Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 26
mara95 spune:
Dordia, pupici, mersi!
Alinus, link-ul l-am verificat si mergea.Stiu ca am mai dat unul cu catva timp in urma si la fel, nu ai reusit sa-l deschizi.Nu stiu de ce.
Noki_Lara spune:
Mara, nici io nu am reusit sa-l deschid!
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVI, unde esti?????????????? Ne-ai parasit? Nu ne mai
?
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
mara95 spune:
Ia vedeti daca merge:
Priviti aici si dati-va cu parerea ca io nu mai stiu.Am facut tratament cu travocort, sampon nizoral, crema nivea baby si nu dispar.O fi de la transpiratie, ca transpira rau noaptea?
Sunt vreo 6 poze pe tema asta, puteti sa le rulati.
camelia_daniela spune:
Madau, Noki va multumesc mult pentru raspunsuri! Asa o sa fac !
Camy & Daria 
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Noki_Lara spune:
Mara- sorry, nu stiu ce sa-ti spun. Mai bine vorbesti cu doctorul, ca el e in masura sa-ti dea un tratament. De cand sunt petele? Nici nu se vad prea bine in poza...![]()
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
mara95 spune:
Aparatul meu nu focalizeaza prea bine si pozele sunt mai de la distanta.Cred ca avem petele de vreo luna.
Cauze posibile:
1. tavi avea ceva pete car ele trata cu sulf, dar acum nu mai are si nu stiu daca sunt transmisibile pentru ca eu nu am asa ceva.petele arata cam ca ale lui.In poza sunt rosii, dar pana ieri erau cam la culoarea pielii.
2. Am descoperit ca am bagat la masina detergent neautomat si clatirea nu s-a facut ca lumea. chiar daca era dubla.Si cred ca de vreo 2 ori s-a intamplat asta.Totusi petele, daca tin minte bine, i-au aparut inainte de patzania asta.
Plus ca transpira f mult noaptea pe spate , incat umezeste asternu7tul.
Efect:
Am fost la doc de famile, care a spus sa o dau cu ceai de galbenele, sa ii limpezesc bine hainutele.
Apoi am fost la dermato cu tratamentul care l-am descris mai sus.
Apoi am descoperit "minunea" cu detregentul.(Daca nu se strica pompa de la masina, zau daca vedeam.Cred ca de oboseala, habar n-am cum de n-am observat.Tati a luat detergentul, iar eu nici nu am bagat de seama ca nu e cel bun, desi am spalat rufe cu el).
Sper sa-i dau de cap pana la urma.
Pupici!
roxisialexia spune:
Mara , nu sunt de la transpiratie.Din cate imi pot da eu seama din imagini este ori dermatita ori o reactie alergica, este uscata pielea?
Am citit prospectul la
http://216.239.59.104/search?q=cache:LR035HbvkBcJ:www.farmaline.ro/index.php%3Fcid%3D1%26pid%3D1682+travocort&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=1
tie ti l-a recomnadat veun medic?
Tu sau sotul sunteti alergici? Aceste pete cred ca vor trece cu cortizon, trebuie neaparat sa mergi si sa consulti medicul.
Eu pentru Alexia( a avut un fel de dermatita) am folosit Flocinolon N, si a avut efect.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Scuze am postat in acelasi timp.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac