oare ma va ierta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Sotul meu avea nici 16 ani impliniti cand ne-am cunoscut, in conditiile in care eu implinisem 17. M-a mintit, a zis ca are 16 si face in curand 17. M-am dus si la petrecerea data de el de ziua lui si tot nu mi-a spus. Am aflat ceva mai tarziu si nu m-a deranjat. De atunci am fost impreuna inca de vre-o 2 ori, pana cand ne-am plictisit unul de altul si ne-am casatorit.
Asa ca nu face o tragedie din asta, daca e baiat de treaba va intelege, daca nu, pierderea lui.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

EL citi ani are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

EL citi ani are?

Uf, uf si iar uf. De ce nu citesti cu atentie? Uite aici:

quote:
Originally posted by iasminutza

da am sub 18.am 16 ani peste 1 luna fac 17..dar el stie ca fac 18........lam intrebat odata ca daca as fi avut 16 mar fi acceptat si a zis ca da......dar lam intrebat daca las fi mintit ca am 14 deci o varsta mult mai mica ca si a mea mia zis ca nu mar ierta pt ca lam mintit pana acuma si in al 2 rand ca am 14 si el 22.....dar in sufletul meu cred ca mar ierta pentru ca ma iubeste enorm de mult ...dar nu stiu ce sa zic...i need help...cum sai zic
PS:scuzati ortografia dar nam chef acum sa pun punctulete...si etc

iasmina

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Credeam ca este un mos viclean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasminutza spune:

aicea nu are treaba viata sexuala...e vb de varsta ...pt ca sunt o gramada de cupluri cu diferente foarte mari de varsta care sunt fericiti....eu ii cunosc foarte bine familea lui si el foarte bine pe a mea ne intelegem foarte bine si ne potrivim..singurul lucru care nu e perfect e ca lam mintit...dar bineinteles ca ii voi spune adevarul dar mie teama sa nu isi piarda increderea in mine...si in ziua de azi tineri sunt foarte rebeli nu mai asculta de sfaturile parintilor..eu ma mandresc ca am o familie care ma intelege cu care pot comunica foarte bine...mai ales cu mama mea cu acare vb despre orice....in rest va multumesc pt sfaturi...poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Iasmina..din cate am inteles eu ai 17 ani si i-ai zis actualului tau iubit ca ai 18 ani....puteai de la inceput sa-i fi zis adevarata ta varsta si evitai discutiile pe care le vei avea acuma cu el...eu zic ca te va ierta nu este o minciuna asa de mare incat sa nu mai vrea sa fie cu tine....si eu ca si toate fetele care ti-au zis ca sunt adepatele adevarului la fel sunt si eu...decat sa mint sau sa fiu mintita prefer sa mi se zica adevarul si eu sa il zic chiar daca ar durea...deci zi-i adevarul cat mai curand pt a evita mai tarziu o cearta.

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by iasminutza

aicea nu are treaba viata sexuala...e vb de varsta ...pt ca sunt o gramada de cupluri cu diferente foarte mari de varsta care sunt fericiti....eu ii cunosc foarte bine familea lui si el foarte bine pe a mea ne intelegem foarte bine si ne potrivim..singurul lucru care nu e perfect e ca lam mintit...dar bineinteles ca ii voi spune adevarul dar mie teama sa nu isi piarda increderea in mine...si in ziua de azi tineri sunt foarte rebeli nu mai asculta de sfaturile parintilor..eu ma mandresc ca am o familie care ma intelege cu care pot comunica foarte bine...mai ales cu mama mea cu acare vb despre orice....in rest va multumesc pt sfaturi...poop

iasmina

A zis cineva ceva de viata sexuala??? arata-mi mie pe ala sa-i zic vreo doua.
Cum adica "eu ii cunosc foarte bine familea lui si el foarte bine pe a mea ne intelegem foarte bine si ne potrivim.." va potriviti penca va cunoasteti familiile??

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

uff, mai, in ce lume am ajuns sa traim...
toata lumea s-a gandit la ce-i mai rau, si iasminuta e doar un copil, cu o problema asa de nevinovata...
mai zicea cineva de faptul ca nu poti sa deschizi gura sa spui o propozitie simpla, ca unii in jurul tau pufnesc in ras rastalmacind fiecare cuvintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by florinutza26

quote:
Originally posted by Llaura

Parca peste 16 ani nu mai e viol, nu? ca aici e de fapt problema.

Punct ochit,punct lovit!
Asta/i problema,ca daca ai peste 18 poate sa te linistit!
Poate te lasa,ca el stia ca mai are de asteptat 1 luna si acum mai are 1 an!!!!!!

Pai, cam asa e...una-i o luna si altu-i un an...

Io zic ca nu are motive de suparare prea mari...dar pe viitor, incearca sa minti pe chestii importante, daca-i nevoie, nu pe rahaturi; sau poate sa nu minti de loc?

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Iasminuta ,mai bine posteaza pe forumul Coolgirl ,ca aici nu prea o sa primesti sfaturi.
doar mistouri!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput