Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Salutare, dragele mele!
Ma scuzati, dar incercam sa o ajut pe Cristina_26 sa-si faca aia cu ureleu, dar m-am grabit si am facut un rahat
Mai bine stau niabii in banca mea ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Dupa ce ca aveam nervii intansi la maxim cu emotiile nuntii de am ajuns sa nu mai dorm noptile acum vine si treaba asta cu florile...i-au gasit si pe astia scumpirile tocmai acum ...off

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mai am 2 zile pana la nunta… Am ceva vechime pe forum, inclusiv la Mirese.
Au fost zile frumoase si… mai putin frumoase. Zile pe care, majoritatea, le-am petrecut alaturi de mirese.
Atunci cand mi-a fost greu, aici am gasit alinare, aici am putut sa sper... la ziua de 3 iunie si la multe altele.
Vreau sa va multumesc pt sfaturi, pt incurajari, pt… multe !

Mi-as fi dorit sa existe in realitate promisiunea de a fi felicitata de mirese, direct la biserica, asa cum discutam odata. Va ramane insa, o simpla discutie...

Cum se spune, mai bine mai tarziu...
Vreau sa felicit ( o data si bine! )toate miresele, foste si viitoare: va doresc sa aveti parte de cata dragoste meritati si sa fiti sanatoase. CASA DE PIATRA!

cristina_26, ma bucur ca te-am putut ajuta! (arata un pic mai bine decat carnatul ala, nu? )

Mai am doar 2 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
cristina_26, ma bucur ca te-am putut ajuta! (arata un pic mai bine decat carnatul ala, nu? )

Multumesc mult Raza de Soare!!!
In caz ca nu vei mai intra pe forum, fiind ocupata cu ultimele pregatiri iti urez CASA DE PIATRA si casatoria aceasta sa fie un inceput de drum catre o viata mai frumoasa si plina de bucurii!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce fac miresicile?

Ce vad eu pe aici? Se scumpesc florile? Moamaaa si eu in octombrie numai flori din import gasesc ... ca daca faceam si eu nunta vara poate mai aveam si eu o sansa la niste flori de camp...

Apropos de flori... Kreliutz, am vazut ieri niste buchetele din nuferi ... erau superbi...

Ieri am fost si dupa invitatii... greu domne greu... din sutele de modele doar 3 ne-au placut... acu trebuie sa ne hotaram la una

Sabina... am vazut eu bine ca esti derectoare de agentie... pai nu faci si la fata o oferta pt Fiji sau Replubica Dominicana?
Sau Dubai? Vrem ceva mai deosebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Se scumpesc florile? am belit-o.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Miresicile fac pe nebunele {:D]..si se marita! ...

cupilu'...io sper sa gasesc nuferi in august...ca dk nu...rup margaretele de la mama din curte si-mi fac buchet, parol!!

bey..unde naiba ii mai vedeti voi (in afara de unirii, ca acolo am inteles)..ca io ma uit de zor si nu gasesc...[:d]..macar sa clatesc okiu' meu kior...ca pana in august...

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ce fac miresicile?

Apropos de flori... Kreliutz, am vazut ieri niste buchetele din nuferi ... erau superbi..

Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Mai am 2 zile pana la nunta… Am ceva vechime pe forum, inclusiv la Mirese.
Au fost zile frumoase si… mai putin frumoase. Zile pe care, majoritatea, le-am petrecut alaturi de mirese.
Atunci cand mi-a fost greu, aici am gasit alinare, aici am putut sa sper... la ziua de 3 iunie si la multe altele.
Vreau sa va multumesc pt sfaturi, pt incurajari, pt… multe !

Subscriu! Dar cand fiecare dintre noi mai are doi pasi pana la ziua cu pricina, ar tb sa-si aduca aminte numai de cele bune!Cele rele sunt inevitabile pe orice palier al vietii

quote:
Mi-as fi dorit sa existe in realitate promisiunea de a fi felicitata de mirese, direct la biserica, asa cum discutam odata. Va ramane insa, o simpla discutie...

asta-i cam greu de realizat, pentru ca fiecare am descoperit ca avem prea multe de facut in weekend si indiferent cat ne-am dori sa ne vedem pe viu mirese, avem de pus la punct propria nunta!
quote:
Cum se spune, mai bine mai tarziu...
[blue]Vreau sa felicit ( o data si bine! )toate miresele, foste si viitoare: va doresc sa aveti parte de cata dragoste meritati si sa fiti sanatoase. CASA DE PIATRA![/blue]

Casa de Piatra, si sa ai o nunta asa cum ti-ai dorit si cum ai planificat-o de un an de zile! Si sa fii fericita!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

quote:
Originally posted by elara

Buna, fetelor.

Eu nu am noutati....
Aaaa ba da... am dar e o veste neplacuta... (pt mine). Se pare ca nu-mi voi putea lua anul acesta concediu de odihna pana in luna octombrie...asa ca dupa nunta va trebui sa ma multumesc cu acele 5 zile pt casatorie.
Nici nu va imaginatzi probabil ce "bucuroasa" sunt.

Mai Elara, eu ti-am mai spus odata ca lucram la acelasi angajator...da nu m-ai crezut... Ceva cu...Raportul de tara???
Ps: am editat ca scrisem in mesajul tau...
Hai va pup

Da, mai...cu Raportul...
Mama lui.... de raport! Ingrasam porcul...
Vream sa ne integram.... ... In absolut... ca in UE nu stiu...
Nu-mi mai amintesc ca mi-ai spus ca avem acelasi anagajator, scuza-ma. Stau cam rau cu memoria de la o vreme... Toti colegii imi spun ca de la nunta mi se trage
O sa-ti scriu pe PM.
Oare obtzinem o derogare? Eu am de gand sa incerc... ca incercarea moarte nu are..poate-poate... Doar ce o sa-mi faca? Sa nu-mi aprobe? Doar nu ma impusca?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

trendule, de ce nu raspunzxi la tilifon?

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ce fac miresicile?

Ce vad eu pe aici? Se scumpesc florile? Moamaaa si eu in octombrie numai flori din import gasesc ... ca daca faceam si eu nunta vara poate mai aveam si eu o sansa la niste flori de camp...

Apropos de flori... Kreliutz, am vazut ieri niste buchetele din nuferi ... erau superbi...

Ieri am fost si dupa invitatii... greu domne greu... din sutele de modele doar 3 ne-au placut... acu trebuie sa ne hotaram la una

Sabina... am vazut eu bine ca esti derectoare de agentie... pai nu faci si la fata o oferta pt Fiji sau Replubica Dominicana?
Sau Dubai? Vrem ceva mai deosebit

Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput