Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Alinus noi avem banalul Logan(Xara Picaso cred ca e mai mare) in care au incaput f lejer urmatoarele:
-patut pliant pt Nati(Brevi),
-carucior,
-1 valijoara cu haine parinti,
-o geanta mai sanatoasa cu haine demoazele,
-o geanta cu diverse (borcanase, cosmeticale, medicamente, jucarii etc)

astea in portbagaj si in interior am mai avut un ghiozdan cu chestii posibil necesare in masina (hainute de schimb, cateva jucarii, etc). Cand mergem la mare vom schimba valijoara noastra cu o valiza mai serioasa si in rest cred ca ramanem tot acolo ca si bagaje. Sper!

Dar mai e spatiul de jos, in spate, la picioarele fetelor, care acum a ramas neutilizat, deci mai incapea, ca sa zic asa.

Banalul Logan? Banalul ?

Mai... Pai incap in el si filarmonica romana, corul de vanatori de munte si intreaga distributie a Aidei de Verdi...
Stim si noi... Si tu ii zici banal?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Acu', dupa ce m-am simtit si eu ca ala din reclama cu Fiat Albea, Nice, intradevar... sa raspund si eu:

Joy taman aseara l-am intrebat pe cupil cu cine crede ca seamna. Se uita el lung in oglinda, vede ca i-au ramas mustati de la Nesquik, apoi exclama: mami eu seman cu mine! Ca nici tu, nici tati nu sunteti blonzi...
In concluzie, seamana si cu tati, si cu mami, pe care o sa o zaresti in calitate de imensitate movalie la intalneala din IOR...

La faza cu sarea insa, am facut o gluma. Ca eu nu (prea) pun sare in mancare. Asa ca cu greu as reusi sa depasesc...maximul acceptat.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

N-am mai intrat de mult din lipsa de vreme.
Noi ieri am facut vaccinul de 6 luni. N-a facut febra pana acum, sper sa nu mai faca de acum incolo. In schimb marait pana la cer si inapoi.

Vad ca tot vorbiti de diversificare:
Eu ii dau supa de legume cu carnita de pui si le fierb impreuna pentru ca e mai gustos asa. Asa mi-a zis dr. La fierbere pun 5-10 ml de ulei de masline, si fara sare (ca strica la rinichi).

In rest...Stefan se prinde de aparatoare si se ridica in genunchi prinzandu-se apoi de marginea patului si apoi urla de bucurie. E tare haios.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Deci, nu ma treceti pe listuta. Dar totusi chiar nu vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara felor !

Multumesc de raspuns in legatura cu vaccinul AR. Cred ca o sa-l mai amanam si noi spre 1 an.

Lavi , cat mai e cazarea la Moeciu la "liber"? Nu am fost pana acum acolo ca stiu ca nu prea ai ce face si nu ai ce vizita, dar acum avand copil se schimba situatia, nu mai putem face trasee cum vrem noi.
Apropo de trasee, credeti ca e prea mica daca in vara urcam cu ea cu telecabina la babele?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Scuze, Hildegard am uitat de tine. Mai da o data datele, please!

Ati vazut ca intreaba cineva de Mirela Anca? Daca vorbiti cu ea la tf, poate ii spuneti. Eu ii voi trimite un mesaj pe mess.

Madutza chiar m-am gandit ca trebuie sa fii internata daca nu ai mai scris nimic de vineri seara. Foarte bine ca ai facut-o macar ati avut parte de serviciu medical complet. Lasa mai ca trece si asta, ca uite acum nu mai are nimic Ilincutza. Sa dea Dumnezeu fie totul bine si sa nu mai avem nevoie de spital! Acum odihneste-te cat poti, ca tu esti cea mai afectata de experientza aceasta. Spune-i sotului tau sa te sprijine cat mai mult, ca ai nevoie in aceasta perioada.
Buluci sa-ti traiasca crestinul!!! Dar ce crestin serios ai, mai!

Iar am citit pe sarite rau, restul maine, daca voi avea timp. Daca nu...

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

M-a disperat Elise azi. In 12 ore am schimbat-o de 4 ori (nimic anormal) din care de 3 ori de kk (si nu are diaree). De 4 ori s-a pishat in timp ce o schimbam, din care de doua ori in timp ce o tineam cu picioarele in sus sa o sterg pe buci, deci s-a udat si pe bluzite. Si ma mir ca nu creste... Pai cum Dumnezeu, cand ea caca tot ce mananca... Of, si stiu ca unele mamici ar da orice sa faca puiul lor macar un kkcel pe zi...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Noi facem AR la 1 an

Mergi la inceput

Felicia, multumesc.
Stefan Peter, 4400 g, 54 cm, scor Ap 9, ora 09.00;
nascut 7 nov. 2005

Ce mai trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, ce frumos e ginerica!! Iar de tine nu mai vorbesc, ce dama bine!

Alina, da, si eu am remarcat ca avem aceleasi vanite pentru fetitele noastre. A mea e "mostenire" de la cumnata-mea, dar imi place tare mult.

Corap
, si eu am crezut initial ca Andrei se spala pe dinti si cascam ochii la ce "avansat" ti-e baiatul

Nu ma speriati, mai fetelor, cu atatea bagaje in calatorie, ca eu tre' sa ma "car" in RO la vara si nu stiu cum o sa-mi incapa toate!...

Mergi la inceput