Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Buna fetele mele dragi , mi-a fost foarte dor de voi , nu mi-a mers net-ul vreo saptamana , am inebunit........
Nu am reusit sa citesc chiar tot ce a-ti mai facut , dar din ce am spicuit vad ca toate sunteti in focuri ....... si imi place de voi ca sunteti tare optimiste.
Vad ce se umple lista cu gravidute , hai ca eu va fac galerie si sa ne mutam cu toatele la gravidute , se pare ca vara asta dr.T are mana buna.
Eu sunt in Z1 , ciclu mi-a venit dupa 5 zile de duphaston , luni fac prima injectie cu menogon , iar miercuri ma duc la dr. , sper sa am mai mult noroc de data asta .......
Vroiam sa va intreb ceva .......Daca nu imi trece ciclul pana miercuri cum fac ? Ca de obicei ma tine cam 7 zile...

la burticute si sa aveti grija de voi si bebelusi!

Va pup pe toate fara nici o exceptie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor multumesc pentru urari, si eu sper sa nu se opreasca din crestere foliculii si sa imi produca mult dorita ovulatie

Laura(silk) esti mortala, inainte cu simt de raspundere din 2 in 2 . Mi-a spus T direct cand sa prestez si cand sa ma prezint la el. Asa ca il pun pe sotul la treaba. Noroc ca nu se supara nici daca il trezesc in miez de noapte ca zana cea buna

Laura (voinicu) nu stiu ce sa-ti spun daca nu se opreste CM. Astazi este vineri deci miercuri ar fi ... a 6-a zi. Poate se opreste.

Kitty_nic, nu vreau sa scapti de mine. :-( De la T, ca de la aspirante fug repede repede .

Va pup pe toate de 1 mil de ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna seara la toate fetele frumoase de aici

Vreau sa va multumesc TUTUROR pentru sustinere, sunteti minunate

M-am intors cu vesti bunicele, trompa stanga permeabila, super buna, trompa dreapta nu se vizualizeaza...ceea ce nu stiu ce inseamna.In concluzie trebuie monitorizata ovulatia si cand am ovulatia pe ovarul stang atunci...sa vedem ca luna trecuta am avut pe stanga foliculul super frumusel...luna asta o sa vad de luni ce zice si T. Vreau sa va spun ca analiza nu este nici pe departe asa de dureroasa cum se spune, sau cel putin la mine nu a fost, m-a durut foarte putin, mult mai putin decat la un CM. Mai mult am fost speriata si nervoasa la greu de toata procedura din Giulesti, am pierdut o zi intreaga cu internari, consult, nebunii pt o analiza de 3 minute. Sincer regret ca m-am zgarcit si nu am facut-o la o clinica particulara...dar asta este, a trecut.
Va multumesc la toate pentru gandurile bune, Kitty da intr-adevar in seara asta am, m-a scos dragutul meu sot in oras.
Fetelor, vroiam sa va intreb, acum cat timp nu am voie sa? Nu de alta dar o sa incep monitorizarile si as vrea sa stiu.

laura69silkiti multumesc mult iubitastai linistita si relaxeaza-te si lasa simptomele deoparte....sa se aseze binein burtik.

clauciabafta multa sa creasca mari foliculii si spor la

Amelybafta la examen si abia astept sa ne intalnim toate in iulie

mamidevladutbafta multa maine la spermograma, sa vii cu vesti buuune

Va pup pe toate, va doresc un weekend placut si sa va simtiti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia, eu stiu ca nu e nici o restrictie... mai ales ca nici nu te-a durut! Mergi la monitorizare, si cu spor, din 2 in 2 ( vorba Clauciei) !Am auzit ca multe fete au ramas dupa HSG! Deci, dati-i bataie! Acelasi sfat si pt Kitty!
Amely si Kitty, bafta la examene!
Claucia, felicitari pt foliculii babani!
Pupici tuturor si We placut!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna dragele mele. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine .
Ieri am stat 1 ora si 45 de minute, am ajuns la 4.30 si am intrat dupa 6, era omorrr!!! Si gravidute, erau niste fete care mai aveau putin sa nasca, ma mir ca au putut sa stea atat in picioare.
Eu am avut niste emotii marriii, am vazut doar saculetul in uter care are deja 8.5 mm. Pe 7 iulie mergem din nou, sa auzim si bataile inimii.
alexia28, in luna asta daca ai foliculi buni, ai sanse mai mari. La fel si lunile urmatoare! Bafta multa la prestat!
Va pup pe toate si we placut!

