v-ati muta cu socrii?
Raspunsuri - Pagina 2
briza_marii spune:
no way!!!!!!. vb lu' diadaniela: te legi la cap fara sa te doara!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
diaan spune:
bine
am mai gasit pe cineva in situatia mea
noi trebuie sa facem un duplex impreuna cu socrii
nu prea imi surade ideea dar...
asa ca curte separat case separat doar un gard si un perete lipit
eu una nu as vre dar stam deja de 3 ani in chirie si nu exista alta posibilitate de a avea casa noastra...si fac si compromisul asta(cu totte ca nu as vrea)in ideea ca in cativa ani o sa reusim sa ne luam altceva
asa ca eu nu pot sa iti zic sa o faci sau nu
eu o fac
ps.nu as vrea dar cateodata in viata trebuie sa faci compromisuri eu nici langa parintii mei nu as vrea sa ma mut
printze spune:
wow! nu ma asteptam la o asa avalansa de raspunsuri. Va multumesc tuturor. Sa stiti ca sunt total in asentimentul vostru. Sunt sigura ca vor aparea discutii, indiferent cat ne-am stradui noi sa nu fie asa. E cel mai indicat sa ai locusorul tau, in care sa te simti bine.
Va pup si toate cele bune!
printze
JARMO spune:
Noi avem un mare noroc , parintii sotului locuiesc in Franta ( el e francez ) iar ai mei in Romania . Sunt singura lor nora ( sotul mai avind doar 2 surori )si ne e foarte bine aici singuri, vorbim la telefon, ne viziteaza sau ii vizitam , insa respectul e pe primul loc, adica nu se amesteca in nici un caz in relatia noastra, nici macar cu un sfat . Insa nu as locui niciodata nici cu ai lui, nici cu ai mei ( cu toate ca ambii sunt tare draguti si ne ajuta mereu ); nimeni nu trebuie sa stie cand va certati , cand va iubiti sau la ce ora vii acasa . Asa ca, stai calma !!!
mcrissa spune:
eu nu m-as muta cu socrii decat daca daca ar fii ultima alternativa.
ei sunt niste oameni cumsecada si ne ajuta cat pot ei, dar am mai stat la ei de obicei de sarbatori si ne pisolageau ca pe niste copii mici.si imi tot dau sfaturi cum sa am grija de baiatul lor si daca se poate sa fac eu toata treaba din casa ca doar sunt femeie si el sa nu faca nimic.am noroc ca locuim departe de ei si sotul meu ma ajuta foarte mult la treburile casnice.poate daca am locui cu ei in timp sotul meu ar incepe sa creada ca chiar nu e bine sa ma ajute la treburile casnice (cum face socrul meu;sta toata ziua la TV, iar soaca mea roboteste prin casa).
Mcrissa
ciuleandra spune:
uff, si eu va trebui sa fac aceeasi miscare!adica parter socri, etaj 1 si 2 eu cu sotu si copiii! ma infior asa oleaca, da' uite-asa o "pleznesc" daca nu-si vede de treaba ei! plus ca, daca sunt discutii, o sa-i dau si lui peste bot, ca el m-a frecat la melodie sa facem miscarea asta! asa ca... nu fiti fraiere! eu, dupa 12 ani de discutii inutile si scandal, am " cedat". na, mah, hai, mutat-te cu ma-ta in curte, si asa era tot timpul pe la ea, acum o sa se sature el de gura ei! ca doar sa, in vizita...mersi frumos! am mai stat noi cu ea vreo 3 saptamani, cand s-a nascut fata, acum 10 ani, si dupa 3 saptamani i-a facut el bagajele ca n-o mai suporta! Abia-l astept
sa-i iasa pe nas! ca eu vin la 7-8 de la servici, in cel mai bun caz, iar in weekend ma car cu copiii in parc si dimineata, si seara! si daca nu vreau s-o vad nu mi-e jena sa-i dau cu usa in cap!
melutzica spune:
mcrissa idem;si soacra mea vrea ca baiatul ei sa nu puna mana pe nimic in casa,numai eu sa fac TOT;iar al meu ma ajuta insa cu TOT
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
melutzica spune:
ciuleandra ,superrrrr,insa totusi eu una nu m-as mai expune cate zile oi avea la asa un chin!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
diadaniela spune:
Prinze ,cred ca te-ai lamurit.
dupa cum vezi nimeni nu e pro mutat cu soacra.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana