Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nicolesi Alina din cauza voastra am scos niste carne sa fac si eu o tocanitza ca mi-a plouat in gura cand am auzit mancare gatita . Nu am mai facut mancare gatita de un an cred...mancam numai kkturi.De asta in loc de miss decin...mustar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Liliana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Asa Irinuca..presteaza mama la ....
Hai..sa ai spor...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Ca sa stergi un mesaj postat de tine ai optiunea delete, care se afla in bara de deasupra mesajului (aia cu PM).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi de mesaj Anasebe si restul fetelor ca v-ati gandit la noi.
Ioana habarn-am dar a fost cam solicitat telefonul meu azi.
Am avut balamuc aici. Pe la vreo 11 a venit flacaul sa-mi ia Pc-ul sa-l deparaziteze,chiar cand citeam ce scrisesera-ti azinoapte
Apoi a venit mami si ... dupa aia tanti aia Dupa o vreme,in care Dia s-a matzait la greu cu mainile in guritza...imi arata pur si simplu unde o doare ,s-au evacuat si am pus-o la tzatza in dormitor in pat si a atzipit ... n-au trecut 5 minute ca au inceput vecinii de jos iar un prrrrrrrrrrr din ala ca au trezit-o! Am inceput sa urlu de nervi si sa plang .... si nedormita de doua nopti,plus ca dimineatza la 8 deja putzea a fum de tzigara in baie de la nesimtitii de lucratori care nu aeriseau acolo si venea fumul sus.Abia am apucat sa scot in viteza de acolo hainele puse la uscat
In fine a coborat Ghita sa faca scandal era si ora de liniste 14,30,daca mai respecta cineva chestia asta.Pana la urma am iesit cu Dia in bratze si am tipat la ala,de a zis ca a inteles ca e o problema si ca se opresc si ca sa le zic la ce ora pot sa inceapa bla bla...Si ca mai dureaza doar 3 zile (de o luna e nebunia!!!!!) Era chiar proprietarul,ca pana acu Ghita a dat doar de lucratori.
Stati ca ii iau temperatura si revin,ca mai e...

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

CATA.."BUNA" AI FOST...."BUNA" AI RAMAS....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pai vezi mai Silvi, mai mult dai ^pe apa si pe curent sa folosesti benderul ala degeaba. D-asta ii dau eu sucuri de la Hipp.Destule oale si castroane spal toata ziua pt cele 3-4mese de solide. AAA si i-am luat o bavetica de plastic nene ca alea de textil imi trebuiau 4 pe zi. Am eu vreo 4 dar a doua zi... ciuciu nu mai aveam ce sa ii pun

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Moni..si eu te-am suant azi...Dar...pauza...Voiam sa vad cum sunteti...
Hai..baga-ne continuarea....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata v-am trecut greutatile dc am gresit sa imi spuneti si chiar ca nu e rau sa imi trimiteti pe pm sau pe ce vreti voi ca asa nu mai caut ca bezmetica si poate nu mai gresesc.
Nico razi tu razi dar am de curat ceapa, cartofi...brrrrr...ca imie lene....poate pana se dezgheata ma razgandesc si trag o friptana.
Monica pai ce faci mai tocmai tu clachezi? Hai capul sus si inainte.

Mergi la inceput

Irinucoo...dar nu rid fata....N-ai microunde...sa bagi la decongelat???
Eu asa decongelez..una-doua...
Mie lagratar mi-e groaza de fumalau...brrr..
Ca asa..e mmm...buuun...
Hai ma ia un sa ai spor...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput