Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Marox, felciitari pt. progresele lui Alex!

Sunt foarte interesata de relatia dintre frate si sora!!!! Recunosc, sunt invidioasa pe toata lumea care povesteste cat de bine se inteleg fratii intre ei , dar incerc sa gasesc si unde e "buba" la noi.

Maria ma intreaba acum cateva zile: "mami, cand era Stefan mic, mic, bebelus, eu il iubeam?" Ii spun ca ea trebuie sa stie mai bine si imi raspunde "nu mai imi aduc aminte" O intreb daca il iubeste acum si dispare din raza mea vizuala...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cornelia, nu ma pricep la chestii din astea dar dupa cum vezi, din ratiuni egoiste incepe sa se manifeste interesul meu.
Maria este un copil cu o inteligenta mult peste medie, dar mai desteapta dacat tine nu e, so...incearca sa-i induci ideea ca l-a iubit enorm pe fratele ei si ca era atat de mandra de el incat povestea tuturor ce cuminte si frumos si nu mai stiu cum e fratiorul ei...si ca toata lumea o invidiaza ca are acasa asa un fratior cuminte si......si ca stefan o iubeste cel mai mult pe lume astasi ca se uita la ea ca la un Dumnezeu....uite cum te urmareste si vrea sa faca si el ce faci tu.....si hai sa-l ajutam si hai sa-i dam ca e mic si neajutorat si ca si mami a facut la fel pentru tine si cu tine.....

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bibi, esti pregatita!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Magdone, sa stapaniti sanatosi noua masina. Eu mai astept impresii despre acomodarea voastra, cum ii place sotzului la serviciu, cum te mai simti tu. Am senzatia ca nu a trecut euforia initiala si ma bucur pentru voi!

Marox, ce bine ca te mai auzim. Alex a vrut sa fie o dovada a teoriei ca un copil bilingv vorbeste mai tarziu . Cred ca a fost stresant, bine ca si-a dat drumul si v-ati linistit.

Bibi, te-am mai intrebat, unde vine spitalul tau minune? Ca m-ai facut curioasa .

Eu ce sa va zic, decat perle:

1. Fi-mea serioasa dimineata dupa trezire, se aseaza pe canapea, isi sprijina capul in palme ganditor "mami, nu-mi place crocodilul".
2. Eu: "Bine, mami, stiu ca nu-ti place, dar tie ce animale iti plac?"
3. Fi-mea, foarte hotarata: "Mie-mi place girafa".
4. Eu: "De ce?"
5. Fi-mea: "Pentru ca are gatul lung!"

Azi-dimineata, vine serioasa la mine, se aseaza langa mine si incepe sa-mi mangaie burta: "Fac mai-mai".
Eu: "Cui?"
Fi-mea: "La surioara mea!"

A inceput sa stie povestile, uneori o surprind cu cartea cum isi citeste singura, invariabil toate se termina cu "s-au casatorit pana la adanci batraneti!" (ce ti-e si cu stereotipurile astea).

Recunosc ca cel mai tare ma topeste cand vine seara la noi, nu exista sa se duca la culcare fara sa ne pupe. Ma intreb de ce, dar totdeuna primul care primeste pupic e tati: "intai lui tati"...

In rest, crizele de rigoare, "pleaca de aici", urlete, strambaturi, scalambaiala... Are cineva o solutie mai buna decat ignorarea?

Va pup.

Mergi la inceput

Dana spitalul este pe bdul. Basarabia cum mergi inspre Republica, dupa stadionul Lia Manoliu, undeva pe partea stanga. Se numeste Spitalul Judetean Ilfov sau Sf. Constantin si Elena (s-ar putea sa fie in denumire si "imparati", dar nu m-am chinuit sa retin exact detalii din astea). Pupici Stefaniei.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc, fetelor, sa speram ca ne tine cat mai mult.

Marox, bine ai revenit, sa stii ca si la noi a fost la fel cu Razvan, n-a vorbit nimic pana la 2 ani si 4 luni, dar si cand a inceput sa vorbeasca....nu s-a mai oprit nici in ziua de azi si la fel stam si acum si ne minunam de unde scoate niste cuvinte pe care nici in vis nu visam ca le stie.
Iar la Alex, mai ales ca i se vorbea in 2 limbi, mai greu pentru el, dar cred ca a fost stresant intr-adevar.

Dana, ce euforie aia a tinut cateva zile, revederea cu sora mea si vazut de locuri noi, etc,.. cand s-a intamplat cu urechile lui Razvan ne-a trecut repede ca am stat in tensiune vreo luna dupa aia, acum e bine, slava Domnului.

Lui Gabi ii place la servici, chestia e ca el face acelasi lucru ca si in tara, deci nu a fost nimic nou pentru el, doar colegii sa zic asa si mediu de lucru, dar nu e prea impresionat de asta , are si 2 romani colegi, mai iese impreuna la masa cu ei si cu altii, program lejer, stam si aproape de serviciul lui, se duce pe jos, e foarte bine pentru el. Asta e diferenta fata de serviciul lui in tara, ca venea acasa pe la 9 seara, acum la 6 cel tarziu e acasa si mai avem si noi timp sa mai iesim.
Eu, ce sa zic, a fost foarte nasol fara masina, sa ma duc la gradinita cu Razvan in carut si cu autobuzul, obositor. Deocamdata pana mai invata Razvan limba vreau sa stau cu el, ca asa pot sa-l dau la daycare dar nu se intelege nimeni cu el si ar fi nasol si frustrant pentru el, desi copiii se adapteaza repede, dar mai mult asa ca sa fiu si eu impacata.

In rest, ce sa va zic, oameni ca peste tot, dupa ce te mai obisnuiesti putin cu multiculturalismul de aici, ca sa zic asa nici nu mai bagi de seama ce culoare sau ce rasa e vecinul sau colegul. Vreau sa va zic ca mi-am facut o prietena, o mamica de la gradinita care are gemeni si e negresa din Etiopia, sper sa pun poze in curand si cu copiii sa vedeti ce scumpi sunt. Si ea a fost foarte draguta, m-a adus de mult ori cu masina acasa de la gradinita.
Ce se observa aici de cum ajungi, este ca sistemul functioneaza, adica, toata lumea respecta legea ca altfel esti exclus din toate.

Mai multe o sa va zic cand o sa incep si eu sa caut servici, atunci sa vad cum e , acum sunt practic tot in vacanta .

Hai ca va mai scriu, va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Mai Magda, nu stiu cum se face dar si acum, cand vad postarile tale, am acelasi sentiment pe care l-am avut cand ne-ai anuntat ca emigrati. Sunt pur si simplu perplexa in fata curajului vostru, va admir si ma minunez. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Merci mult Bibi, nu stiu daca a fost doar curaj sau si putina inconstienta , sa fim sanatosi ca asta e cel mai important, ca in rest le ducem pe toate.

va pup
ps tocmai mi-am tras o vopsea rosie in cap, sper sa pot iesi pe strada

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor,

Rau tare fara net. Am fost racita oleaca si mi-am tras un medical. Adevarul e ca ma luase nasol raceala in prima bi, ca deja eram super panicata. Cu Mara, de la o viroza urata mi s-a tras pierderea sarcinii... Acum sunt bine. Sper ca si puiul... Partea mai naspa e ca sunt cam speriata de bombe si mai am atatea luni de griji....

M-am programat marti la doctorul Horhoianu, de la Municipal. Sa vedem ce mi-o mai spune si el. Vara-mea a fost pacienta lui. Tocmai ce a nascut luni o fetita superba, dupa 9 luni de sangerari, col scurtat, placenta cu o singura artera in placenta sau cam asa ceva - oxigenul care pleca de la bebe prin placenta iesea printr-un singur vas, nu doua cum e normal(Kehleyr, cred ca ceva de genul tau, scuze daca nu-i asa). Pana la urma totul a fost bine.

Gata nu ma mai vait.

LA multi ani pentru toti copilasii!!!! Sunt atat de paralela cu toti si toate ca nu vreau sa scap pe cineva.

Marox, ce bine ca te-ai linistit cu Alex. Si io am auzit multe despre intarzieri la copii din familii care vorbesc in casa 2 limbi.

Kehleyr, tot la Moisa Ea am fost la sarcina a 2-a. Acum m-am dus la Moisa El insa mi se pare ca are grija suficienta. O sa vad cum pune problema si un alt medic, sa fiu io cu sufletul impacat. Sanatate multa. Cat mai ai?

Magdone, cu masina se schimba treaba... Basca acu' ca esti roscata...

Cornelia, pupici Mariei. E tare dulce. Si lui Stefan. He,he, cred ca o sa aveti o viata plina....Sanatate!!!

Andra, sa ma pici cu ceara daca intelegeam ce e cu carucioarele acolo.

Tudor e bine. Inatime de 4 ani si greutate de 2 jumate . Pacat ce nu e fata....

Ma duc sa ma joc cu Tudor. A nu se vedea in mine o mama model...

Mai am Net si maine. Revin. O sa ma inscriu iar la Astral, acu, ca sunt mai casnica...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

va pup! Imi pare rau ca intru atat de rara, dar asta e din cauza copiilor.. am foarte putin timp liber si il folosesc sa va citesc si de multe ori nu mai imi ramane sa si scriu. In mare, noi facem bine, adica baietii raciti, Matei numai cu muci muuulti si grosi, iar Luca si febra.Sunt ingrijorata deoarece ieri seara pe la 10 si azi-noapte pe la 12 a vomat Matei si a avut un scaun putin diareeic. Acum astept sa pot suna la dr. dar va intreb pe voi, ce ziceti, nu e din cauza mucilor?
Are tonus bun si din cand in cand parca se inneaca. Mai zice ca il doare burtica.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput