v-ati muta cu socrii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi am locuit si cu ai mei si cu ai lui, perioade bune de timp...n-au fost neintelegeri, dar ... am muncit si ne-am straduit sa avem casuta noastra...atunci ne-am dat seama de diferenta...
Asa ca...sfatuiesc orice cuplu tanar sau mai copt...nu locuiti in comun, traiul de unii singuri sau cu copii e atat de bun si netulburat.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Ce fete rele...o sa fiti si voi soacre, roata se intoarce.
Cel mai bine sa locuiti singuri.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

NUUUUUUUUUUU!NICIODATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

NUUUUUUUUUUU in nici un caz , soacra mea e in vizita la noi de 1 saptamana si deja nu o mai suport, de abia astept sa plece.
Ne intelegem bine, nu avem probleme cu ei dar nu as putea sta impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

NU, niciodata!! Doar in cazuri extreme!!
Soacrii mei sunt tare de treaba, tin mult la mine, dar nu cred ca as putea sa stau cu ei.Sotul are aceeasi parere.De altfel si ei sunt de parere ca tinerii casatoriti trebuie sa stea singuri, nu cu parintii. Nici nu ne viziteaza macar, nu stiu de ce, probabil sa nu deranjeze..dar nici noi nu ii invitam, asta e adevarat. Probabil cand ne vom muta la casa noastra vor veni in vizita, dar anuntati. Mai degraba ai mei ne mai viziteaza, neanuntati:)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

in primul rand vreau sa zic asa: NICIODATA sa nu aveti aceasta ultima alternativa:mutatul cu scrii!! cea mai nasoala alegere...ziceti voi ca voi stati in camere separate fata de ei...dar niciodata nu stii din ce cauza s epoate isca un scandal...deci evitati alegerea de a va muta cu soacra...si aici sunt de acord 100% cu ciuleandra chiar mi-a palcut ce a zis...ca si eu la fel i-as face soacra-mii daca isi baga coada in viata noastra ii dau o cratita in cap de i se ia cu mutatul impreuna...
fetelor deci fara mutatul cu socrii....! va pup..deci printze...fa alegerea potrivita:NU TE MUTA CU SOCRII!

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Nu, nu, nu, nu, nu!!!!!!!! Nu am socri, dar tinand cont de faptul ca stau singura de 7 ani, sigur nu as suporta pe altcineva in jur in afara de copilul meu! Si sotz(cand o sa fie cazul)!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DOAMNE FERESTE, nici cu socrii dar nici cu parintii

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Nu!Nu!Nu!
Eu am stat trei ani cu socrii si crede-ma ca si acum mai am sechele desi a trecut atat de mult timp!Cel mai bine e sa stati singuri mai ales ca sunteti la inceput.Nici cu socrii nici cu parintii...singuri!

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu zic ca depinde de ce fel de oameni sunt socrii. Ai mei de ex. nici telefon nu ne dau ca sa nu ne deranjeze - zic ca daca vrem, sa le dam noi ca sa le zicem ce mai facem sau daca avem nevoie de ceva. Daca as sta cu ei intr-o casa, complet separati unii de ceilalti, doar cu o curte in comun, cred ca ar fi ok, pentru ca stiu sigur ca nu m-ar deranja deloc. Si cred ca eu as fi tare linistita sa stiu ca pot sa plec din casa la orice ora si sa-l trimit pe fi-miu la vecini. Sau daca n-as avea chef intr-o zi sa-i fac papa, sau ... nu mai insir, ca eu vad numai avantaje si o sa-mi dati cu rosii in cap. Dar ce sa fac daca am asemenea socrii..

Mergi la inceput