Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gagici

eu pot sa ma laud deocamdata cu un bb care o iubeste pe mami pt ca nu mi-a mai dat senzatii de greata si altele. ma simt ff bine si abea astept sa merg la T.

Clau imi pare rau ca ai mers ieri la cabinet degeaba. oricum , din cate stiu eu la cab T este numai lunea, miercurea si vinerea.... dar poate gresesc.

Kitti ma bucur ca esti ok. sa dea DD sa apara si bb cat mai repede.

Ioana ma inscriu si eu pe lista pt ca mie tare-mi plac intalnirile astea intre fete. Si cum nu mi se intampla des, profit de orice.

va pup pe toate. daca nu mai intru dupa ce vin de la T o sa va povestesc luni tot.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna fete scumpe,
Alexia ce faci? Ai terminat? De azi dimineata ma tot gandesc la tine, abia astept sa ne spui ca a fost bine
Bun venit noilor fete ce ni s-au alaturat

Multi si cat mai repede liniute duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mai gagici, eu abia astept sa va intalnesc si mi-ati facut o pofta de iesit la terasa, de numa', dar eu luna asta nu am timp sa ajung nici macar...la dr.! Asa ca SIGUR ramane pe iulie

Pupici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna ziua, fete frumoase !

Alexia undeeeeeeee eeeeesssstttttiiii ? Draga noastra ne-am gandit si ne gandim la tine ! Probabil ca si tu ai iesit din "focuri" acum. Sper ca te simti bine si ai suportat cu stoicism "piscatura". Te asteptam aici cu vestile bune. Stiu ca incepi si monitorizarile de luni, deci bafta multa, foliculi frumosi si endometru pe masura si sa dea Domnul, luna viitoare sa ai in burtik !!! ici si muuuuuullllteeeee

Ioana multumesc frumos de intrebare . Ai putea sa spui ca sunt in ...asteptari, dar nu vreau sa ma gandesc prea mult. Astazi, Z21 la mine, ciclu regulat de obicei, 28Z, ultimele 2 luni de 29Z, dar sincer nu caut si nici nu am simptome (nici de o parte, nici de cealalta ). Cum o vrea Bunul Dumnezeu ! Daca va fi ne vom bucura, daca nu va fi, stim deja...o noua luna, un nou inceput. Asa ne incurajam de fiecare data, intre noi fetele, si nu-i asa, la randul nostru, noi insine, trebuie sa credem in acest nou inceput, cu speranta si credinta !

Amely bafta MARE la examenul de maine, sa fie inca un trofeu la panoplie si sa poti ajunge de luna viitoare la doctor, lasand in urma focul sesiunii. Daca imi amintesc corect, doreai in primul we de dupa sesiune sa ajungi la munte, la aer curat... Iti doresc inca o data, sa fie acest we plin de relaxare si dragoste...

Clau si pe tine te asteptam cu vesti bune de la T : stimulare reusita = foliculi frumosi, in plina crestere, endometru tocmai bun, rezulta OVULATIE DORITA SI ASTEPTATA !!! Sunt sigura de asemenea ca te vei vedea cu noastre dragi, Bubulina si Marinar. Chiar daca nu va fi timp si de o terasa, este frumos ca, va veti vedea, va veti vorbi, altfel, decat "virtual".

Bubulina si Marinar vizita usoara la cab. lui T si sa va fie puiutzii sanatosi ! Cred ca este o mare bucurie sa vezi puiutzii dupa inca o saptamana sau doua, cum au mai crescut si cum ecranul monitorului prinde viata odata cu bataile inimioarei lor. Marinar tie iti urez in plus, drum bun spre mare si zile insorite si calde ! Relaxare placuta ! Bubulina1 we placut, racoros si linistit, indiferent unde vei fi !

Alexia, Amely, Aurelia, Kitty, Ioana, Clau, Felicia, Miruna, Alina25, Alina.n, Lauravoinicu, Mamidevladut, Silvana, Madutz, Teo, Papushel, Ariana1 - va pup pe toate si sa aveti o seara placuta si un we frumos, frumos...!

Aceeasi urare si pentru celelalte gravidutze Marair, Madaluta, Aventura, Iriss27 si Irinabr

P.S. Abia astept sa ne putem intalni caaaatttt mai multe !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laurasilk, ai o memorie de elefantica! Merci mult iubita!

Alexia, si eu te astept cu vesti bune! sper ca n-a durut deloc si ca trompele tale sunt de panou!

