Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

'neatza!
cui facem galerie astazi?

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

'neata
am facut testul si este negativ, dar pana nu vin rusii eu mai sper.
temp se mentine la 37, cine stie poate am noroc, daca nu sper sa fie fie luna viitoare

chiar, cui facem galerie azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

buna dimineata fetelor! Z4 de intarziere si dureri de sanii si mult mai mari decat de obicei , senzatie usoara de greata in special dimineata dar si o scurgere un pic maronie ( caramiziu) cat sa nu fiu curata voi ce ziceti o fii cu ochii? am facut un test de sarcina sambata dar a iesit negativ dar era cu o zi inainte sa vina rushi . Ce ziceti cand sa mai fac un alt test care sa fie mult mai evident? dureri de burta am avut in specila sambata , duminica si luni de ieri nimic doar asa vag . eu am avut ovulatia in z 18 deci daca ar fii bebe ar fii f mic, nu?ce are o sapt si 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

hai claudia si pamella

[
ispita]

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Hai Claudia si Pamella.Acuma haideti ca va pun la lucru pe cele experimentate.Eu iau A/C,am luat vreo 3 pastile mai tarziu dar nu cu mai mult de 1h jumate, dar luna asta a fost ceva straniu.Inainte sa termin folia cu 4 zile a inceput o sangerare care era cand maro cand rosie,nu mult insa cu 1 zi inainte sa vina menstruatia a venit putin mai mult.Duminica trebuia sa vina menstruatia si nu a venit doar sangerarea aceea.Ieri brusc dimineata a curs sange si mult.Azi nimic inca.Sani nu ma dor,sunt moi as spune eu exact ca dupa menstruatie.La baie fac vizite dese dar in rest nu am greturi doar seara pe la 7-8 o stare de balonare.In rest nimik altceva.Temp e sutn 37 cam 36.8.Acum intrebarea mea e urmatoarea:s-ar putea sa fiu insarcinata?Am facut un test luni si a fost negativ.Il repet vineri.Dar pana ajung la nenea doctor as vrea sa mai aud si parerile voastre pt ca voi deja sunteti trecute prin asa ceva.Sa fie din cauza la stres?Solar?Oboseala?Prea mica cantitatea de hormoni?
Haideti ca v-am pus la munca,nu gluma.
v-am pe toate.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

PamELLA, mersi mult. Sper si eu acuma. Azi e ziua 35, si din ianuarie de cand au inceput rusii mei dupa nastere au durat 29-34 zile.
Tinem pumnii pentru toti!!!

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

sweetkarina eu cred ca nu este sarcina cu parere de rau asa sa manifestat la tine luna asta CM, daca temperatura a fost 37 si acum dupa sigerari este 36 cu siguranta nu este sarcina...
eu cind in luam TB timp de 5 luni, si cu ajutorul dr meu mi a explicat cum se citeste graficul...
poate luna asta va fi cu norok!!!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

FETELOR,EU AM UN TEST CU 2 LINII CLARE,A 2-A E O CULOARE CIUDATA NU CHIAR ROSIE,MAI SUBTIRE,DAR CLARA!!!!POATE FI SARCINA TINAND CONT CA VREO 6 ZILE AM AVUT O SCURGERE MARO INCHIS SPRE NEGRU??SE POATE SA FI PIERDUT O SARCINA????MA DOARE USOR SI SPATELE IN PARTEA DE JOS!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

PamELLA: dar cum au fost sangerarile? au fost roshii si cu cheaguri? abundente? cu dureri? te-au tinut 6 zile? da-mi mai multe detalii ca sa-mi dau si eu cu parerea...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Pamella in a cata zi ai facut testul? Si eu am o scurgere fmica maro deschis. Ma bucur tare mult.Sper sa fie Bebe cel putin la tine

Mergi la inceput