Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 26
T_Ioana spune:
Irino, eu din astea cu "anabeee" nu tiu minte.eu stiu doar de "stop pe verde"........ce dracu o fi insemnat aia?
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anabordea spune:
Ba, Ioana, io stiu de "stop abonata mea" la masini....sic
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
irinadum spune:
Bai voi de mici erati telenovelisti...ce ciudat suna...poate "matizzzzzzzzz" si ai uitat tu
T_Ioana spune:
Am pus aici: http://www.dropshots.com/T_Ioana filmuletul cu "Dorel" cand baga zeama de lamaie.mai am unul unde l-am filmat dormind si sforaind dar al meu husband nu a reinstalat placa de sunet asa ca habar n-am care e cu sforaici si care fara..........
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
A"stop a mea" stiu si eu ...vezi ca la noi nu era abonata era direct a noastra...a si la noi eram cu "piua piua" in gura toata ziua
.
T_Ioana spune:
Pai tin minte ca la faza aia cu "stop pe verde" trebuia sa pui urgnt mana pe ceva verde ca altfel....se anula doleanta.....sau te calca vaca neagra....cine mai stie!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
anabordea spune:
Si cum erai irina, cu piua in gura toata ziua???

Hai ca m-ai facut sa rad de sa trezesc cupiii!!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album