Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Cristalule, io cred ca mai astept actiunea bb2 pana in primavara, ca as vrea sa reusesc sa trec examenul asta pentru care mi-am luat liber si la care nu ma duc Mey, o sa-ti treaca doru' de 2 camere...

Bre, cupilu meu cred ca are freo 11-12 kile, nu stiu lungimea, nu cere la olitza, dar face "pfui, kaki, baiii" dupa care ne alergam sa il schimb, mananca singur cand are kef, bea lchide din diverse recipiente, dar laptele nu e bun decat in bibe. Altfel ne intelegem de minune, de cele mai multe ori inteleg ce spune, daca nu ii spun sa-mi arate si reuseste (doar kestiile conceptuale de tipul "foame" nu-i ies...).
Altfel, azi vine Vicu acasaaaaaaa. Yupiiiii! (sorry...)

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

acum am vorbit cu tati si a ajuns la bunici. matzu mic dormea si cand s-a trezit si l-a vazut pe tati l-a luat de gat si l-a pupat, dupa care si-a cerut sosetele si pantofiorii, l-a luat pe taica-su de mana si l-a tras la masina. si i-a explicat: acatza ateapta mami (ne asteapta mami acasa).
dana - vad ca si tu te pregatesti. pupici
gabi - felicitarii sorei tale si sarcina usoara!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata :-)
M-am luat cu muncile, v-am citit si intru pe scrut sa va doresc un we insorit si caaalduros !
Noi suntem ok, Giulia vorbeste (Doamne, sunt incantata, daaar mai baga cate un cuvant si`n alta limba decat cea in care a inceput ...).
Io ma chefuiesc azi :-) Abia astept Traiasca kefurile de la birou :-)

Cadou de 2 ani, pt fi`mea: o bucatarie cu de toate alea-alea si o tabla adevarata cu picioare pe care sa scrie cu creta :-) Unde le pun, nu stiu :-)))
Pt baietei ... nu stiu, dar si eu am un fin care pe 23 iulie face 4 anisori si`s in pana de idei ...

Va tzuk pe toti (am vazt si poze, copii si parinti frumosi, bine`nteles) si un we fain !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru asa scurt ac la mine vinerea e cea mai naspa...treaba buluc. pupi-i mucos la greu si tuseste putin, asa sec, raceala clasica scrie pe el, s-a trezit bietul la 6 juma desi hotarasem sa nu-l ducem azi la gradi, si-mi arata sa-i scot hainele, poate chiar voia la gradi,e u stiu ce sa zic...a ramas acasa, suparat ca plec fara el. las' ca luni mergem iar. aici ploua si-i negru, maine avem show aviatic in baza asa ca va fi tare aglomerat ca e deschis publicului, va dati seama ce galagie va fi...as pleca da' nu'j un' sa ma duc...
pupici la toata lumea si unul special dariei, stia ea de ce

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti....
Roxi pupicei ..sa iesi din coltul ala...V-ati schimbat numele si nu mi-ai spus???
Carolina , da am rezolvat-o cu rochia (nu cea pe care v-am aratat-o pt ca aia se putea cumpara numai de pe net si nu se returna)...mi-am tras rochie portocalie...cercei protocalii...sint toata o portocala:)))
Carmen cum este Ionu?
Marcela cum mai este piciorul?
Ioana..m-ai spart cu fazele facute de Maria!
Cristalinule..hai ca acum demarezi actiunea bb2....acus,acus
Gabi..eu i-am luat deja cadourile pt 2 ani, masa de colorat, trusa de doctor(ca cica merge prin casa puninidu-si un halat si cu genata de la tensiometru ...dr il face mama!) si un buldozer marisor...Tricicleta am fost anuntata aseara ca i-a cumparat bunicu' Succes sa iasa bine petrecerea...Ce-ati mai facut cu casa? Ati inceput?
Dana petrecere frumoasa ...in 3!
De o saptamina Luca sta un pic pe oala..apoi fuge si face pe parchet si pipi si kk..si apoi vrea sa faca toti ..bravo, bravo!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Alice cum te simti?Esti ok acum?
Daria petrecere frumoasa!Esti cam petrecareata in ultimul timp

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aici, la birou :-) Yuhuuu :-)
Chefuim ca`s zilele de nastere, zile de la care am lipsit ca nu aveam efectiv chef ... dar acum am chef de chef :-)

WE fain tuturor cu muuult soare !!!

Edit: sanatate muuulta lui PUPI sa-i treaca raceala repede !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, da, ma simt mai bine, cel putin am putut minca fara sa alerg imediat la baie, traiasca ceaiul de menta !
Daria, apoi petrecere frumoasa !! Ma bucur ca esti bine !
Andreea, sanatate lui Pupi, sa treaca mucii repede !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Ma bucur ca te simti mai bine.
Eu am o leneee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, te invidiez ca ai timp sa iti fie leneee !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput