ANAB-Hai ca pana faci 3 puncte poti sa te gandesti si tu. Trebuie sa debitezi singura ca altfel nu se pune bre.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
A pai ma iei cu de astea tu nu vezi ca neuronul meu a fost capabil doar de gogsari...Linda cu papanasi...car emai aveti mai mancare...Cata cu cirese...vezi acu sa nu vii si tu cu ceva gen Maraki " grasa si frumoasa" sau mai stiu eu...caltabos...sau ...crenwurst...sau cocotier...baga ceva sexos
quote:
Originally posted by irinadum
Ce tare acummi_am adus aminte de cand eram mici ce ne mai distram zicand " anabe" ce dracu o fi insemnad...ceva de genul...oau...asa si cu numele tau.
Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)

ce-i aia frate???? Aveti va rog mila de neuronul meu silfid....bagati si definitia in paranteza
ca io e tuta!
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Mai Lindo cand era mici cand vedeam ceva "cashto" ziceam "anabeeeeeeee"""" si imi aduceam aminte apropo de Anab.
Asa o fi fost prin C-ta..o sa-l intreb pe nashi-miu sa vaz de-o sti el ceva
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Si io e tuta
, am zis dar IRINA ne-a dat o ghicitoare de rezolvat, cred. Bomboooo gaseste bre tu site-ul ala si da-ne raspunsul ca doamna cu gogo ne baga neuronii la murat
LILIANA
si
IRINOOO nu stiu cand ai fost tu mica, si vb ANEI poate pe la CTA pe-acolo .. io la "oau" si "cashto" ziceam "maaantiiis"![]()
LILIANA
si