Bebei de Martie - Aprilie (6)
Raspunsuri - Pagina 11
ile77 spune:
Mariana,iti doresc mult noroc si sa fie cu ochisori cit mai repede
.
Nu ramine decit sa treceti la treaba![]()
![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
mariana_1976 spune:
Kim aici nu se recomanda de vreo 7 ani incoace sa punem bebeii pe burtica sa doarma.Doar pe spate si pe o parte.
Noe si eu am o sora mai mica care e mamica a 2 copii acum.Nu imi aduc aminte sa fi fost mari certuri in copilarie.Diferenta de virsta intre noi este foarte mica,asa ca nu retin momentele cind ea era bebe.
Ile iti multumesc pt.urare! Sa aveti o zi superba de botez maine!

Nu stiu ce are computerul meu,se inchide brusc si se deschide iar.Nu e virus,nu e de vina vremea...nu mai inteleg nimic.
Daca nu apar maine inseamna ca a clacat...

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Catrinel_17 spune:
la multi ani Maria, Andrei si Alex!!
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Andreea, cum a fost la party?
azi a fost ploios aici - iar! am iesit la cumparaturi, am dormit... Mi-a fost frica sa nu prind o raceala, ca m-a luat cu friguri la un moment dat. Oana a tot picotit la mincare... sper ca a ajuns sa bage ceva in ea. Ca si suge si papa si biberon(asa a zis si moasa si pediatra sa fac - intai san si apoi bibe)
Azi a zis:"eöööeee"
Yodlereste gagica ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aida_o spune:
Andreea Georgiana,
Da, pitica mea e topita dupa tati, da' si dupa mine, ca stie de unde vine papica
Eu nu prea apar in poze, pt ca tati nu prea are initiative fotografice, ca mami.
Catrinel 17,
Multzam
Mariana
,
Da, asa are ea tenul, inca de cind s-a nascut e cam trandafirie in majoritatea timpului, ca toata lumea se mira :)
Mariana si Catrinel 17,
Multumim pentru urari
Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o luna. Sunt indragostita iremediabil de puiul meu. Imi aduc aminte ca, la doua zile dupa ce am adus-o acasa de la spital, ma uitam la ea cum doarme si imi curgeau lacrimile pe obraji. De fericire. Pur si simplu.![]()
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mihaser spune:
Salutare mamici!
ce mai fac bebelusii? cand scapam de vremea asta de kk...azi mergeam pe strada si ma gandeam ce bine au pus astia festivalul berii Timisoreana la noi...cred ca nu a mers nici dracu pe vremea asta nasoala...
sunt curioasa parada alora ce se lupta cu razboinicul luminii cum o sa iasa!
Mariana noi inca nu avem albmul privat insa o sa ni-l facem si o sa punem si data nasterii in semnatura!...Felicitari ptr hotararea de a-l lansa in lucru pe bebe 4...la treaba!
Pe mine m-au exasperat cei care ma intreaba ca de ce vreau sa fac la anu pe bb 2 nu e prea curand dupa cezariana 1...ca la euroclinica au zis ca numai dupa 2 ani si bla bla bla
Kim imi pare rau ca nu ati castigat baby contestul alora...poate daca eram si noi acasa sa va votam zilnic de pe 3 calculatoare si cu al lui tati de la lucru...dar oricum ptr noi veti fi mereu castigatoare si vor mai fi si alte concursuri. Ptr Alicia printesa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=af37&.dnm=4fd4re2.jpg&.src=ph
Noe da bine s-au mai aciuit furnicutele alea in casa de vegetarieni mai...cum ai putut sa omori gandacelul Elenei Farago?!
Pispirica sper ca s-a facut bine bubulina ta! Pupici! Chiar nu se descurca lumea fara tine la servici? Hai mai stai cu bebe mica! Da-i naiba de bani!
Mara, Dianele, Simonele, Erika, Lady H, Zuzulici, Loriana, Doublemom, Nshiro, Irina ce faceti mai fetelor ca va simtim lipsa! Mara tu cred ca esti in sesiuni...de aceea Multa Bafta!
Adar, MP, Aida, Delia21, Poliexeni ...frumosi cochilasi mai aveti!
MP si noi am facut un botez mai restrans fara tam tam si a fost super!
Andreea G am pus putine poze ptr ca mi-a expirat Adobe si nu am putut sa le fac mai mici...o sa mai pun eu...nu ma zgarcesc...vorba aia a ciorii am cu ce ma lauda! Pupici petrecaretelor mici!
Catrinel mai face fata pompa aia? ca tu mereu mulgi la greu...vorbeste cu Onita sa mai te ajute si ea ca ii dau nana la pemparsoc in octombrie cand va asteptam la Timisoara City...Oricum te admir ca ai fost perseverenta cu alaptatul!
Ema si eu sunt disperata cu greutatea asta...la bebe no 2 sper sa fiu mai calma...lasa ca au ei timp sa creasca!
Poliexeni miresico...ce fain! vreau si eu! mi-ai trezit nostalgii!
Cat multumim ptr aprecieri si pupici ptr papusica Anna Lia...ne-ati bagat activity center-ul ala in cap...trebuie sa-l avem si noi!
Ile pai tocmai asta e problema...eu sunt cu capra si varza...ala mic se agita, geme in somn si sotul meu zice ca nu se poate odihni, insa eu nu pot lasa bebelusul singur...ca si tine am o mie de temeri.
Distractie placuta la botez!
Otilica multa sanatate la bebe tizu!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Oana a dormit ieri de la 10pm pina la 6.30 am. M-am trezit eu singura, ca ea nu plingea, stateaaaa asaaa, in doru lelii, si se uita la tavan, nu dadea semne ca i-ar fi foame. Acuma a supt si doarme iar. Ma culc si io inca fro ora….
Catrinel 17,
Uai de mine, vreau si io bebe asa somnoros :) A mea se trezeste cam la 12 si la 4 dimineata, iar de la 4 la 6 are program de nechezat (pe bune, zici ca-i minz
poze
Alexandra(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mihaser spune:
Cat nu l-a scapat, insa l-a bagat cam brusc in apa si se tinea ca disperatu` de cazan! :)
Ciuf
sa treaca!
Mari
Cand mergeti la Onesti?
Pupici tuturor, in special Mariei, Alexandrei si cavalerului Andrei. Sa cresteti mari!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
adar spune:
Catrinel, AndreeaG - iertare... am uitat sa pun cea mai frumusica poza
... Dar oricum multumim de complimente ... o pun chiar acum, sper sa va placa.
...
Mariana - negociem, negociem ... stii cum e la astia? Care da mai mult, ia fata ...
Mihaser - multumim!!!
Aida - sa stii ca si maia la inceput se trezea pe la 3 - 4 si maraia, papa dar nu prea avea chef de somn, ca eu vorbeam cu ea intr-una. Cand n-am mai vorbit cu ea noaptea, a inceput sa se trezeasca scurt sa pape si dupa cateva zile nu s-a mai trezit noaptea. Acum papa bine seara si daca se culca la ora 22 de exemplu, ca aseara, se trezeste la 7 - 8 dimineata. E supeeeer bine!!! asa ca nu-i povesti prea mult noaptea, da-i sa pape si la patut!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Biuta spune:
LA MULTI ANI pt ALEXANDRA LA O LUNA!! La multi ani si pt Maria si Andrei la doua luni!! 

