Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
La multi ani VANESSA Sa cresti mare si cuminte si sa fii sanatoasa! Te pup!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
MARTTA- noi plecam pe data de 11 august si cred ca vom pleca noaptea pentru ca vor suporta mai bine copiii drumul. Facem cam 10 ore. In rest ne bucuram ca vin si bunicii si eu cu sotul meu vom haladui noptile prin cluburi!!! Abia astept!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Magdone spune:
LA MULTI ANI VANESSA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!!!
Fetelor, mi-am luat masinaaaaaa!!!! Suntem asa de bucurosi!, am facut credit si ne-am luat noua ca sa nu avem probleme cu ea, ca nu ne pricepem nici unul la stat prin service-uri s-o reparam. E Chevrolet Optra Wagon. De-abia astept sa incepem sa vizitam pe aici.
Am fost saptamana asta la o chestie, nu stiu cum sa-i zic, un fel de targ pentru copii (un fel de baby expo dar doar pt zona unde stam noi), unde au venit tot felul de firme sau organizatii care au programe pentru copii, de ex. scoli de vara care ofera cursuri de inot, tenis, fotbal, etc, firme producatoare de scaune de masini pt copii, era si un jucator de asta de baseball si le dadea autografe la copii, muzica, cadouri pt copii super frumos, mi-a placut foarte mult, tot sa fii copil aici
.
Concedii placute pentru cine pleaca!
Va pup!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
martta spune:
Magdone: sa stapaniti sanatosi masina!
Bibi: merci pt urarile in avans!
V-ati hotarat pana la urma pt numele lui bb?
Dragos, Dominic, Marc...nu-ti plac?
Nici noi nu am cazut de acord asupra numelui fetitei. Poate ma ajutati si pe mine!
Romana_74: concediu placut!
Si noi vrem sa mergem tot acolo, dar pt mine 11 august inseamna...misiune imposibila!
Va pup?
mami de Vladut(13.06.2003) si
28s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
bibi spune:
Magda, sa stapaniti sanatosi masina si a va poarte numai prin locuri frumoase.
Martta, Dominic e un nume care chiar e pe lista mea de priritati, numi ca nu prea rezoneaza bine cu numele sotului.
In legatura cu nume de fetite nu cred ca-ti doresti sugestii de la mine pentru ca eu eram chitita fie pe CHIRA fie pe ZAZA
:
In legatura cu colul tau eu nu prea am inteles care-i problema si de ce atata panica. Inteleg sa inghete sangele in tine cand ai contractii dese cate 3-4 zile si ajungi la spital (ca mine
) cu diagnostic de iminenta de avort.
Dar colul tau ce are?
E prea scurt?
Intrebare: cand ti-a masurat "marele" Iosup colul aveai vezica plina sau nu. Este foooarte important. Mie desteptul de Meclea de la Sanador mi-a scris pe eco orfologica ca am col de 22 mm. Panica totala iti dai seama. Puia plecat cu satelitul, contractii gramada, asa ca m-am dus la Spitalul Titan unde stiam ca au un ecograf bun si o ecografista medic ginecolog. Primul lucru care m-a intrebat a fost daca am vezica plina. Era asa si asa dar speriata fiind am mintit si am zis da. M-a urcat pe masa si mi-a zis ca n-am vezica plina, pentru ca abia se zareste firul de cerclaj si ca in conditiile astea nu poate sa determine exact capetele colului pentru ca astfel masuratoarea sa fie exacta. Oricum, cu vezica semiplina colul meu masura intre 33 si 36 mm. Un col nu se lungeste cu cca. 12 -14 mm in 2 saptamani poate doar daca stai in cap!!!
Deci, care-i problema? Puia ce zice?
Scuze celorlalte fete ca discutam chestiuni care nu privesc sarbatoritii nostri dar la cum lancezeste topicul asta, cred ca nu-i bai.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png
Ioana Sora spune:
Buna si sa incep tot cu multi ani traiasca! La multi ani, Vanessa.
Bibi, iti tin pumnii si sa n-ai nici o problema ! Sper ca reusesti sa mai stai si pe acasa.
Magdone, bravo ! S-o stapaniti sanatosi si sa va duc prin locuri frumoase.
Gabi, am auzit si eu ca ar fi epidemie... La Cata la cresa cativa copii au avut scarlatina, dar ea nu a luat-o, slava Domnului.
Ma pot lauda ca, in sfarsit, Cata nu mai face in pampers si nici pe ea. Mai mult, nu mai face decat la WC, de olita nici nu vrea sa auda. Nu pot sa creeeed, de cand ne-am tot chinuit... Si am reusit sa ii gasesc o gradinita particulara, pe langa Antena 1, care mi s-a parut OK.
Pupici tuturor burticilor si piticilor.
Marox spune:
Buna seara mamici!
Dupa o foarte lunga absenta, iaca, intru si eu sa vad ce mai faceti sa va mai dau vesti despre noi.
In primul rind, La Multi Ani pentru primele sarbatorite ale lunii iunie, Selina si Vanessa! Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si iubite!
Bibi, multumesc pentru urarile pentru ziua lui Alex! Sarcina usoara in continuare! Cind este DPN-ul?
Noi sintem bine, copiii au crescut. Pe Alex l-am inscris la gradinita din toamna, sa vedem cum o sa se descurce. Eu sint mai angoasata decit toata lumea (cred ca din cauza ca nu mi-a placut niciodata la gradinita).
Continui mai tirziu...
bibi spune:
DPN 30 august.
Ioana, cand povestesti de olita si wc nu pot sa nu-mi amintesc de Crisa care foarte inteleapta si calma spunea de fiecare data camd era vorba de olita, renuntare la suzeta si altele: Simt ca inca nu-i momentul si deci nu are rost sa ne chinuim.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png
Cornelia spune:
Buna!
Marox, ce surpriza placuta sa te mai "auzim".
Martta, nu iti recomand sa nasti pe aici
. Lumea buna
din Constanta naste la Bucuresti. Te astept la mare!
Magdone, sa stapaniti sanatosi masinuta!
Burticilor, va doresc un col luuung si inchis pana la 40 de saptamani!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Marox spune:
Revin...
In ceea ce-l priveste pe Alex avem in sfirsit rezultatele unor investigatii care au durat mai multe luni si care m-au tinut in tensiune. Totul e OK, ufff! Povestea incepe anul trecut in septembrie, Alex nu spunea mai nimic, deci ne-am hotarit sa-i facem niste controale mai aprofundate. In noiembrie am vazut un medic si un logoped la spital pt un bilan de auditie. N-au descoperit nimic anormal, copilul auzea foarte bine. Ne-au spus sa mai asteptam sa vedem daca se deblocheaza. In februarie am revenit la un control, situatia era cam aceeasi. Ne-au spus ca, dupa parerea lor, exista o intirziere in vorbire insa nu e dramatic la virsta lui, insa daca vrem putem face un bilant complet intr-un centru specializat. Zis si facut...am intrat in hora. Timp de 2 luni am avut intilniri peste intilniri, in jur de 10, cu pediatra, asistenta sociala, psihologa, psihomotriciana si logopeda...nu va mai spun cum a fost cu invoirile de la serviciu pt mine si Christophe.
Insa chestia cea mai spectaculoasa este ca din februarie, de cind am avut recomandarea de la prima doctorita si pina in aprile cind am inceput vizitele la centru, Alex si-a dat drumul la vorbit. Ne scoate cuvinte pe care nu ne-am fi gindit ca le stie sau ca si le aminteste. Si...vorbeste in 2 limbi. Chiar speculeaza situatia smecherul, daca nu-i dau cind imi cere ceva in romāna merge la taica-su' si-i cere in franceza. Nu face fraze corecte, departe de el gindul asta, deocamdata e doar la subiect predicat.
Rezultatul la toate investigatiile astea e ca e un copil dezvoltat normal pentru virsta lui, nu-i nici in avans, dar nici in urma. Recunosc ca ma simt mult mai bine dupa ce am aflat rezultatul.
Bun, va las, revin alta data sa va povestesc cam care sint relatiile lui Alex cu Julia.
Pupici