Mereu cu gandul la voi...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

multi la toate tutunaresele.
Alexia m-am gandit la tine toata ziua. Sper ca esti bine si acum petreci (eu asa am facut). fata curajoasa.
Amely, bafta mare la examenul de maine. Si eu am maine unul, dar din pacate dupa el mai am inca doua, tot sambata, pana pe 8 iulie. O sa-mi iasa peri albi.
Laura, iubito, esti atat de grijulie! Cat pentru tine, sa stii ca iti tin pumnii sa fie cu noroc luna asta.
Marina, ma bucur nespus ca bb este copil cuminte si o iubeste pe mami si n-o mai face sa sufere. la amandoi.
Alexia, Amely, Aurelia, Laura, Ioana, Clau, Felicia, Miruna, Alina25, Alina.n, Lauravoinicu, Mamidevladut, Silvana, Madutz, Teo, Papushel, Ariana1 - va pup pe toate,un we frumos si dragoste din plin.
Pentru mamici - pupici, pentru burtici - pupici, iar pentru cele care au intalniri cu puii in we, vizionare placuta!
Eu ma pregatesc sa plec acasa si ne "revedem' luni.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Laura tare esti draguta cum ai tinut tu minte toate problemele lumii!!! Te si multumesc pentru urari.

Eu am venit de la T, intr-adevar dupa cum ai spus si tu, am 3 foliculi frumosi pe dreapta (16, si de 15,6) si unul de 14 pe stanga. Iar T m-a intrebat daca nu cumva am luat altceva si nu Ovamit care este tare bland ca este tare bine. Endometru 7,5.

Dar nu, asta am luat si asa am reactionat la el. Adica bine
Poate influenteaza pe undeva si faptul ce am slabit 6 kg? Eu nu am fost grasa niciodata dar mai pusesem pe ici pe colo iar acum am dat jos aproape tot ce inseamna burtica, aripioare...am citit eu pe undeva ca ovulatia se poate relansa (la apa se relanseaza) si se poate imbunatati daca se schimba stilul de viata si se pierde din greutate. Asa o fi? Cert este ca ma simt super, am incredere si sper la ovulatie luna asta. Mai ales ca inainte de AC nu aveam probleme, deci sper sa-mi revin...

Cu MArinar nu m-am intersectat, cred ca ea a fost mai devreme decat mine, cu Bubulina se poate, erau 11 fete cand m-am dus eu si dupa ce am intrat eu, mai erau afara alte 10-12 asa ca nu stiam cum sa ne vedem. Doar daca intra si ea si imi spune, poate chiar am vorbit si nu stim

Pup toate fetele mele scumpe so weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Clau, foliculi grasi in continuare. Poate ca dupa o asa luna prolifica "se lasa" cu ceva. Sa cu drag si spor la momentul prielnic si poate scapam si de tine de la aspirante. Sa se mareasca domnule odata lista aia de gravi ca ma 'nerveaza cand vad ditamai lista de aspirante si o mana de gravi. multi.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Seara'buna, fetele dragele !

Kitty_sor, iubita
Multumesc frumos pt. pumnisorii straaannnsi ! Tu in ce zi esti, nu te apropii de perioada prielnica ? Mult noroc si tie in aceasta perioada, si asteptam luna viitoare sa fii prima care face anuntzul ! Doamne-ajuta, la toate fetele ! In primul rand, da-mi voie sa-ti urez si tie BAFTA MAAARREEE pt. examenul de maine si inca 2 sambete de acum incolo, sa se incheie cu bine aceasta sesiune !!! Inca o data we frumos, frumos, si de ce nu, romantic + + si sa ne "vedem" cu bine, luni, intr-o noua saptamana

Clau, dragutza, frumoase valori...Deci inainte, cu simt de raspundere, din 2 in 2, cum spune T, si sigur va iesi si bb. Iti tinem si tie pumnii, sa fie cu noroc ! Imi pare rau ca le-ai "ratat" pe fete, dar asa cum am mai spus, sigur vor mai fi ocazii. We de vis si tie, alaturi de cel drag inimii tale si...mici-mari nebunii ici

Alexia ma ustura ochii de atata uitat dupa tine...si tu, draga noastra...Ai grija de tine si posteaza cand consideri tu. icei +

Ioana cum merge treaba ? Tot asa de mult lucrezi ? Am vazut ca ai mai mult "ragaz" la ore tarzii, in noapte. Iti doresc cat mai multa putere si cat mai multi clienti !!! + icei

Inca o data, va pup pe toate celelalte Tutunarese si mai aspiratzi fetelor, ca nu mai avem de multisor vesti de la voi !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am intrat in fuga sa vad rezultatele Clauciei, scriu mai mult la noapte!!
Claucia felicitari iubita pentru foliculii babani obtinuti si bafta acum sa iasa cu ochisori!!
Laura69silk da, am multa treaba acum, dar noaptea sunt mai libera si intru mereu sa vad ce mai faceti!
Va pupic dulce pe toate si sper sa ne si intalnim odata si odata!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput