Bebei de Martie - Aprilie (6)
Raspunsuri - Pagina 10
kim spune:
S-au dat rezultatele... Castigatorul marelui premiu este Mathis http://www.babiesonline.com/BabyContest/
Alicia e oricum trecuta printre finalistii lunii mai 2006, datorita voturilor voastre. Va multumim din suflet!
http://www.babiesonline.com/babycontest/winners.asp
Alicia a adormit intr-un final dar... pe burtica! Pt prima oara! Ai vostri dorm pe burta? Doar inainte asa era, plus ca le place, oricum tb sa-si dezvolte si muschii spatelui.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
adar spune:
Mariana - mama, m-ai dat pe spate!!! Sa te ajute Dumnezeu sa mai poti faci un bebel ca se pare ca tare ti-l doresti...
Esti o femeie puternica, un bun exemplu pentru multe dintre noi...
FELICITARI!!!
Noe - aoleu, ai mare grija, ca astea papa oameni...incep intotdeauna cu urechile, apoi papa nasul...brrrrr, ce frica imi e....![]()
Pispi - sa ai grija de micuta si sper sa ne dai in curand vesti bune. Si Maia a avut o tentativa de raceala, dar am imbracat-o mai gros si o saptamana n-am iesit din casa ca a abtut vantul, si i-a trecut.
Noi de obicei nu iesim cand bate vantul DELOC! E foarte periculos, atunci raceste bebe.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa ne tii la curent, da?
Pupam Biuta! 
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Biuta spune:
Mariana , clar e vorba de reflex..asta ma termina..ca nu imi dau seamana cum remediez prob..
Greu de modificat un reflex, parca are ceas..serios de nu..ma si distreaza mormolocelul..
Daca are cineva idei cum se dezvata un copil de ceasul intern setat asa de bine .. as fi tare bucuroasa sa le citesc.
Noe..furnicutele erau tipul curatenie perfecta, nu lasa nimic in urma lor ![]()
Pupicei la toata lumea..si un weekend frumusel va dorim.
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
aida_o spune:
Am mai pus si noi poze (primele 4), aici.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
ciuf spune:
Hmm, Kim imi pare rau ca nu a iesit micuta. Asta e. Noi am fost fidele si am votat-o in fiecare zi. Pupam nasucul ei sa nu fie suparatica.
Mariana, iti doresc sa vina bb numarul patru cat mai repede cu putinta si sa ai parte de o sarcina usoara. Felicitari si te admir din tot sufletul.
Fetelor, nu pot sa scriu ca am o aripa ranita.
Ieri am fost la magazin sa-mi cumpar flori sa le pun in fata casei si mi-am prins policele si aratatorul in usa masinii. Si masina are niste usi grele ... asa ca toata noaptea a fost alba din cauza durerii. Nu am vrut sa iau niciu un calmant.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
adar spune:
Fetelor, am pus si noi ceva pozici...la minunea cu ochi mari...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Catrinel_17 spune:
Aida, superbe pozele, Alex e minunata! Si imi place mult de tot si poza aia in care se uita la tati!
Kim, felicitari ca sunteti pe podium!! Sunteti asa frumoase amandoua, pacat ca n-a fost locul I………..
Adar, unde-s ochii, mei, ca nu se vad de caciula!!!! Foc de simpatica Maia ta!
Ciuffffff, saracu’ de tine. Uof, cum se intimpla toate fix cind nu trebe. Imi pare rau, ai grija de tine, trebe sa doara tare rau, si fara calmante…. Sper sa treaca repede! E umflat?
Mariana, inseamna ca eu sunt ultra norocoasa! Oana a dormit ieri de la 10pm pina la 6.30 am. M-am trezit eu singura, ca ea nu plingea, stateaaaa asaaa, in doru lelii, si se uita la tavan, nu dadea semne ca i-ar fi foame. Acuma a supt si doarme iar. Ma culc si io inca fro ora…. Era epuizata ca ieri mi-a plins o tona inainte sa faca kk. Na ja, aventura asta cu kk. Face la 3-4 zile (martzea si vinerea
) dar e cu cintec tot timpul. Acuma am ajutat-o un pic cu babylax de care mi-a zis Cat si cu termometrul, ca saraca se chinuia de numa, plingea asa de tare… Uofff…..abia astept sa pot sa-I dau suc din ala de coacaze (parca erau coacaze, nu?)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adar
pt. minunea ta cu ochisori mari(chiar nu se vad de caciula...) si gurita la fel.
Aida,dulce foc Alexandra si,mi se pare mie sau este deja indragostita?De tati,cumva?
Catrinel,daca ai sti ce ne-am rugat sa doarma Onuta noaptea...Si toti ceilalti bebei.Si thea plange cand se pregateste de kk,dar este ceva mai des,adica la aproape 2 zile.
burtica dureroasa.
Ciuf
degetelele amarate si bolnave si le dorim sa se faca bine!
Noi plecam acum la o petrecere(sunt si bebei acolo...)si promitem sa venim cu pozici noi.
Pupam gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mariana_1976 spune:
Felicitari pentru implinirea a:
-doua luni: Maria(Rocsana), Andrei(Irina71)
-o luna: Alexandra (Aida)

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Aida ce a crescut Alexandra! Asa un ten trandafiriu are?E o frumusete de fetita!
Adar"minunea" e frumusica de nu mai poate!M-as fi inscris cu Markus la "petitori" da´ voi parca i-ati aranjat "casatoria",nu?![]()
Biuta,leac exista, dar e o metoda dura.Poate ca e prea devreme sa incerci,nu stiu...Aici ni se spune sa-i diluam laptele din biberon in fiecare noapte cite putin si pina la urma sa nu-i dam decit apa.Asta prima saptamina.A doua saptamina ii dam doar apa f.putin si daca se trezeste in continuare il lasam sa plinga fara sa intervenim.In decurs de 6-7 zile se dezvata de "baut".![]()
Pe mine nu m-a lasat inima s-o aplic lui Matei,am asteptat 10 luni si s-a intarcat singur.
Catrinel, intr-adevar esti o fericita ca Oana nu se trezeste de atitea ori pe noapte ca Markus.Suc de coacaze ii poti da de la 3 luni in sus.O sa faca un kaki colorat...!!![]()
Ciuf si eu am patit-o din greseala cu degetelele,tot la usa de la masina.Monica n-a observat ca eu aveam degetele acolo si...poc mi-a trintit-o!M-am dus la spital si mi-au bandajat 2 degete.Nu am vrut sa iau nici un medicament fiindca eram gravi.Sper ca azi esti mai bine.
Andreea-Georgiana petrecere frumoasa!Sa ne scrii cum s-a comportat micuta voastra!
Kim
Poate chiar luna asta veti cistiga!Felicitari ca ati ajuns in finala,este o realizare frumoasa!
Noi vom vota in continuare!
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)