Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neatza si de la noi!

Papanasul e in brate eu vreau sa il adorm si el ma bate.

Moamaaa ce vant e afara. Sper sa nu ne ia uraganul pana maine... la intalneala.

Nico unde scoti placintica pe vantul asta?

Irina pai de la francezii cei reci si neprietenosi la ce sa te astepti?
La magazine haideti mai fetelor ca pana si la Cora la case ne zic"buna ziua", chit ca sunt sub patronat francez.

Papanasului meu ii cade parul intr-o veselie sunt disperata ca e plin pe haine, in pumni ca s trage singurel de par, in cutele de la gat e pliiiiin de firele astea subtiri si moi care stau f bine lipite acolo. Voi aveti problema asta?

Haideti ca fug sa adorm papanasul si sa curat apoi legumele pt piureul de pranz. Toata ziua gatesc si spal vase
O zi bunaaaaa!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ati venit Cosmi cu Stefan !!!
Liliana si al meu cheleste. ma dispera si pe mine, ii intra in gurita, noua la fel, are pe hainute, cearceaf, paturica, ce mai peste tot.

plec ca a venit tanti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Lili..ca dreptate ai..am scos-o pina-n fata blocului..am tras o tura rapida prin jur..si inapoi..ca e vij nene....
Placintzica sta cumintica in patut..si se joaca cu centrul ei de activitate...i-am atirnat o mie de chestii..si vad ca e fascinata...
Ana,Gio..subiectul cu baietii l-am gasit la subiecte active...ia uitati-va...Cik sa ne lasam baietii miine sa posteze......un mod de a sarbatori 5 ani de desprecopii.com...Faina idee...dar al meu...nu prea le are cu scrisul......ca cik si asa e scriitor toata ziua la serviciu..acasa i-ar mai lipsi sa scrie...
Cit despre intilneala...tare mi-e ca ramine Kidex AnaSebe..ca se pare ca vremea va fi naspa miine..am studiat problema...
Dar asta nu inseamna ca scapati de intilneala..nuuuuuu.....
DIANA DE INGRID...LA MUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!SA FII PAPACIOASA SI SA NU MAI SUPERI PE MAMI.....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Silvi "La multi ani!" fericiti pana la adanci batraneti, pt 4 ani de la casatorie. Sa fiti bucurosi si sanatosi, sa va iubiti ca in prima zi si un concediu de vis.

Mie nu mi-au placut serviciile in Grecia. Cam tzepari ... au zis ca e hotel de 3 stele si era defapt de 2 stele iar "mesele festive" organizate de ei ... o gramada de bani si un rahat de mancare si de tot. Eu am fost de un Revelion . Meteora este superb, Salonic este misto dar la a fost cam nasol. Poate nu e toata Grecia cu serviciile naso... Raman fun Turcia (am fost in Alanya si Marmaris).. aia iti fac toate poftele si te trateaza ca pe un oaspete indiferent din ce tara esti.

Papanasul cred ca si-a gasit locul de nani singur ca nu il mai aud, acum chiar ma duc sa pregatesc legumele.
Doamneeee ce vijelie e afara, trandafirii mei sunt vraiste .. i-a scuturat vantul, sper sa nu imi smulga copaceii din radacini.

Pe curand!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

RAZVANEL DE Cristina....SA CRESTI MARE,FRUMOS SI SANATOS....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI DIANA de Ingrid si RAZVAN NICOLAE!

Silvi LA MULTI ANI! Sa fiti fericiti si sa va ajute DD sa va impliniti toate visele.

I-am spus lui Alex despre initiativa DC de maine si a fost superincantat. El intra maine.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BEE, ANASEBE, nu ne intreceti la maraiala! Azi m-am epilat in urletele lui Ayan, care desi ma vedea si eram la cativa centimetri de el, plangea foarte tare ca vrea in brate. Cred ca am innebunit vecinii. Faza este ca nu tace cum am inteles ca fac alti copii,care adorm sau se potolesc din plans.Tipa din e in ce mai tare, se inrosise, transpirase si se inneca cu saliva si tusea.
MIRELA, doarme ziua Ayan, dar numai in brate. Pupicei mancaciosului!
DENISA, vad ca Emma e setata pe concerte. E bine asa decat sa planga.
SILVI, sa va distrati bine si sa stai linistita ca va fi ok si Alain cu mama ta. E bine ca ai incredere sa il lasi cu cineva. La multi ani, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
IRINA, si eu zic ca sunt foarte necivilizati romanii. Mai pune poze cu gogosarul!
MARCH, ma bucur ca se simte mai bine Ioana! Ayan rade de mai mult timp in hohote. Pupicei pletoasei!
IRINUTZA, sunt copii care accepta suzeta si altii carora nu ai cum sa le-o impui. Nici Ayan nu vrea deloc suzi. Nu cred ca ai cum s-o inveti.
GIOVA, ce ambitie ai cu abdomenele! Si eu ar trebui sa fac ceva exercitii fizice, ca am burta. Dar nu am chef. Sper ca nu e racit Marcolino!
MONI, merci de aprecieri! Sa-ti fie de bine tunsul! Acum vizionez filmuletele.
TEOLINDA, cum se simte papanasul? Bafta la facut papica!
ANDA, bafta cu invatatul! Si iei tu examenul!
NICO, ce mai stii de CATA? Cand vine acasa? Pupicei Dariei!
COSMI, bine ai venit!
La multi ani Diana de INGRID si Razvan de CRISTINA!
Fetelor, ce facem cu intalneala pe vremea asta?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Imi pare rau ca Ayan e incontinuare marait. Noi am inceput ziua cu dreptul si poate nu se maraie si azi.
Pai daca bate vantul asta si maine...pa intalnire. O lasam pe saptamana viitoare. Dar poate, poate...va fi frumos. Cine s-a uitat la meteo?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

MONI, am vazut filmuletele cu miscacioasa ta! Sa dezmembreze caruciorul si mai multe nu!
http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&search=romania%20ursus
Poate va mai schimbati parerea despre Romania!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

ANASEBE, si eu as vrea sa ne intalnim in parc, ca la Kidex cat putem sta? Eu as vrea sa stam mai mult la intalneala, plus ca eu nici nu as avea cum sa il alaptez pe Ayan acolo. In parc ar fi super ok, indiferent de zi si ora. Dar sa fie si cald afara. Maine am inteles ca ploua si maxim 24 de grade or sa fie. Voi ce ziceti?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput