Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara,
Una bucata Dragos adormit dupa ce azi m-a disperat cu mancatul. Noroc ca i-am facut mai multa mancare decat de obicei. Daca o tine tot asa o sa-mi manance urechile:))
Ne pune si pe noi cineva in lista?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by dayssy

Buna seara,
Una bucata Dragos adormit dupa ce azi m-a disperat cu mancatul. Noroc ca i-am facut mai multa mancare decat de obicei. Daca o tine tot asa o sa-mi manance urechile:))

Dragos

da, daca ne dai datele. Insa nu azi, ca nu mai am timp.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Dragos, 11.11.2005, 3,400kg, 52cm, nascut natural, Apgar 9, Galati, Dr. Ioana Pop

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:
Originally posted by dayssy

Buna seara,

Dragos

da, daca ne dai datele. Insa nu azi, ca nu mai am timp.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Eu vreau sa multumesc pentru ca am fost trecuta in lista.Insa am o mare rugaminte la numele copilului sa fie trecut Alexia Maria.
Multumesc inca odata.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulai spune:

Salutare gagici!
Nu stiu daca a plans cineva dupa noi....ca n-am mai fost de un veac pe DC. Explicatii ar fi garla..... suntem cu casa-n renovare, a inceput sesiunea la masteratu' lu' peste de care nu stiu de ce m-am apucat ... etc....
Vad ca sunteti la fel de guralive...ca nici n-are rost sa indraznesc sa citesc din urma.
De cand n-am mai fost pe la voi,minune, am inceput si noi diversificarea. Am o tona de intrebari pentru voi da' ,ma limitez la doua. Poate se oboseste cineva sa-mi raspunda.PLEASE!
1. Zeama de la legumele fierte( morcov,patrunjel si pastarnac,cartof si dovlecel) - hai s-o numim supa- a mancat-o cu placere. Momentul trecerii la pireul de legume mi se pare tot mai indepartat. Nici sa stau in cap nu-l primeste.Ce sa fac?Ai vostri bbi au papat din prima?
2. E posibil ca nectarina sa provoace diaree????? I-am dat Andei juma'de mar cu juma' de nectarina... si am rezolvat-o!!! De fapt nu pot baga mina-n foc si sa fac legatura intre diaree si nectarina... da' nu stiu... intreb. A mai patit cineva ceva de la nectarine???Sau nu trebuia sa-i dau?
Azi a fost o zi criminala de ceai de chimion cu smecta si saruri de hidratare si... atat. A rezistat eroic saracuta!!! Sper sa nu mai tina mult. In seara asta i-am dat "orez cu roscove" de la nestle. Cica strange la burta.... ca morcov fiert n-am putut sa-i indes pe gat.
Primim cu disperare sfaturi despre legume? Cum, cand si in ce forma?
pupici.... si sper sa pot sa va "vad" mai des...

Mergi la inceput

Buna seara, Paulai
Daca nu accepta piureul de legume il poti drege cu putin lapte sau o picatura de lamaie. Nici al meu nu a acceptat la inceput, dar acum mancam de rupem. Cand ai sa bagi si carnita o sa fie mai bine.
La partea cu nectarina nu stiu ce sa-ti spun. Noi am mancat pirsici si a fost ok.

Dragos

Mergi la inceput

Alexia astazi a cazut pe spate, statea in genunchi( numai asa sta de o vreme) in patut si se tinea de zabrele si cand a cazut odata....s-a lovit rau la cap de o latura a patului.....uf uf.

Ma gandeam ca ar fi interesant sa discutam despre cum ne jucam cu bebe si ce anume ii atrage la varsta aceasta.Fata mea se plictiseste foarte repede de orice, nu mai este interesanta nici o jucarie, nu sta singura o clipa si sincer am nevoie de sugestii( ce jocuri si jucarele experimentati???).

Cunoaste cineva daca pentru bubitele de la caldura exista tratament, eu inca nu am sunat pediatra si ma gandeam ca poate fetele care au fost la control recent sunt informate.

Madutza10 iti doresc insanatosire grabnica pentru puiutul tau si pentru tine odihna multa.Cum v-ati pricopsit?

Catutza cred ca v-a fi o experienta super pentru mititica ta sa urce cu telecabina, insa intreba si un pediatru, pentru ca de la presiunea aerului s-ar putea sa nnu fie chiar recomandat.( eu abia astept sa merg la munte!!!)

Gandacel stii cum se pune problem-ul ca si fii-mea e o frumu( si curtata !!!) si eu zic sa ii lasam sa aleaga singuri, am vazut eu ca si bogdanel e super super...nu stiu daca el merge in patru labe, ca fii-mea l-ar alerga

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paulai

Salutare gagici!
Nu stiu daca a plans cineva dupa noi....ca n-am mai fost de un veac pe DC. Explicatii ar fi garla..... suntem cu casa-n renovare, a inceput sesiunea la masteratu' lu' peste de care nu stiu de ce m-am apucat ... etc....
Vad ca sunteti la fel de guralive...ca nici n-are rost sa indraznesc sa citesc din urma.
De cand n-am mai fost pe la voi,minune, am inceput si noi diversificarea. Am o tona de intrebari pentru voi da' ,ma limitez la doua. Poate se oboseste cineva sa-mi raspunda.PLEASE!
1. Zeama de la legumele fierte( morcov,patrunjel si pastarnac,cartof si dovlecel) - hai s-o numim supa- a mancat-o cu placere. Momentul trecerii la pireul de legume mi se pare tot mai indepartat. Nici sa stau in cap nu-l primeste.Ce sa fac?Ai vostri bbi au papat din prima?
2. E posibil ca nectarina sa provoace diaree????? I-am dat Andei juma'de mar cu juma' de nectarina... si am rezolvat-o!!! De fapt nu pot baga mina-n foc si sa fac legatura intre diaree si nectarina... da' nu stiu... intreb. A mai patit cineva ceva de la nectarine???Sau nu trebuia sa-i dau?
Azi a fost o zi criminala de ceai de chimion cu smecta si saruri de hidratare si... atat. A rezistat eroic saracuta!!! Sper sa nu mai tina mult. In seara asta i-am dat "orez cu roscove" de la nestle. Cica strange la burta.... ca morcov fiert n-am putut sa-i indes pe gat.
Primim cu disperare sfaturi despre legume? Cum, cand si in ce forma?
pupici.... si sper sa pot sa va "vad" mai des...

Irina ( 15.09.2001),Anda (19.12.2005) si mami Paula
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_ioanes/my_photos

CUM? si in ce forma?

incearca sa ii pui in piureul de legume niste piure de fructe( cel pe care il prefera)...sau sa incerci o lingurita de legume una de fructe.......sau sa ii pui putina lamaie....sau putin unt( aici intreaba pediatrul)....sau niste laptic de la tine( sau formula).

Cand?

la masa de la ora 13-15.
Iti doresc mult succes, nervi de otel si nu renunta.

Din informatiile mele, stiu ca nectarina poate da diaree!!!
E cam devreme pentru acest fruct.

Sa treci sa ne "vezi" mai des, cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi am stat in parc de la 3 la 9!!!! Ador vara!
Amu, tineti-va bine ca urmeaza un mesaj kilometric:

Lavi- ai avut PERFECTA dreptate cu jucariile si masa. La fel ca si tanti psiholoaga noastra, Taniutz. Mi-a intersiz astazi doctorul categoric orice forma de divertisment in timpul meselor. Ideea lui de papa este urmatoarea: copilul sub nici o forma nu trebuie fortat sa pape. Jucariile, cantecele si agrementul in timpul mesei = fortat indirect. Daca nu vrea la o masa, va vrea la urmatoarea, sau urmatoarea, sau urmatoarea.... Pe mine m-a convins si am inceput sa aplic metoda. Daca vrea sa pape, ii dau, daca nu, sa rabde de foamete.
Piureul de cartofi mie dr mi-a zis sa-l bag doar dupa 1 an. Cel de cartofi simplu, ma rog, cu unt. Dar in sensul ca fara ate legume. de aceea s-ar putea sa nu-i fi placut lui Nati, cred ca stie ea ca nu e prea indicat. Si noi avem bavetica de plastic, dar in loc sa pape linistita, cand i- pun, si-o trage in cap sau vrea s-o roada, asa ca si noi, cu mii de alea din carpa + plastic pe spate!

Dayssy- e un frumos fii-tu! Sa-ti traisca!

NegaraCristina- citam aseara in Capraru - de la 7 la 8 luni sau de la 8 la 9 luni, nu mai stiu exact, o sa caut maine pagina ca e indicat sa-i dai plodului compot facut in casa, siropuri, etc. Asta ca intrebai de siropuri si mi-am amintit aseara de tine, la ora la care citeam.Elise a ta a fost mortala azi! De fapt, ca de obicei!

Alinush- 1. fii-ta ma omoara...imi place la nebunie de ea! 2. nu ti se pare ca in unele poze noi 2 semanam? 3. suuuuper costumul de la barbatus + pareoul! Bine ca nu sunt baiat!4. cu chilotii, ce sa mai zic:te doare mintea de ce calitate au unele lucrudri de la care te astepti la muuulte! 5. si noi la fel: NO ceai, only papa + apa plata. Cam atata ca dupa aia zice lumea ca-ti dau prea multa atentie!

Melku- si tu, Brutus? Si io sunt fana pufarine...a se vedea pozele de la intalneala din Herastrau, de mai demult. Carnea mie dr mi-a zis de la inceput s-o fierb impreuna, 3 zile s-o scot si apoi s-o bag. Io n-am facut asa: i-am facut-o separat, apoi impreuna, la vreo sapt diferenta. Nu i-a placut gustul de supa de carne. Amu suntem tot la fert separat. Dar poate a voi merge. Dpdv varsta e ok. De ce vitel? Se zice ca carnurile de animale tinere nu sunt bune, ca au nus ce proteine rele. Incearca cu vita. La noi de fierbe repede, ca o tai cubuletze. E gata cam in 2 ore, maxim. Si io intrebasem de tantari, amu vreo 2 sapt, dar uite ca azi mi s-a elucidat de tot problema.

Tania- mai, Stefanutz asta numai de-astea face! Mi l-am si imaginat papand degetelul cu piure!

Anca Loredana- mai, cu cerceii ce sa-ti zic: depinde cum ii faci gaurile: la noi a urlat fii-mea de a rupt, desi avea 3 luni si 3 sapt. Parerea mea e ca a durut-o, nu ca s-a speriat. La varsta asta si mai mare e clar ca va fi si mai nasol. DAR! O fata are ama si trebe sa fie frumoasa in viitor. Io asa am gandit treaba. Nu mai zic ca ne-au facut gaurile stramb si a doua zi am fost sa reparam beleaua, deci alt chin! Dar tin pumnii!

Leea- felicitari pentru achizitii! Cum ai facut dezinsectie pentru 1 an???????? Vreau si io minunatie de-asta! da cum poate rezista atat? Nu e toxica treaba? Adica clar e, dardaca rezista atata nu e toxica raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau?

Madutza- ce ma bucur pentru voi ca ati scapat de boala! Multa sanatate pe mai departe si sa ai grija de micutz!

Felic- nu a sughitat azi Ilincutzul? ca am vizionat filmuletele cu mami a mea! Taaare i-au placut!

Fetelor, am uitat sa va zic: dr meu bun mi-a zis ca bantuie iar un milion de viroze + boli de-astea de plozi. E cam in mijloc de epidemii, iarasi. Deci trebuie vitate locurile aglomerate. Mi-a cam interzis gastile de copii. Ce sa mai zic ca la noi in parc suntem vreo 7-8 in permanenta?

Gata, la dusulea cu mine! Noapte buna, mamicutze dragutze!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Inca un raspuns si gata!:

Roxi si Alexia- io la bubitzele de la caldura sau nu pun nimik, dar daca se incapataneaza sa nu treaca, saprosan pudra. Cred ca le-am omorat pe fete cu saprosanul meu! Dar e chiar bun si fara riscuri! Joccuri: hmmm...si noi la fel: nu avem rabdare nici cat o vrabiutze pe o craca: jucarii stive, care mai de care, dar cel mai mult ii place play gym-ul mare de la Chicco, un centru de activitati care face multe chestii. Apoi dupa-amiaza iesim in parc si ne benoclam la chestii, mai povestim cu mami...trece vremea repede. Daca stam in casa, sta pe burtik, se taraste, ii pun cate o jucarie sau suzi sa innainteze catre ea...cam atata imi vine in minte!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput