Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:
Bre Moni chiar intrasem la idei!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Vezi ma Moni ca nu eram doar eu ingrijorata!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Moni!!! Te-am sunat pe la 12.30 dar mi-a pacanit ceva in telefon si am crezut ca nu poti vorbi, si mi-ai respins apelul, asa ca nu am insistat!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
nicoleta raducu spune:
Mamaaaa..dar guralive ati fost nene azi....
Noi am fost harnicute..am tras o tocanita..mortala...
Apoi am tras o plimbare prin cartier...nasol vint,frateee....
Si acum Daria se joaca cu centrul ei de joaca..eu la calculator..tati face un dus...Si asa suntem o familie de ocupati...![]()
Bai..a nascut Nadia Comaneci..un baietel de 2350g....ca fimea...![]()
Ingrid..deci avem un nou venit in gasca"micutilor"....![]()
Nicole si
Daria Sofia 

Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET 
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
anasebe spune:
Fetele, de acum incolo un capitol va avea 20 pagini, ca avem un server mai bun.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
Acu am gata de citit.
Fetele n-am apucat sa intru ca am avut o zi de kk-o.
Am inceput de dimineatza cand pe la 6-7 Dia avea iar 39 febra (la 3 avea doar 37) si am trecut iar la impachetari cu apa si otzet pe langa supozitorul ala de paracetamol si Nurofen. I-am scazut febra si dupa aia am incercat sa obtin niste pisu pentru urocultura.Am reusit un strop si am zis ca mai incerc pe la 8-9 inainte sa plec la laborator.Ce sa va zic ca am stat la panda mai mult de juma de ora si ciuciu,ea care cum sedea un pic in fundul gol uda cearceaful 
Pana la urma m-am enervat am luat cele 5 ml de pisu (cred ca era cam o linguritza
) si am coborat - este chiar alaturi un laborator nou.Au zis ca pentru urocultura e deajuns dar ca trebuia recipient steril.Asta cam stiam si eu dar de unde sa iau in WE si in plus a facut intai intr-o punga (neutilizata dar nu sterila...) si am pus intr-un flacon oparit in prealabil.Ce-o iesi o iesi...
De dimineatza dupa ce i-a scazut febra a inceput sa se joace vesela si a papat si ultimele 2 nectarine. Am sunat-o pe pediatra si cand i-am zis ca a facut si seara si dimineatza 39 a zis ca s-ar putea sa fie si de la...gat (desi nu era rosu
?
?) Si cum am trimis pisu,putem lua antibiotic,asa ca am inceput cu cefalexina o liguritza la 12 ore.Problema e ca dupa ce a luat antibioticul ciuciu pofta de mancare! A papat doar 1/4 din piureul de legume si o treime dintr-o banana.Am reusit sa ii dau si niste ceai cu linguritza.E adevarat ca a baut laptic mai des,dar tottusi...
Hai ca trimit o tura!
Si pana nu uit LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
irinadum spune:
Ha , ha , ha...lasa-ti vrajeala si ramaneti aici pana la 20 depagini.
Noua regula...acum sa vedem cum le terminam.
Ioana o sa il pun pe frtaemiu sa scaneze sa vezi poze.Mario s-a suparat ca nu l-a bagat nimeni ins eama si s-a culcat.I-am dat mar cu bsicuiti a halit si s-a culcat.
Monica hai zi care e treaba cu Di.
Ce msito sunt filmuletele. Canda am pus un filmulet prost dar nu mai stiu pe unde.
teolinda spune:
Moama Silvi ce-am ras de dieta aia cu "mere". Deja mi s-au strepezit dintii citind-o. Mi-e si frica sa o incerc
.
Sa vedem cate capitole facem pe zi, decand cu 20pag capitolu'
.
IOANA - "concurs de miss"
Ioanoo cred ca ai dat tonul la "rushi"... ma incearca si pe mine o durere prin burtik.
IRINO - ti-ai facut de cap asadar din cauza ca te-a suparat postarea Denisei
.
Papanasul meu iar se chinuie sa adoarma.Ufff ma duc sa-l ajut ca se vaicareste singur in patut.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
silvi_2005 spune:
Scuze ca a disparut subit dar s-a trezit Alain plangand,cred ca a visat ceva urat. Acum l-am schimbat, a baut ceva suculet....nu f ,mult...bine ca am ce spala la storcatorul de fructe
Cata nu ma lasa sa-l sterg, dupace il selectam. Aratai bine si la 18 ani dar acum arati si mai bine. Eu aratam la 18 ani muuult mai rau ca acum. Am prins si anii 90 cu frezelea alea idioate..![]()
Moni, cum se simte Diana?
poze