Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Danni cum mama nu vrea nimeni sa-ti raspunda - da eu cu bubuleana ce am facut - ia citeste mesajele de la subiectul postat de tine - este undeva pe pagina 3

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Am mai uitat sa spun ceva - Danni mama primele 11-12 mesaje ale tale sunt moderate si de aceea apar mai tirziu si fetele sunt cu ,,cititul,, mai departe - ia sa vezi dupa ce trece moderarea nu o sa te mai plingi - e cam incomod dar asta este regula forumului - moderarea forumistelor nou-noute, mai tine o floare si o sa vezi ce bine o sa-ti fie cu noi

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by oanaclaudia

buna fetelor . Sunt si eu o aspiranta la titlul de viitoare mamica si imi doresc din tot sufletul sa raman si eu insarcinata dar se pare ca es lasa asteptat. de un an si jumatate ne chinuim si degeaba. Am facut toate analizele necesare si eu si sotul meu si totul e ok dar nimic!
Am si eu o intrebare : daca menstra imi vine regulat la 28-30zile este normal ca ovulatia mea sa aiba loc in z 18 ? Luna asta am facut o monitorizare si asa a reiesit os folicul de 22 endom 10 in ziua 17 si in a 18 a avot loc ovul . Credeti ca am vreosansa sa sper la un posibil bebe? va multumesc si astept raspunsul.

oana

oana poate ca raspund cu intarziere dar raspunsul e da, poti avea ovulatia in z18. eu asa am. bine la mine ciclu e cam de 32 zile. dar din cate stiu nu trebuie sa ai ovulatia fix la jumatatea perioadei. multe femei au mai tarziu, nu e nimic anormal, asa functioneaza organismul lor. daca luna asta ati prins momentul e ff posibil sa fii insarcinata. poate ca nu ai ramas pana acum pt ca prestati la inceputul perioadei mai mult... multa bafta, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

pu alionushka am facut un test dar este rusesc ca altul nu am gasit si nu am incredere in ele dar lam facut si ce crezi m-am trezit la 5.40 dim si era somnoroasa tare incit nu am tinut corect testul si nu am mai stat sa vad ca oricum rezultatul nu este corect
simptome ca sa vina rushii nu am foarte ciudat inainte ma durea burtika incainte cu 3-4 zile ca sa ni se inceapa CM dar acum nimic doar putin dureri de ovare ceea ce ma sperie sa nu fi facut iarasi o anexita asta ce mai astept Z29 greata dim ca am inceput sa beau niste ceaiuri care mi lea recomandat o doamna cu experienta si poate sa fie de la el.
In adincul sufletului meu simt o fericire nustiu de la ce poate vad peste 3 zile cind o sa repet testul.
Alinushka nu mai facem teste asteptam sa creasca burticile ce zici?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bune fetelor, nu ma pot abtine sa nu va impartasesc din experienta mea de foarte proaspata -dutza, dar ma doare sufletul cand vad cum cautati simptome!
Eu nu am si nu am avut nici la celelalte 2 sarcini (la care din nefericire am renuntat ) aceste simptome, chiar daca mi se confirmase deja medical ca sunt insarcinata.
Eu am avut insa si acum spotting in ziua 23 (nu sange, ci ceva maro-deschis) si nu mi-a venit menstra la termen. Durerile de sani au fost putin diferite (niste intepaturi laterale). Burta m-a durut ca la ciclu in ziua 23 cand efectiv credeam ca vin rusii si aproape plangeam, dupa care am avut intepaturi cand si cand lateral si in zona uterului. Atat. Nu am nici acum greata sau intoleranta la mirosuri, astea sunt semne care de obicei apar mai tarziu!
Va pup pe toate!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

tiza mea, ce bine ca ai mai trecut pe-aici pe la noi caci te iubim mult, mult Doamne, cat de mult ma bucur pentru tine!!!
eu am experienta cu simptomele inchipuite asa ca nu le mai iau in seama: intepaturi la ovare si in zona uterului am cam in fiecare luna inainte de CM - ce e deosebit la luna asta sunt starile de greata care stiu ca n-au cum sa fie de la o eventuala sarcina (care nu exista pt ca testele au iesit aproape sigur negative)pt ca de obicei apar mai tarziu, dupa sapt 6, - mi-e sa nu fie ceva de la bila...habar n-am

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

salut .Va multumesc mult pt primire fetelor si sunteti niste dragute in special Laura si Helenutza . Referitor la cea ce spuneai tu cu ovul in z 18 am o intrebare : asa o fii in fiecare luna sau doar asa a fost acum ? ca sa stiu pe parcurs ca eu credeam inainte ca ovulatia mea are loc in z14-15 si dupa aia nu prea mai prestam .va multumesc mult si sper si eu sa nu stau mult pe aici ceea ce va doresc si voua din tot sufletul si sa se lase cu javascript:insertsmilie('').

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

la toate fetele
Draga Oanaclaudia - nu este o regula sa ai ovulatia in Z14 sau 15 sau 18. Cel mai bine este sa te monitorizezi 3~4 luni, si in functie de constanta, sa stii ca vei ovula in ziua Z.
In legatura cu prestatul, in perioada priovulatorie, in cazul unui ciclu de 28Z, din Z10, pana in Z18, este bine sa prestati o data la 2 zile (sa fie vioi si iubaretzi ). Mult succes si sa ne tii la curent ! Sunt sigura ca va veni curand si bb.

Marryan si Alinoushca tinem pumnii in continuare si facem galerie
Pentru toate fetele, zile fertile si spor la

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

laura iti multumesc dar cred ca la mine nu este sarcina am inceput azi sa beau niste ceaiuri napraznic+coada soricelului+caoda calului+traista ciobanului+galbenele si dupa masa am observat ca am niste scurgeri maronii, cred ca mi a venit rushii
din cauza ceaiului safie oare?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari bubulinei sa ai un bb sanatos si mancacios !
Bubuleano te astept dupa coltz ! Vreau sa fiu tushica bb-lului tau...asa ca hai grabeshte-te...
Am intrat sa va spun ca mie tocmai mi-a confirmat medicul ca am ramas gravi avand ovulatie in z 9, maxim z10 (la un ciclu de 26, 27 de zile)....asa ca...socotelile de-acasa nu-s deloc la fel ca cele de prin targuri...
Va pupacesc si va urez succes la toate
Dbunny17 cu flacau in buertik

Mergi la inceput