Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 29
irinuca spune:
ieri la gradi a fost puuutin mai bine.Adica a dormit chiar un pic pana cand colegul din ptul de alaturi a inceput sa bazaie si l-a sculat.Nu mai plangea cand am venit sa-l iau dar plansese in cursul zilei.De mancat n-a mancat nica si cand am intrebat-o pe educatoare cum a fost la masa mi-a spus: "daca-i place macaroanele (asta avusesera la felul 1)inseamna ca amancat!".Eu ma dusesem cu sufertasul dupa mine si a mancat bietul de el de a spart in masina.
L-am intrebat daca a fost la pipi si mi-a spus ca i-a dus doamna educatoare si ca le-a spus..citez " hai la toaleta ca altfel va pishati pe voi!".Deci..no coment!
Baietzelul meu...educat si manierat!care vorbeste corect si acordat si care nu stie prostii.....Aoleooooo....unde te-am dus io mamaaaaa!!!!

.
Oriscum..azi fuse mai bine.Tot cu bazaiala dar mult mai linistit si fara tavaleli pe jos.Sa vedem dupa masa cum o fii.
Pupezez.
AM PUS POZE NOI!!!
Danateu...ptiii...ce baiat mare si fremos se facu Radulescu matale.Placut tare!
Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza
dana_ene spune:
Mai, Irinuca... chiar asa: unde ai dus baiatu' ?
Cum sa vorbeasca asa cu ei ????? Valeleu !
La noi iarasi a fost o zi buna... de dimineata. Fara plans, am lasat-o pe scaunel la masuta jucandu-se cu un catel luat de acasa. Educatoarea mi-a spus sa nu-mi fac griji, e totul ok cu fii-mea.
Sper ca si azi va fi bine. Doamne ajuta si pe mai departe !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Sasha.p spune:
helloo...., ne-am intors si noi pe "bancile" gradinitei, cu ceva mieunaturi dimineata ca el nu vrea cu tati la gradinita, ca vrea cu mami, azi cand l-am dus eu, ca nu vrea cu mami vrea cu tati, toate aceste vorbe scoase printre 2 suspine. Dimineata cand se trezeste, in loc sa fie si el vesel si dragut, e morocanos, urla daca nu ii dai ce vrea atunci cand vrea, ba mai mult a inceput sa bata din picior si sa imi zica : Acum ! pe un ton foarte hotarat. Si eu cum sunt la fel ca el dimineata (si ma mai intreb cu cine seamana), si abia reusesc sa ma trezesc abia ajung sa le fac pe toate ... ca dimineata toti sunt obositi si au numai doleante : cafea, lapte / suc, sau cereale, sau mai rau BOMBOANE ..., spalat dintii omuletului (dupa munca de convingere ... ca am ajuns sa ii spun ca nu il mai pup ca ii miroase gura ...), imbracat omuletul, facut gentuta de gradi etc etc si dupa toate astea imi aduc aminte si de mine ca trebuie sa fac dus, sa ma imbrac etc etc. De fapt ce ma enerveaza : normal ca tati, ca pe sasha nu pot sa il pun sa faca toate astea. Frate, si cand intra dimineata in baie ... il uita Dzeu ... parca ar fi singur in casa restul nu conteaza ... ma rog, m-am descarcat si eu un pic ca azi dimineata chiar am luat foc : de obicei il duce el dimineata la gradinita ca eu incep mai devreme programul, dar azi m-a rugat sa il duc eu ca nu stiu ce intalnire importanta avea la prima ora. Ok, nici o problema, dar cand am vazut ca eu eram la usa si el tot in pijama in baie m-am luat spumele .... Hai ca mi-a trecut !
In rest, suntem bine, doar ceva mucisori ne bantuie.
Apropo, care aveti liber cu forumul lui peshte ... francofonia ? Eu nu, desi suntem cam bugetari si noi, si gradinita da .... Si cand am intrebat la gradinita daca recupereaza asa cum scrie in hotararea de guvern in zilele de sambata din octombrie (7, 14 si 21 oct) mi-au zis ca nu stiu, ca daca sunt putini copii nu deschid gradinita ... niste magari ordinari ... sunt foarte suparata pe chestia asta. Probabil ca va trebui sa imi iau ceva concediu, eventual fara plata si nici macar nu capat in schimb niste sambete libere ...
Pupam si noi raducu si ioana si alexandra si in avans pe toti ca nu stiu cand mai apuc sa va scriu. Felicitari, Victoria si sarcina
usoara !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
dana_ene spune:
Da, mai, a fost si azi bine.
Am luat de la gradinita o copila vesela, vorbareata, hranita si cu chef de joaca.
Cica-i place si asta e ok pentru mine deocamdata.
Azi au si desenat, deci i-a placut "activitatea".
Succese si celorlalti pitici "gradinari" !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ankalaura spune:
Ce mai, astia vorbesc serios cu liberul cu ocazia cacofoniei? Eu am crezut ca e farsa la radio, nu de alta, da' nu cunosc pe nimeni care sa aiba liber cu ocazia cu pricina...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:
ba cunosti mai, da' nu-ti dai seama... pe tati al nostru.
ca doar e bugetar, uitasi??
noi fuseram azi la
, cu iris. avem 8600 si 73 cm. si incepem si noi marea diversificare, in 4 pasi
. adica rapid, nu stam sa ne frecam cu fiecare leguma in parte, ca e mare...
din pacate ne-am dus si cu probleme, are conjuntivita, ii curge un ochisor 
. sa speram ca rezolvam pana sambata! apropo, va reamintim, daca ajungeti a baby expo, la 11 suntem in finala de mers de-a busilea!
in schimb, desi nu era in plan, andrei s-a ales cu un vaccin... varilixu'.. facusera comanda, copilul nu se prezentase la facut... si la-m luat noi. bietul andrei, s-a trezit vaccinat, nici el nu s-a prins bine care a fost miscarea. in noiembrie avem rapelul la havrix.. si apoi, chiar pauza pana in clasa intai!
am inceput si cele 6 doze saptamanale de oscilo, pe post de vaccin antigripal, si de saptamana viitoare vreau sa iau si siropul de catina. cu altele deocamdata nu ma complic, o sa vina si portocalele acum, trecem pe vit C...
voi ce aveti "in program"??
ah, uitam,
pt oana, prima care s-a oprit din plans! daca tot a dat semnalul de oprire, asteptam si pe ceilalti...
irinuca, of... bietul raducu.. da' ma mir ca nu i-a atras atentia ca nu se spune asa
. ar fi fost cazul! in schimb, cred ca-i puteti atrage atentia la sedintele cu parintii...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003