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lauravoinicu:eu iti tin pumnii in continuare...Nu stiu ce sa zic sa faci dc nu se opreste CM la timp, decat sa-l suni pe Tutu sa iti spuna el.Luna asta ai facut stimulare tot cu menogon?si ai facut si inseminare , sau nu? Da-i batai, adica nu batai ci...la greu si o sa iasa o fetita frumusica asa k tine,k la mine se pare k e baietel...

Multa bafta tuturor tutunareselor si va adresez aceeasi urare k laurei:mult si cu placere!
pupici!!!

Madalina 15+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Madaluta , iti multumesc mult pt incurajari , sa dea DD sa fac o fetita ca tare mult imi doresc ...., dar sa vedem.....
Luna asta nu am facut nimic , acum incep , de luni incep injectiile cu menogon (Z4), cred ca in jur de 6 iulie o sa fac inseminare , dar sa vad ca as vrea sa incerc natural , mai ales ca acum nu mai fac asa multe injectii ca data trecuta .
Ma bucur mult ca esti bine si ca ai baietel , o sa semene cu tine , asa frumusel , sa iasa cu ochii frumosi ca ai tai......
Alexia , Clau , bafta la .... sunt sanse mari ...
Bubulina , te pupacesc pe burtica , sa-ti traiasca samburelul....
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ma astepte de saptamana viitoare pe la cabinet la dr. , cu aglomeratia asta , mai ales ca eu vin direct de la servici de la vreo 100 si ceva de Km si mai trebuie sa ma si intorc acasa ca sa fiu la servici a doua zi.... asta e , a mai trecut prin asta o data ......

Va pup pe toate tutunaresele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Bubulina1graviduta frumoasa, sper sa fie cum zici tu. De abia astept sa ne spui cum ii bate inimioara.

Feliciamultumesc, o sa-i dau bataie

Lauravoinicu, bafta si tie luna asta, stiu ca o sa-ti fie greu cu drumurile, imi este mie greu ca sunt din Bucuresti si cand ma gandesc ca o sa merg diminetile la Elias, dar asta este ce nu facem noi pt un. Bafta multa sa vine fetita mult dorita

Madalutasa-ti traiasca baietelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

[Buna fetelor !! Ce mai faceti??
Bubulina_1 felicitari pentru prima poza a bebelusului tau!
Laur69silk deci a inceput numaratoarea inversa la tine! Mult succes, tin pumnii sa fie cu ochisori!!!
Luravoinicu bafta la stimulare sa iasa cu foliculi babani!! Cu ce medic intentionezi sa faci inseminare? Daca te hotarasti?
Alexia28 e bine ca e o trompa permeabila, sa faci monitorizare, ca sa stii cand e pe stanga si sa tragi tare atunci. Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine si eu astept sa ovulez pe stanga. La mine s-au vazut ambele trompe la HSG, dar una era infundata, cea din dreapta. Mi-au desfundat-o si pe a doua la laparo, dar mi s-a spus ca e prea subtire si se poate infunda la loc, foarte usor, asa ca nu contez pe trompa dreapta. Daca faci stimulare poti sa ovulezi pe ambele ovare in acelasi timp, asa maresti sansele, dar nu e prea bine sa le stimulezi mereu. Asa ca mult succes, acum poti sa prestezi fara nici o grija, chiar sunt sanse mari de reusita.
Va trimit pupici dulci la toate tutunaresele....

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Ioana , eu data trecuta am facut inseminare cu biolog Matei , este dr pe care o recomanda dr.T , si dr. ginecolog Miciner Silvia la Sabyc , daca ma hotarasc la inseminare tot acolo o sa fac .
Am vazut ca te-ai hotarat sa faci inseminare luna viitoare la Med-New-Life , si eu m-am gandit la clinica asta , dar dr. T recomanda un anumit biolog , se spune ca la inseminare este cel care conteaza cel mai mult , si aceasta dr este la Sabyc si la spital CFR , eu la CFR nu ma duc nici in ruptul capului de aceea daca se nimereste sa fac acolo (in functie de momentul ovulatiei si unde se afla dr)prefer sa incerc acasa.

Mergi la inceput