Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

,mama da ce-a-ti mai scris, fetelor.Alex face nani si sunt libera la calculator,ce bineee,al meu sot se uita la meci asa ca pot sa respir si eu linistita .
piciul meu e bine acum,mai are muculetzi dar se simte si respira mai bine, a si mancat azi tare bine si in seara asta ne-a alergat prin parc de nu mai puteam,si cand sa venim acasa nu a mai vrut pe bicicleta numai pe jos(parcul e departe de casa noasta)si din 5 in 5m se oprea sa se odihneasca pe vreo bordura sau pe treptele magazinelor ,s-a distrat lumea de pe strada de el.Maine suntem invitati la cabana firmei unde lucreaza sotul meu , la munte,sper sa ne distram ca mergem cu piticul,iar duminica ne autoinvitam la soacramea la tara ,la masa, ca n-am chef sa gatescsi sa ne relaxam si noi un pic in natura,sper sa nu fie timp urat si ploaie ca ma apuca depresiile.
cristalina,nu cumva cartea e de Dr. Spoch?ca o am si eu da nu prea am timp s-o citesc.
philip,si puiutul tau e cu mucisori?noi ii dorim sa se faca bine si de la Alex si mami lui.
Mamagiuliei,felicitari pentru Giulia ca vorbeste, cred ca e asa scumpica,eu de cand astept sa spuna si Alex mai multe cuvinte,dar nu vrea,sper sa-si dea si el drumul la vb. ca luna viitoare avem deja 2 anisori.
kim222,si noi ne luptam cu olita dar nu facem decat pipi, kk spune dupa ce a facut(se ascunde dupa perdea sau intr-un colt)si apare cand deja e cu bagajul dupa el, nu stiu cand reusim sa facem tot la olita .Ce sa mai vb. de renuntat la pampers....
Kro,e tare faza cu ''am facut un kakut mic, mic si sumos'',cred ca-i asa scumpica pitica ca-ti vine s-o papi.
Fetelor acum va las ca-mi pica ochii pe tastatura,va si va doresc un we placut si cu mult soare,daca pot mai intru maine seara dupa ce ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice asa este cind mergi la servici..si esti bugetar!
Danut petrecere frumoasa!! Si sanatate lui Alex! De olita ma miram ..pentru ca el face la olita de la 8 luni

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Asa este, Olivia, uitasem ca esti la job !...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Alice iar nu ai somn?Eu as vrea sa ma culc si sa ma mai trezesc peste 6 saptamini...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

In Ro deja este 10 iunie...asa ca Andrea si Marcela...sa aveti o viata asa cum v-o doriti!

Mergi la inceput

Somn? Apoi daca e sa vorbim de somn, eu m-as trezi peste citiva ani buni, la cita oboseala am acumulat ... asa ca mai stau oleaca, testez rezistenta umana ! Caut ceva pe net si cum in timpul zilei Andrei abia daca ma lasa sa scriu aici doua rinduri, profit si io la ceas de noapte !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Pe tine te inteleg de ce doresti sa treaca mai repede cele sase saptamini !!
Si Marcela si Andrea, multa sanatate si o viata fericita si plina de dragoste alaturi de toti cei dragi voua !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la muuuuulti ani andrea si marcela si cele mai frumoase dorinte sa vi se implineasca!!!!pupici multi de la noi!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Andrea

Marcela

Sa fiti sanatoase si fericite !

Pupici schimbului III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI,ANDREA SI MARCELA!!!!!
Eu is zombi bine,de la 5 la 6 am amenintat-o cu tot ce mi-a trecut prin minte pe mandra(ca n-o duc la masinutze,la mall,la leganutze)ca sa inchida ochii,asa ca la 6 a readormit dar eu m-am trezit ca acusi incep examenul.
Week-end placut,daca nu termin la noapte examenul mai revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput