Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
ilenutza spune:
Leea, eu nu scobesc deloc in ureche cu nimic, sterg doar la suprafata!
Si eu folosesc vanish la lucruri si le face super frumoase!Iar lucruri numai la masina spal!
Roxi, eu am dat cu ulei alimentar fiert si racit si i-au trecut f bine cojitele de dupa ureche!
Buluci, chiar asa serios este Simon?Nu i-ai gasit nimic sa il distreze?
Am vazut si eu cartea cu retete la kidex si mi s-a parut o porcarie, nu merita luata!nici eu nu mananc meniuri asa naspa, daramite sa ii dau si lui Vic!Ripley, sunt de acord cu tine!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
dordia2000 spune:
Ziua buna fetelor!!!
Am mai intrat si eu ca tare greu merge net-ul pe dial up asa ca....intru mai rar. Noi suntem ok mancaciosi ca de obicei!!!
Xandra o sa incerc si eu mamaliga cu smantana si branzica pt bb dar sapt viitoare cand aung acasa. In rest si la mine sarcina a fost fara nici un fel de probleme, gretzuri sau alte chestii. Copilul a fost foarte cuminte in burtik si asa e si afara. Pana acu' copilul meu nu a vomat nici o data in jet, nu a facut diharee,nu a cazut..etc. E un copil exemplar dupa parerea mea care mananca de sparge si doarme cate 11 ore pe noapte. Am reusit sa decalam si ne culcam la 10.30-11 si ne trezim a doua zi pe la 9.00-9.30 Deci...multzumesc lui D-zeu de asa baiat minunat!
Cuscraaaa imi cer scuze dar sambata cred ca o sa fiu pe munte la gratar sau in curte..depinde de vreme. Abia Duminica ne intoarcem din concediu. Offffffff ce ma oftic!
Bubamara felicitari pentru cele 6 lunisoare si pentru dintzisor.!!!
NegaraCristina felicitari pentru dintzisor si la mai multzi!
Hildegard,Mara si Gabitaco sa va traiasca copii si sa fie sanatosi!!! Cu intarziere dar....scuze nu am putut intra.
Zapacila si Salisa sa va traiasca puii si sa va bucuratzi de ei!
Addya,Madau,Ank si celelalte IOR-iste abia astept sa vin luni si sa tragem o tura de IOR. Pana acu' am reusit sa ma mentzin cu silueta dar...se cere ceva miscare si ce-i mai buna decat plimbarea in IOR???
Si eu folosesc Vanish si Ariel de cand s-a nascut bb si nu a patzit nik niciodata!
Acu ca v-am raspuns ma duc sa ma joc cu bb ca...a inceput sa urle!!! VA pup!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Mihaelutat spune:
Buna dimineatat mamicilor si bebicilor!
Eu nu am mai intrat de multisor pentru ca m-am intors la munca. Atmosfera de c.... dar asteptam vremuri mai bune.
In rest bebe Mihaita este ok in lipsa mea chiar foarte ok, asa ca imi cam starneste gelozia
....
Noki cum merge premergatorul? Hai da o veste buna pentru o sarmana cu o zi nasoala in fata. Zi-mi ca merge si rade si ma pomeneste de sanatate![]()
Va pup si va urez o zi mult mai buna decat a mea........
Mihaela
Noki_Lara spune:
Mneata! Noi ne-am revenit de ieri la forma obisnuita de copil cuminte, asa ca la noi chestia cu 6.06.2006 - 666 s-a verificat din plin. 
Ela- ai iesit la petit, mami?
Bubamara- yu-pi yu-pi uraaaaaaaaa! Pentru dintoasa mica!

Cristina Negara- idem si pentru voi! Sa va traisca dintisorul nr 2! Ii asteptam pe urmatorii!

Leea- noi spalam numai cu masina, numai cu Omo - de cand era bb mic-mic si de cand cu diversificarea - manca-o-ar cainii- si cu Vanish la greu!
Ceara avem si noi - peste zi se face la loc, desi mami curata cu vata cu opritori in fiecare seara la baitza. Dar e normal, asa ca nu te stresa!
Roxi- ehehe...pai iti zic io cum e in Parcul Circului: suuuper frumos, balta dragutza, gasti mari de tot de bebelaci, pe grupe de varsta - a noastra de 6-9 luni e compusa cam din 7-8 mamici - suuuuper intr-un cuvant. Deci esti bine venita! 
IoanaP- iaurtul se da dupa 7 luni, dupa majoritatea doctorilor, inclusiv al meu. Noi nu ne omaram dupa el, ca l-am bagat acum cateva zile, la 7 luni si o zi.
Dordia- ooof...cum sa ratezi tu o intalneala? ![]()
Xandra- 
Tania- ce sa mai zic: 

de cand a vizionat Saraly langa mine fiind filmuletzele, nici ca vrea sa se mai culce in dimineatza asta!
Mai, dar ce de chiote si ce veselie! Super miso si leaganul? Ce marca e? Taaare imi face cu okiul!
Ripley- aoleuuuuu, vine ca ne-ai salvat de la bani aruncati la gunoi!
de sfaturi!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Mihaelutza-Vecina- sau sa zic doamna director?
, nu am mai pus-o in premergator, ca acuma cica incerc s-o adorm...da' cred ca mai degraba ea pe mine! Stii tu modelul...
Sa va mai zic ce papam noi:
- biscuitzi Petit Beurre, de la Merlin, care ne plac la nebunie - ii papa goi, ii rontaie de zor
- azi de dimineatza a papat iaurt + cirese + biscuitzi = i-a placut, a halit cam 80-90 ml, ceea ce pentru noi, dimineatza e suuuper!
Si amu intrebarea: mai da cineva biscuiti Petit la bebelaci? Ca la noi in parc e un adevarat trend? Da' vroiam sa stiu si pe forum...
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
madau spune:
Buna dimineata.
Ripley am luat si eu cartea aia cu retete..

..o porcarie. Ma asteptam sa gasesc meniuri nu kk-turile alea. In fine..alti bani cheltuiti aiurea.
Camelia ceea ce descrii tu e o intoleranta la laptic. Ia cereale fara lapte, sau incearca de la alta firma. Incet incet o sa le accepte si pe cele cu lapte, dar nu trebuie luata repede.
Eu i-am spalat lucrusoarele Mirunei cu Teo Bebe pana acum o luna, acum am trecut pe Persil Sensitive si e ok. Vanish pun la greu de la inceput, ii dau 3 clatiri la masina de spalat si n-am avut probleme.
Insa vad ca de ieri i-au aparut iar niste bubite mici pe piept cateva si pe un umar. Nu sunt rosii, se vad doar in lumina, cred ca e o alergie..dar habar nu am la ce. Ca cirese i-am dat duminica si luni. Poate aparea asa tarziu reactia? Ca eu stiam ca apare imediat.
Ma gandesc ca ar putea sa fie si de la apa, ca au facut astia revizii si a cam curs galbuie la robinet. Am lasat-o eu sa curga pana s-a limpezit, dar mai stii?
Sa nu tin copilul nemancat si sa fie de la altceva. Vreo idee careva?
Va pup si revin dupa ce mancam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ela27oana spune:
BUNA FETELE,
MADAU- nu cred ca de la cirese,aparea atunci,de la apa se poate,si daria face asa bubite uneori,mai ales de la caldurasau de la praf de afara,eu ii dau cu bepanthen dar de obicei seara dupa baita dispar
la gurita nu mai vb ca mereu este rosie,ca baga in gura tot,am prins-o cand lingea barele de la carut,sau ridica trepiedul cu jucarii si linge picioarele lui ,ii dau cu glicerina si trec
NOKI- pai cand a vazut dariuca ca toate sunteti cuscre, aiesit ea la petit,drept urmare ma batut palma cu ,canuta ,ce-i drept dimitrie o curta mai demult

Ela si Oana-Daria
madau spune:
Iaca aicea nebunie :http://stiri.rol.ro/stiri/2006/06/un_sfert_de_milion_de_romani_amenintati_cu_inchisoarea.htm
Numai la noi poate exista asa ceva

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Noki_Lara spune:
Madau- nici io nu cred ca-i de la cirese. Mai degraba de la apa jegoasa de robinet.
Camelia- io tind catre aceeasi parere, ca e de la laptele din cereale. Incearca cu cereale fara lapte, sunt multe sortimente. Io ii dau orez de la Milupa si-l accepta. Cerealele cu lapte nu le papa nici sarah, nu face alergie, ca noi papam lapte praf Milumil, decsunt in gasca cerealele cu laptee praf, dar pur si simplu nu-i plac.
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah