Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Fetelor, bine ati revenit! S-a reanimat forumul.
Pup, ca nu mai am putere de scris.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Pisicuta, sigur, te astept ca inca mai am borcane, dar sa te grabesti ca nu stiu cat o sa tina. Noi folosim nivea sensitive de cand a avut domnisoara dermatita kiar daca i-a trecut la 4 luni imi plac cel mai mult, doar ca acum folosim orice ne cade in mana.

Da Adseana, am facut si curatenie si papa si acu ma catar pe bici

Adriana, v-am vazut pozele frumosilor!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Anca Micaela, ce mai face Ema?, ceva pozici noi?

Teodora, te astept si pe tine la o farfurioara cu dulceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

auzi anka da niste dulceatza de regim ai?
ca vin si ioooooo

ziceam ca ma duc la nani dar iar m-a prins 12 noaptea...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

e bravo! de unde? pai de ce crezi ca mai am?, ca eu nu mananc, daca nu eram la dieta nu cred ca mai aveam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

FELICITARI ELIBUI!!!Sa creasca mare si sa fie sanatoasa,la fel si Alisu,sa-ti traiasca fetitele!

Mai dar vad ca voi sunteti puse pe fapte mari cu slabitul,poate imi dati si mie putin elan,grasa nu sunt dar am o burtaaa...
Multumesc pentru raspunsuri in legatura cu panpersul PISICUTA,DANNA,LIGIA.
ANDRRUZZA e tot frumos si asa cheliuta,si mamica la fel!Si eu mai caut oferte la mare nu m-am decis inca,optez pentru vile sau pensiuni.
ADRIANA m-a dat gata Cezarica ,cu ochelarii ii sta super bine si cu celularul la ureche e haios.Chiar sta cu ochelarii pe ochii?Iar tu imi pari schimbata,chiar ai slabit mult,felicitari!Unde ai gasit tu oferta la Eforie,daca nu sunt indiscreta?
CENIA v-am admirat in poze la picnic,sunteti niste frumosi,iti sta bine cu ochelari!
sa-i treaca buba la Daviduc.
DARIA ce harnicuta esti te-ai apucat de sport.Mersi pentru link,e fain ,poate ma apuc si eu daca ma lasa Alicia.Chiar tu cand faci sport cand doarme?Am vazut ca v-ati distrat bine de 1 iunie,faine poze,chiar mi-ai dat idee sa o duc si eu pe Alicia la locul de joaca din mall.
Felicitari Brien ptr,caca
poti sa faci proba cu olita sa vezi cum reactioneaza.Eu am renuntat deocamdata ca nu am succes,dar a mea nu zice cand face deloc.
Eu simt miros ,si o intreb 'ai facut kk?'.ea dupa un timp zice kk de gura mea mai mult.
LIGIA sa se faca bine Raducu!
NIKA sa-ti treaca maseaua,stiu ce inseamna,groaznic!

Alicia e cam agitata,iar are crize de istericale,cam dese,azi in parc mi-a facut un circ,voia numai la tobogan.Am dat-o ,vorba vine ,cam de la jumate in jos ,cat am putut ca e grea,la noi nu e tobogan de copii mici,dar dupa aceea numai acolo vroia,urlrte,tranteli pe jos,ma musca de mana de nervi.Am iesit din parc cu ea urland,de se uita lumea dupa noi.Am intrat intr-un magazin si s-a calmat.
Sper sa vina vreme frumoasa ca e frig,dar bine ca nu a mai plouat totusi.

Somn usor!

Carmen si Alicia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor am intrat acumm de dimineata pe forum... si chiar ca nu imi venea sa cred ce de s-a mai scris..ca in vremurile bune...

am intrat momentan sa va salut ..si acum fug ca aseara am fost lenesa si nu am mai facut nimic dupa ce l-am culcat pe Alex... asa ca la mine in casa...e dezastru...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor! Ce animatie pe aici!

Stefan si-a revenit miraculos, dupa ce a adormit ieri la mine in brate cand s-a trezit nu mai avea febra deloc. A mancat si la pranz, si seara, nu s-a trezit deloc noaptea...sa nu fie de deochi!

An-k poti sa faci dulceata cu fructoza. Eu nu mai pun deloc zahar si pot sa mananc atat cat vreau. Insa nu stiu cat de in regula e pentru copii. Am postat ieri o ontrebare la bucatarie, sa vad poate stie cineva. Fac si crema de fructoza arsa si daca iti spun ca mananc o craticioara intreaga fara sa se vada nimic la cantar...
Bravo mai fetelor pentru tae-bo! Intr-adevar iti modeleaza corpul! Da' te stoarce de puteri!
Adriana ti-am vazut pozele! Cezar e un scump ca de obicei da' tu arati super! Zi-mi si mie ce regim tii, poate da rezultate si la mine!
Pisicuta eu nu mai fac experimente ca am patit-o rau de tot cu scutecele asa ca raman la pampers si scutece si servetele.
Va pup, a iesit un pic soarele, sa iesim si noi un pic afara!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata dragelor

azi cezar s-a trezit la 7 iar eu lesinata de somn pt ca aseara n-am mai adormit decat pe la 1...asa cazi sunt avion...

fetelor okelarii acre-i are cezar la oki sunt ai unei fetizte din bloc, el doar cotrobaia prin gentuza ei si a dat peste ei dar abia am reusit sa-i fac 2 poze , nu sta cu ei , asa ca nu-i mai cumpar ...

multumesc ca ma faceti slaba dar mai am mult pana acolo, de fapt nu kiar asa mult 3 kg , dar nu va spun cat trebuie s atranspir sa le dau jos....

nino spor la treaba, eu fac in fiecvare seara si degeaba a 2 a zi el a fel....deja m-am obisnuit

vorbeati de servetele umede...noi pampers cateodata si de la bella dar parca nu sunt asa fine ca alea de la pampers

am vazut ca ma intrebati de mare , c0a6za0re...a venit cezar ...deci ..eu am intrat pe vileeforie.ro, si m-am tot uitat si m-am tot uitat si cum nu ne-am putut decide am tras o fuga pana la mare vineri si sambata, si am ales vila green place pt ca e pe plaja
restul sunt frumoase au curte sunt curate dar fff departe de plaja, de fapt e putin de mers asa vreo 150-200 m dar sunt la scari de urcat si coborat ...si cu cezar dupa noi bagaje etc...nu cred ca e kiar uros in fiecare zi de 2 ori ...

va pup incerc s aintru mai tarziu nu ma lasa cezar , il imbrac si iesim afara

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata,va multumim tuturor pentru urarile de sanatate, se pare ca nu vrea sa ne lase usor, cel putin pe mine gatuletul si tusea. Azi ca sunt deschise magazinele voi merge la farmacie sa ne luam ceva bomboane de gat pentru ca stiu ca fac minuni, sara nu are temperatura, ii curge nasucul si tuseste putin, n-am dus-o la medic inca.Apropos, eu pe 13 am progamare la ginecolog e vorba de consultatia la un an de zile de la nastere, sper sa iasa totul bine desi mi se intampla ca am ciclu la doua luni, chiar trebubia sa-mi vina la sf lunii si inca nu da nici un semn, voi cum stati la capitolul acesta?si acum pe harnicuta noastra elibui, Felicitari pentru fetita! Sa va bucurati toata viata de ea si sa fiti sanatosi si o familie fericita! Sa ne mai povestesti cand ai timp cum e sa ai doua floricele! Iti doresc sa ai multa putere si rabdare si grija de tine!Merg si eu la Sara am auzit ca s-a trezit, sa-i dau papa apoi sa ne jucam ca pe urma mami merge la scoala pana la si Sara ramane cu tati!PS: Hai sa va spun ceva, dar sa nu spuneti ca stiti de la mine; Sambata vine Anka la noi si mergem impreuna la mare si am facut concurs pana atunci care slabeste cel mai mult, premiul e 10 euro, acum ca v-am spus sa-mi tineti pumnii, ca anka e sigura ca va slabi muuuuult, asa mi-a zis, deci eu sunt cea care am nevoie de incurajari!pupici si pe mai tarziu!

Mergi la inceput