi, deci are libertate de miscare.N-am crezut ca o sa fie asa usor cu ele, ma asteptam sa nu doarma noptile.Mergem la control peste 2 saptamani si sper sa-si fi revenit, sa nu mai fie nevoie sa le poarte.
Catrinel si eu ii dau ceiutu' de la Hipp, dar nimic.Tu cat ii dai?Eu ii dau 100 ml pe zi.Ii dai mai mult?
Pupici
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)