Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mariancic iti tin pumnii pentru miine - sper sa se fi suparat rushii tai pe vreo noua luni si pe urma treaba lor sa vina cind or vre

Da ce test faci - eu luna trecuta am ,,depistat,, prin farmacii un test francez, foarte sensibil - simte concentratia de hormon cind cantitatea lui este foarte mica - 10 UI, ca la cele rusesti era tocmai 25 UI.

Uite te papacesc si asteptam miine vesti.

Eu sunt in z 29 la un ciclu de 28 z - da sunt foooooarte fricoasa - hai fii tu cea mai indrazneata - ai vazut timpul nostru ploios de pe forum - picaturile is bebelusii din burtica

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danni spune:

buna seara , fetelor.va scriu cu emotie din doua motive:in primul rand va urmaesc de mult timp si va admir pt curaj si tenacitate , iar in al doilea pt. ca mi-am facut in sfarsit curaj si scriu.am si eu acum o problema:imi doresc de muuuult sa raman insarcinata si acum , in sfarsit , am o intarziere de 4 zile.inca nu am curaj sa-mi fac testul, pt ca m-am pacalit si am fost de multe ori inselata in asteptari.dar acum mi s-au umflat suspect sanii, sunt ffff obosita , dar ma cam doare burta(oarecum asemanator ca la CM, dar si cu dureri de ovare).ce credeti?am sanse sa fiu insarcinata?pe voi v-a durit burtica si ...totusi....totul era normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

marryan, aliona: fetelor, ce rezistente sunteti!!! m-ati dat gata sper sa nu mai vina rushii la voi!!! cand aveti de gand sa faceti test???

la mine Z26: s-a mai dus din greata, asa ca simptome am aceleasi ca in fiecare luna inainte de CM insa maine dim fac un test Clear Blue

bubuleana

Mergi la inceput

Bubule - somnoroaso ce facusi cu testul de dimineata hai vezi miine sa nu adormi - eu intrasem cu sufletul la gura sa vad rezultatul tau si ......

Da poate mai astepti - sau tu nu vrei sa intri in clubul fricoaselor - eh da tu zici ca suntem indraznete ca nu facem un test - eu sunt fricoooooooasa.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

laura, multumesc pt urare , esti tare draguta
si tie iti doresc la fel, sa fugi cat mai repede de aici.

bubuleana, te rog foarte mult sa-ti dai cu parerea (stiu ca esti experta si mai ales ca ai scris asa frumos cele 12 semne ale sarcinii). multumesc anticipat

Mergi la inceput

Cind am de gind sa fac un test? - daca nu vin rushii - il fac dupa ce testul de singe ii pozitiv si doar pentru ca sa vad si eu doua liniute- da tinind cont ca si testul de singe ma dezamagise - am sa fac testul cind o creste burta

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danni spune:

nimeni nu vrea sa-mi raspundasi stau si ma framant . drept este ca daca stau si ma gandesc intr-una , parca ma doare burtica si mai tare.ma gandesc doar la asta , ceea ce este f frustrant pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aliona: draga mea, sa stii ca eram adormita dim cand am facut testul si l-am tinut prea mult timp in urina, am vazut ca a iesit foarte neclar si m-am culcat la loc: insa acum cand ma uit la el se vede si a doua liniuta, destul de neclara dar este acolo si este albastra acum io n-am idee dupa cate ore a aparut si daca este "pe bune"; am mai facut dupa amiaza dr. sigur si barza care au iesit clar negative asa ca mai fac un clear blue maine dim... sper sa fiu treaza si sa-l fac corect oricum eu sunt super fericita cu orice rezultat: daca e bebe o sa ma rog sa nu fi patit ceva de la alcool iar daca nu e sigur o sa fie candva si o sa ma bucur ca nu va fi afectat de alcool
deocamdata sunt abia Z26 la un CM de 28-29 zile...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

quote:
borziche Posted - 14/06/2006 : 17:08:46
--------------------------------------------------------------------------------
Indraznesc si eu sa va pun o intrebare, desi va urmaresc de foarte multa vreme: in cazul in care esti insarcinata temperatuta bazala ramane ridicata tot timpul sau doar in anumite momente ale zilei?
Sa va prezint cazul meu: in Z16 am facut injectia cu pregnyl, TB era 36.5, apoi din Z18 TB era dimineata 36.8-36.9 , iar dupa-masa 37.3-37.6. Azi sunt in Z25 si temperatura e cuprinsa in aceleasi intervale. Ce ziceti? Sa nu ma amagesc degeaba....

Eu nu am experienta prea multa in grafice, insa luna asta am fost consecventa cu luarea TB la ora 7.00 si am vazut ca temp creste mult in timpul zilei, daca dimineata aveam 37, seara am avut si 37.6, apoi dimineata era iar 37.0. TB de referinta este cea luata dimineata la aceeasi ora inainte sa te dai jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

bubule iti tin pumnii maine dimineata! Luna asta ploua cu , si uite , poate se ia si la tine!

Mergi la inceput