Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Sa vina la voi cu duiumul! Si eu imi doresc 2 dar mai incolo...PamElla cu placere.Am si eu o intrebare pt cele insarcinate deja.In prima saptamana cat de des ati urinat?Eu de cateva ore tot la baie sunt,din 15 in 15 min trebuie sa fug ..trebuie sa mut calculatorul acolo...Ori am luat-o eu razna ori mi-a venit ciclul peste sarcina si cu tot cu anti...sau s-a prostit de cap organismul de la atata stres,oboseala si solar. .

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor si scurgerea pe care o aveam s-a oprit.Sper de tot ...Arsurile sunt semn de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

sweetkarina, eu merg la baie in medie la 1 ora-1 ora si jumatate. Dar nu beau prea multe lichide
Mada28, arsurile sunt semne de sarcina.

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Fetelor,mie mi s-a inchis la culoare dunga de la burtica si am usoare intepaturi in ovarul drept!mi-e frica de o apendicita! nu pot spera la sarcina cu sangerarile si petele pe care le-am avut

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

PamELLA la mine asa a inceput odissea, cu intepaturi de burtica in partea dreapta. Si eu am crezut ca am apendicita sau sarcina extrauterina, dar era un bebeloi dragut plasat bine in uteras.

Eu sper sa fie cu ochisori. Noi am fost colege la mamici de sept-oct si imi doresc tare mult sa reusesti in proiectul bebe.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Ignatica si mie mi-ar placea sa fim din nou "colege" chiar daca nu tot la "mamici de sept-oct" ,macar colege in ceea ce priveste ,dar nu mai sper !tu ce mai faci?bebe cum e?sper ca sunteti bine amandoi! iti doresc o sarcina cat mai placuta in continuare si o nastere usoara!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor si azi mi-a fost rau, dar nu asa ca ieri. Rushii inca nu au venit si sper sa nici nu vina...Tb a scazut insa de la 36.8 ierila 36.6 azi...
Ma doare destul de tare burtika, dar nu ca alta data inainte de rushi. Mi-e teama de extrauterina..Cum se manifesta?? Sper sa nu fie cazul...dar asi vrea sa stiu care sunt simptomele la extrauterine...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Luna asta sigur am luat eu razna din cauza la atata stres...Goana mea la baie era din cauza k beam acum 1 l de apa si normal ca organismul il elimina rapid asa se explica mersul la baie plus k am impresia ca m-am racit...Am atatea intrebari ca nici eu nu stiu cu ce sa incep!Care e ideea cu temperatura?Daca e crescuta si nu esti racita esti insarcinata sau cum?Ms mult de sustinere si va doresc numai la toate si sarcina usoara celor care au deja...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Fetelor si azi mi-a fost rau, dar nu asa ca ieri. Rushii inca nu au venit si sper sa nici nu vina...Tb a scazut insa de la 36.8 ierila 36.6 azi...
Ma doare destul de tare burtika, dar nu ca alta data inainte de rushi. Mi-e teama de extrauterina..Cum se manifesta?? Sper sa nu fie cazul...dar asi vrea sa stiu care sunt simptomele la extrauterine...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

draga mea, eu zic sa te linistesti, nu are sens sa iti faci griji degeaba. nu cred ca este nici un fel de sarcina. eu iti tin pumnii pt luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

PamELLA la mine asa a inceput odissea, cu intepaturi de burtica in partea dreapta. Si eu am crezut ca am apendicita sau sarcina extrauterina, dar era un bebeloi dragut plasat bine in uteras.
Ignatica

Si pe mine ma inteapa f tare in partea dreapta dar nu-mi explic din ce cauza. Am mai patit si acum vreo 6 luni dar nu a fost sarcina iar dupa vreo 2 saptamani s-a oprit durerea. Acum iar a inceput sa ma intepe dar nu pot spera la sarcina mai ales ca sanii nu ma dor de loc si nici alte semne nu sunt.
Tzontzonel

Mergi la inceput