Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129
Raspunsuri - Pagina 15
megbeng spune:
stiti cumva, daca fac monitorizare o luna, cam cat costa? sper ca nu platesc fiecare eco la pretul intreg, nu? la dr mea o eco transvaginala costa 400 de mii..am sa intreb la cabinet, desigur, dar vroiam sa stiu si de la voi.
in rest, pupici tuturor..mai , si nu mai lasati gravidutele care trec pe aici cu mana intinsa, ca nu-i frumos..cristinna, incerc sa sar si eu sa prind mana ta!!!
suceava!
Sheritra spune:
Megbeng, la Medicover este 330.000/de fiecare data, la dr.N este 600.000, la CMU 500.000, iar la un cabinet no-name langa Billa din Floreasca este 850.000 de trei ori. Dar sunt cam neseriosi -cei din urma - imi facusem programare de z13 si m-au sunat ca n-au doctor, ca peste doua zile. La Giulesti nu te costa nimic, dai la doctor dupa inima.
Sheritra
nucutza spune:
Sheri, draga mea, ti-a fost dor de mine? Ca eu m-am topit de dorul vostru. Sa stiti ca DC chiar provoaca dependenta, eu n-am crezut!
Auzi, dar in ce zi ai avut ovulatia? Ca zici z18 36.4. Eu cred ca abia acum ai ovulatie. Sau cine stie, cu atitea outze cite ai avut, poate le dai drumul pe rind, o fi posibil?
Megbeng, intr-adevar, la Giulesti nu te costa nimic.
Sheritra spune:
Nutic ,
, pai in Z11 endometru 8.1 si folilul de 20, nu rezistau pana in z18, explodau de mult, la eco de z15 (ca de z13 n-am gasit programare) se sparsesera si se carasera, mai era ceva neclar pe OD, ca pe stangul a fost sfarma-piatra, si stau eu si chitesc in sinea mea, poate ai dreptate, le dau drumul ca la loto, cate unu-cate unu. Poate o iesi si la mine numarul norocos, asa ca diseara pretext de ica
.
Poate m-am dezvelit in somn si mi-a fost frig de-a iesit TB-ul asa mic.
Pe unde ai umblat in wk? Te-ai facut gigea?

la toate endometristele! Traiasca albusul!

Sheritra
melutzica spune:
Mey fetelor,pagina 2???
;Va doresc o seara placuta la toate
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
melutzica spune:
Acum am remarcat ca ziua 20 se transforma cred in ziua 1!Daca este asa,atunci asta e cel mai scurt ciclu al meu din toata viatza mea de pana acum.Si e si mai ciudat ca,stiu ca ciclurile asa de scurte sunt anovulatorii si totusi eu am ovulat bine mersi,hmm...hormonii,vine vara??
megbeng,tu ce parere ai?????
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
bubuleana spune:
melu: nu-mi vine sa cred!!!
tu parca aveai ciclul regulat
cum adika se transforma in Z1??? nu e mai probabil sa fie pete de la implantare ... eu asa sper
adika cum de stii sigur ca ai ovulat? intr-adevar CM mai scurte de 25 zile sunt anovulatorii ...ooofff da-mi de veste cum stai 

bubuleana
Avalon spune:
Mihaela, cum adica ziua 20 se transforma in ziua 1?
Esti sigura? Sa nu fie pete de implantare, cum zice Bubu... Ciudat de tot ar fi... eu cel mai scurt l-am avut de 26 zile, dar a fost sigur cu ovulatie in ziua 10, am vazut la eco.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
va salut si eu din mers..nu am timp deloc..
dar va tin pumnii!!
am trecut de ziua Z
..astept sa vaz ce'o fi![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
CamiM spune:
Salut sunt o fosta endometrioasa.. acum o mamica foarte obosita dar si foarte fericita!!
Multumesc frumos pentru urari fetelor si nu pot decat sa va doresc sa treceti toate cat mai curand pe lista de
si mai apoi mamici.. sa dea Dumnezeu ca tuturor sa vi se implineasca acest vis atat de minunat!! Stiu cat de mult mi-am dorit eu acest copil si stiu ca vine si randul vostru la toate.. trebuie sa vina!! 

la toate si tinem galerie in suflet pentru voi!!
Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos