Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara fetele!Tare mi-a fost dor de voi ,de mesajele voastre dar nu am mai putut intra ,am avut numai probleme cu puiu;' meu ,o dam din lac in putz !
Dupa ce am iesit din spital la vreo 3-4 zile din nou febra ,muci la greu si urlete toata noaptea ..,a doua zi am fost la dr. cica e racit ,unde a racit nu stiu ,rosu' in gat ,un pic urechea rosie ,ca ne-a trimis si la ORL ,ne-am tot tratat de asta dar de 2 zile iar urlete la greu ,il durea burtica !Azi am mers din nou la dr. ,iar ne-a trimis la ORL ,dr. de acolo mai ca nu ne-a dat afara ,cica al meu copil clar nu urla din cauze ORL ,..intorcindu-ma la pediatra ,am incercat sa-i explic ca-i burta nu altceva si poate din cauza laptelui ,ni l-a schimbat a treia oara ,ne-am dat pe NAN dupa ce in spital a papat doar NAN fara lactoza ...si concluzia ,are intoleranta la lactoza ,asta o banuiam de mult dar nu mi-a confirmat nimeni !
Peste o saptamina ne-a trimis la Budimex sa facem testul de intoleranta la lactoza ,asta e ,dr. zice ca de la 4 luni s-a dat peste cap cind i-am introdus Milumil 2 si stiam asta ca de atunci numai probleme am avut !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE NOUTZE'

Mergi la inceput