Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nicole, eu sunt f multumita de produsele Yves Rocher, chiar ma bucur ca s-a deschis un magazin cu ele in Cluj.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Multam fain,Silvi...Fugi si mai baga putin somnik..ca acum se trezeste frumuselul ...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noi am papat masa de 8...100 ml..am dormit putin...cam 40 min..si acum plecam la plimbarica...matinale azi...
Pupici pt puturosele..ca taaaaaaaareeeeeeee muuuuult mai dormiti azi,fetelor...
Ls ca vine Cata acasa..ca ea semneaza condicuta matinal...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Gata cu somnul, s-a trezit si eu in rand cu el.Cred ca iesim mai incolo afara, mergem sa bem suculet.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata si de la noi!

Uff, ce bate vantul.
Nico Pai cu intalnirea a rams ca maine la 10 in Tineretului. Eu propun sa ne vedem la intrarea de vizavi de la Mega IMage. E bine? Dar se pare ca e vremea cam capricioasa.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Nico Unde e faza cu postarile tatilor pe 1 iunie, ca nu o gasesc.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

vreau sa ma inscriu si eu cu meu care i nascut pe 12 februarie 2006 ora 4 20 si l cheama stefan va rog primiti ma

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

STEFAN 3 200 SI 51 CM TB SA SE NASCA PE 12 FEBRUARIE SI ASA A FACUT LA CFR 2 PUPICI LA VOI

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Sunt moarta de somn. la 5 s-a trezit Marco si s-a pus pe plans, nu stiu ce a avut. L-am luat cu noi in pat si am dormit pana la 9. acum astept pe tanti la masaj.
Nico sunt bune cremele de la I.Roches. eu imi luam si in Italia si acum mi-a zis vara-mea ca e la 50%reducere o crema care face minuni pt. ten. Dintr-aia cu fas-fas.
Chiar asa unde au propus moderatorii lucrul asta?
Silvi sper sa va distrati in Grecia, in Halkidiki nu mi-a placut, poate voua v-a placut oferta, pe noi nu ne-a atras. ce nu regret din toata Grecia e Santorini . si acum, cand vad pozele nu-mi vine sa cred ca am fost acolo.

Aici e o vreme de kk si e frig, Marco stranuta putin, asa ca.... nu cred ca merg la solar azi. nu stiu ce sa fac. ma mai gandesc putin.

merg sa ma pregatesc de masaj. ne auzim dupa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

COSMI Bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca micul Stefan!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput