Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 30
Boca Daniela spune:
,mama da ce-a-ti mai scris, fetelor.Alex face nani si sunt libera la calculator,ce bineee
,al meu sot se uita la meci asa ca pot sa respir si eu linistita
.
piciul meu e bine acum,mai are muculetzi dar se simte si respira mai bine, a si mancat azi tare bine
si in seara asta ne-a alergat prin parc de nu mai puteam,si cand sa venim acasa nu a mai vrut pe bicicleta numai pe jos(parcul e departe de casa noasta)si din 5 in 5m se oprea sa se odihneasca pe vreo bordura sau pe treptele magazinelor
,s-a distrat lumea de pe strada de el.Maine suntem invitati la cabana firmei unde lucreaza sotul meu , la munte,sper sa ne distram ca mergem cu piticul,iar duminica ne autoinvitam la soacramea la tara ,la masa, ca n-am chef sa gatesc
si sa ne relaxam si noi un pic in natura
,sper sa nu fie timp urat si ploaie ca ma apuca depresiile
.
cristalina,nu cumva cartea e de Dr. Spoch?ca o am si eu da nu prea am timp s-o citesc.
philip,si puiutul tau e cu mucisori?noi ii dorim sa se faca bine si
de la Alex si mami lui.
Mamagiuliei,felicitari pentru Giulia ca vorbeste, cred ca e asa scumpica,eu de cand astept sa spuna si Alex mai multe cuvinte,dar nu vrea,sper sa-si dea si el drumul la vb. ca luna viitoare avem deja 2 anisori.
kim222,si noi ne luptam cu olita dar nu facem decat pipi, kk spune dupa ce a facut(se ascunde dupa perdea sau intr-un colt)si apare cand deja e cu bagajul dupa el
, nu stiu cand reusim sa facem tot la olita .Ce sa mai vb. de renuntat la pampers....
Kro,e tare faza cu ''am facut un kakut mic, mic si sumos'',cred ca-i asa scumpica pitica ca-ti vine s-o papi.
Fetelor acum va las ca-mi pica ochii pe tastatura,va
si va doresc un we placut si cu mult soare,daca pot mai intru maine seara dupa ce ne intoarcem.
kim222 spune:
Alice asa este cind mergi la servici..si esti bugetar!![]()
Danut petrecere frumoasa!! Si sanatate lui Alex! De olita ma miram ..pentru ca el face la olita de la 8 luni ![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Asa este, Olivia, uitasem ca esti la job !...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Alice iar nu ai somn?
Eu as vrea sa ma culc si sa ma mai trezesc peste 6 saptamini...![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
In Ro deja este 10 iunie...asa ca 
Andrea si Marcela...sa aveti o viata asa cum v-o doriti!
alice2004 spune:
Somn? Apoi daca e sa vorbim de somn, eu m-as trezi peste citiva ani buni, la cita oboseala am acumulat ... asa ca mai stau oleaca, testez rezistenta umana ! Caut ceva pe net si cum in timpul zilei Andrei abia daca ma lasa sa scriu aici doua rinduri, profit si io la ceas de noapte !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Pe tine te inteleg de ce doresti sa treaca mai repede cele sase saptamini !!
Si 
Marcela si Andrea, multa sanatate si o viata fericita si plina de dragoste alaturi de toti cei dragi voua !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
philip spune:
la muuuuulti ani andrea si marcela si cele mai frumoase dorinte sa vi se implineasca!!!!pupici multi de la noi!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
g_ioana spune:
LA MULTI ANI,ANDREA SI MARCELA!!!!!

Eu is zombi bine,de la 5 la 6 am amenintat-o cu tot ce mi-a trecut prin minte pe mandra(ca n-o duc la masinutze,la mall,la leganutze)ca sa inchida ochii,asa ca la 6 a readormit dar eu m-am trezit ca acusi incep examenul.
Week-end placut,daca nu termin la noapte examenul mai revin
http://photos.yahoo.com/gorodeii