Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 31
Morgano spune:
Simina, multam si pupici pisoilor tai.
Lavi, nu la cartea asta ma refeream, pt ca eu ieri am vazut-o si am auzit prima oara de eaaaaaaaaaa.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
Pai nu-i de Laurentiu Cernaianu?
Iezista una "400 de retete pt copilul 0-3 ani" de ac autor. Si din cate 99% stiu eu aia e aia de pe web.
Cel putin aia e citata pe alocuri prin Mami cu retete dubioase cum zici tu ( intre timp m-am uitat in urma unde mai povesteai de carte)
Astea-s retete de moda pazvantereasca.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Morgano spune:
Lavi, nu la aia de pe web ma refeream atunci, ci la alta dar nu cea a lui mosulica Cernica. Am primit si eu asta de la o fata de la alte mamici, fte draguta dealtfel, si dupa 3 ochi aruncati am sters-o.
Eu ma refeream la cele 2 carticele mai mici de alimentatia copilului, uite acuma le fac poza si le var in contul comun, impreuna cu niste poze de acum cu noua cadita si ana cu ratustele ei, Una din ele circula si pe net.... din pacate nu stiu unde am salvat-o :(( Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
leea_cv spune:
Fetelor,foarte tare va multumesc pentru urari si aprecieri.As fi vrut sa multumesc fiecareia in parte,insa stiu ca toate ati fost si sinteti alaturi de mine si aveti doar ginduri bune pentru noi.
Am primit deja cel mai frumos cadou.Mai mult de atit nici ca-mi doaream.O zi, O ZI INTREAGA - va inchipuiti? in trei.O sa am o familie fetelor.Nu va dati seama ce inseamna asta pentru mine.O sa am o familie,fie ea chiar si pentru o zi.Am reusit sa il conving pe tati sa faca asta pentru mine,de ziua mea.O sa plecam toti 3 impreuna undeva si o sa raminem peste noapte.Acuma mie imi vine sa pling, si pling,caci nici nu speram.
Va pup.Ne reauzim luni.
asta e de la mine
si asta de la
Tudor
Leea si Tudor (19.12.2005)
Morgano spune:
Am pus si carticelele si Anutzache 10 poze noi, sper sa va placa.... dc se uita cineva
... oricum eu tot mandar sunt de ea....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
mara95 spune:
Leea, LA MULTI ANI!, ma bucur ca ai reusit sa treci peste clipe grele, mai ales ca in sarcina hormonii isi fac de cap, si nu intotdeauna intr-un sens bun.Ii multumesc si Dienutzei ca ne-a mai adus inca o prietena virtuala.Iti doresc tot binele din lume alaturi de baietelul tau, multa sanatate si realizari!
Meems
, azi am fost la dermato, concluzia a fost ca ciuperca de tip ptiriazis versicolor, ce zice ca ar fi avut tati, nu se transmite la copii de 2-3 ani, asa ca inclina catre detergent.Trebuie sa limpezim imbracamintea lui bb foarte bine.Tratamentul e asemanator cu primul.Speram sa fie corect verdictul.
roxisialexia spune:
Ripley iti multumesc mult pentru detaliile despre carte.
Vb ta "mosulica",nu mai are copii si nepoti.Eu nu imi dau seama de ce oare se mai comercializeaza asa ceva!
Leea , iti doresc da ai parte de o viata senina cu bucurii, iubire si realizari.Sa ramai mereu la fel de puternica precum esti acum, La multi ani draga mamica!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Gandacel, daca am noroc, ajung sambata la intalnire ca sa auzi live ce frumos "canta" fata mea.
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare. 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
mara95 spune:
Simina, adevar grait-ai!
Ripley i-am dat cu Travocort tot la indicatia dermatologului, sigur nu i-as da ceva dupa ureche.