Mariana draga, eu ma gandisem la ceai..nu la lapte..da..poate fenta ta merge mai bine, de obicei pe la 3 noaptea ii dadeam san, ca mi-e mai usor, dar..o sa vad..de luna viitoare, ar cam trebui sa ma intorc la lucru, si nu vreau sa pic de pe picioare in juma' de an nedormind noaptea.
Pup feteleeeeeeeeee si bebelasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Catrinel_17 spune:
Mihaser, si zici asa, se tinea ca disperatu de cazan?
ai vreo poza? Super dragutz Cristian, chiar cuceritor! Las ca venim noi la Timi!! ![]()
Adar, pupam dulcica de Maia! E o scumpa!
Aida, staaaai, ca Alex e micutza inca! Oana a inceput sa faca asa pe la 7 saptamani… Intai a renuntat la masa de la 12, si dormea de la 9 la 3 noaptea. Pe urma si-a deplasat masa de la 9 tot mai tirziu si pe aia de la 3 tot asa, si deci minca la 11 si pe la 5. Pe urma a renuntat si la aia de la 11pm. Si acuma maninca pe la 8.30, doarme de pe la 10 pina la 6.
Pispi, ce face perluta cu raceala? Sper ca sunteti ok! Da un semn!
Andreea, asteptam poze de la paaarty!! V-ati distrat fain?
Aici a fost ieri un “air show” pe zgirie norii din Frankfurt www.frankfurt-tourismus.de/cms/tourismussuite/de/messen_frankfurt_veranstaltungen/fifaworldcup_hotels_fifa_wm_2006/fussball_weltmeisterschaft_deutschland_events.html" target="_blank">cam asa dar eu m-am uitat la Tv... Husband s-a dus cu fratele lui, si azi cica ma duc si eu. Mai vad io.... In frankfurt va juca Anglia (brrr, huliganiii....) si va juca si Iran cu Portugalia si vor fi si ceva demonstratii. Uof, scandal la maxim. Imi vine sa ma mut la tzara, undeva.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)