oare ma va ierta?
Raspunsuri - Pagina 4
iasminutza spune:
am 16 ani.peste 2,3 saptamani fac 17.dar el stie ca fac 18.Viata sexuala mi-am inceputo cu un baiat inaintea lui.Mama mea stie tot despre noi.Se inteleg foarte bine.Oricum multumesc pt sfaturi.sper si el sa fie de aceasi parere.pupici
Deserted spune:
fiica mea, n-ar fi mai bine sa-ti vezi tu de scoala ca asta te realizeaza in viata, nu baietii, de astia ai timp toata viata, nu da scoala si o copilarie fericita pe o iubire care poate sa dispara orcind..
Ana-Maria21 spune:
Multi ani inainte si nu mai fi suparata ca sigur o sa inteleaga...si nu cred ca o sa se certe cu tine.Cand aveam eu 17 ani tot cu un baiat de 22 era....mai sunt si acum cu el....deci stiu si eu cum gandesc ei...nu cred ca o sa se supere..stai linistita.
Nu vreau sa ma i-au de nimeni de aici dar mai intra cate o fata tanara si multe dintre voi in loc sa da-ti sfaturi folositoare si sa va ganditi ca pentru ea e importanta acea problema ca altfel nu va mai intreba voi doar sariti pe ea ca niste ulii...sincer acum nu e frumos...si nu e prima data cand se intampla asa.De asta multe dintre ele nici nu mai intra pentru ca le e rusine.
diadaniela spune:
Iasminuta ,spune-i si lui asa cum ne-ai spus noua.
nu cred ca o sa se supere rau pe tine.
oricum nu poti sa-l minti la infinuit.
Ana Maria ,subscriu la faza cu ulii!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana 
iasminutza spune:
Nici nu am apucat sa-i zic de varsta mea si o aparut alta problema.Acum cica nu ma mai iubeste ca la inceput cu aceasi ardoare,am incercat sa ma schimb sa-i fac pe plac dar a spus ca el e de vina nu eu.Acum 2 luni o descoperit pe net niste adrese pe care eu aveam poze si de atunci o zis ca a inceput sa se schimbe...dar faza e ca eu adresele le aveam dinainte de al cunoaste pe el dar nu vrea sa inteleaga...sia facu un nou id de messenger si o adresa pe un site.Sincer nu stiu ce sa fac.spune ca ma iubeste dar nu ca la inceput dar e gelos.Nu stiu ce sa mai cred
...sunt derutata.help me![]()
Alexmona spune:
Iasminutza...draga mea , esti tanara , ai toata viata inainte!!!!
Timisoara e mare si plina de baieti frumosi![]()
Am dreptate???
Stiu ca esti indragostita ...asta se simte din ceea ce postezi tu , dar el ar trebui sa fie mai matur asa cum ii este si varsta si sa vada dincolo de "copilariile "tale.
Nu crezi???'
Draga mea , in curand faci 17 ani ...varsta minunata a vietii, iar el te supara inainte de ziua ta , pai ...cred ca e putin egoist.
Dar nu dispera , esti prea tanara sa simti acest sentiment.Va fi bine.
Cu calm si intelepciune le vei rezolva pe toate.Ai grija de tine.
Iti doresc ca cel mai mare vis sa-ti devina realitate de ziua ta .
La multi ani si sa fii langa cei pe care ii iubesti mereu.
Alexmona
aelita spune:
Aveti ce aveti cu scoala , ca si cand toate fetele trebuie sa se indragosteasca dupa o anumita varsta . Sau ca si cand sexul ii intuneca mintea si nu mai poate merge la scoala. Pana la urma, nu toata lumea face scoli , si asta nu le impiedica sa isi faca o familie si copii,chiar si la 18 ani .Credeam ca numai generatia parintilor si bunicilor era asa .in ziua de azi fetele incep viata sexuala mult mai devreme decat pe vremea noastra ,si asta nu inseamna ca va urma o generatie de dezmat sau de "nescoliti" .Lasati tineretul sa-si traiasca viata ,le mai dam si noi cate un sfat,dar ..nu cu :lasa baietii si treci la scoala !
KSorana spune:
Iasminutza,ce poze a gasit omul pe net de l-a dezamagit atita de tare incit sa vrea sa rupa relatia cu tine?
iasminutza spune:
El tot spune ca mai imi da o sansa dar ca nu ma iubeste ca la inceput dar ii gelos....cu scoala nu am treaba pt ca invat foarte bine chiar daca sunt indragostita
de el tot am timp si pentru lucrurile mele...dar ma enerveaza ca,cand vb la telefon sau pe mess spune ceva si cand vb fata in fata spune altceva...dar uneori spune cuvinte care dor...stiu ca sunt prea micutza sa spun asta dar asta simt...pb trebuie sa-mi vad de viata mea...am hotarat sa plec o luna in italia sa vad ce se va intampla...acolo poate reusesc cat de cat sa-l uit...oricum simt cai va fi dor de mine...pt ca il cunosc cat de cat...ms pt sfaturi...poop
KSorana spune:
quote:
Originally posted by iasminutza
El tot spune ca mai imi da o sansa dar ca nu ma iubeste ca la inceput dar ii gelos....cu scoala nu am treaba pt ca invat foarte bine chiar daca sunt indragostitade el tot am timp si pentru lucrurile mele...dar ma enerveaza ca,cand vb la telefon sau pe mess spune ceva si cand vb fata in fata spune altceva...dar uneori spune cuvinte care dor...stiu ca sunt prea micutza sa spun asta dar asta simt...pb trebuie sa-mi vad de viata mea...am hotarat sa plec o luna in italia sa vad ce se va intampla...acolo poate reusesc cat de cat sa-l uit...oricum simt cai va fi dor de mine...pt ca il cunosc cat de cat...ms pt sfaturi...poop
iasmina
Aha ,am inteles.