Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu,te pup dulce dulce dulceeee si mersi tare mult de cuvintele frumoase;mi-au mers la inima;si da ,sunt necajita tare caci da,azi e duminica si si azi a trebuit sa plece al meu la servici si ca toata saptaman e plecat sau daca ajunge acasa de la servici ajunge seara f tarziu si pe la 4-5 dimineatza o si ia din loc,asta e serviciul si nu ma plang caci castiga f bine si ne asigura tot confortul...dar e duminica;eu sunt ziua 18 sau 19 si astept,dar nici eu nu stiu ce astept;ba nu,astept sa-mi vina CM

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu: uuuuffff, si al meu lucreaza mult, chiar acum e langa mine si butoneaza la biroul lui de vreo 5 ore dar ma bucur ca e acasa si ne asteptam finutzii sa aranjam ultimele detalii organizatorice inainte de nunta de weekendul viitor

totusi al tau sotior lucreaza mult, mult, prea mult...uuuuuufff cred ca va e greu amandurora... totusi cum rezista?? inteleg ca banii conteaza dar parca nu aduceau fericirea

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

asa cum am promis mai trec pe aici sa va salut, sa va zambesc foarte frumos, sa va imprumut din optimismul meu ( sunt in una din zilele bune si am zis ca e pacat sa risipesc buna-dispozitie aiurea)si sa va reamintesc de existenta si a pumnilor mei stransi si a rugaciunilor pentru absolut fiecare dintre voi..
exact cum zicea si avalon:"intr-un fel sau altul tot vom avea nostri!"

eu am constatat foarte sincer ca incrancenarea mea dupa nu isi are sens...nu am ce sa fac, decat sa am grija sa fiu sanatoasa, sa prestez ca la carte si sa imi pun toate sperantele in Dumnezeu..iar in momentul in care noi toate o sa ne tinem copilasii in brate o sa uitam cat de lunga si grea a fost asteptarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,am intrat si eu sa va . Azi n-o sa stau prea mult pe net ca sotzul meu a lucrat azinoapte (din ciclul "Ce fac sotzii nostri duminica" ) si azi e liber,asa ca merita si el putin rasfatz....Mai ales ca ieri am fost pana la Ploiesti si am venit aseara,pe o ploaie crunta si el a plecat aproape imediat la serviciu,asa ca e...frant!

Va pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fusai aseara la echo (z6). Treaba sta cam asa: endometru 6.6 mm; pe ovar stang 2 foliculi unul de 7mm si unul de 8.3 mm,iar pe ovarul drept 1 folicul de 9mm.

Urmatoarea intalnire cu sonda marti dimineata. Dar nu am sa apuc sa va povestesc, pt ca plec direct in delegatie si ma intorc joi seara.

Pusichet, eu fac a treia luna de stimulare cu clostylbegit, dar dureri f. mari nu am. Spune-i oricum medicului tau.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana pline de reusite.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata va spun si eu! Sper sa aveti o saptamana linistita si sa ne dati vesti bune!
Eu incerc sa-mi revin( prin munca ) dupa un we plin, dar foarte placut... dupa ce sambata am fost la 2 cununii, urmate de petrecere pana tarziu, ieri m fost la tara, la bunicii sotului meu, am ucat in cires si am cules cele mai bune cirese, apoi am trecut la capsune... acum ma astepta acasa, sa fac dulceata si compot!
Cu proiectul bb stau insa destul de prost, n-am mai facut nimic in acest sens( doar prestat) sunt z 18- 19, sanii au inceput sa ma doara, ca n fiecare luna de altfel....
Mishu, Melu , credeati ca sunteti singure in club? Al meu sot a plecat ieri pe la 16, s-a intors seara tarziu... de la serviciu, bineinteles!
Avalon, nu iti pierde speranta!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineatza dragele mele;azi la noi este sarbatoare si e liber,iar eu sunt azi acasa,al meu normal la servici(insa zice ca pe la amiaz ajunge acasa);oare ce naiba au barbatii astia ai nostrii de lucreaza atat???Ok as intelege daca am fi casnice si noi nu am lucra,dar toate lucram si catigam bauntzi,aducem si noi contributia materiala in casa si de aia sotii nostrii tot se spetesc muncind;si apoi eu ma mai mir de ce al meu are gigeii lenesi si putini;uf...asta-i viatza,n-am ce face,numai sa va pupaces dulce pe toate si sa va doresc o zi buna la servici iar eu sa ma rasfat acasa cu papi buna si romane de dragostehi hi hi

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
va doresc o saptamana perfecta pentru prestat.
Melutzica bucura-te de we asta prelungit si fa-i o surpriza sotului. Merita efortul, nu?
Eu raportez z.10, maine merg la Moisa pentru echo si va voi spune mai multe despre ce s-a mai intamplat cu endometru meu dupa cele 2 luni de cycloprogynova. Sper sa nu aflu cine stie ce vesti nashpa.
Va pup si zile fertile va doresc

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor

Ce mai faceti scumpelor? Sper ca sunteti la fel de optimiste si pregatite sa primiti barza curand la voi cu un in cioc. Sa stiti ca eu tot cu mana intinsa sunt si astept sa se prinda cineva de ea .
Eu sunt binisor doar, sunt cu greturi si , dar trece si asta sper. In rest azi maine intram deja in saptamana 9 , nici nu imi vine sa cred.

Va pe toate si va astept la mamicutze

Cristinna 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna fetele, am pe aici, eu Z18, 36.4, nu stiu ce am luna aceasta dar am avut temperaturile f scazute fata de alte luni, a doua zi dupa ovulatie numai 36.5! luna trecuta aveam mai mult in aceeasi perioada, m-am racit intre timp vad eu.

Va

Sheritra

Mergi la inceput