Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Alynutza spune:
Hello!
Sabina, si noi vrem sa mergem in Tunisia in luna de miere, dar am auzit ca hotelurile de 4* nu merita, ca de fapt sunt de 3* si mi s-a recomandat sa mergem la 5*. Voi la ce hotel mergeti?
nunta noastra
elyanne spune:
quote:Asa este Problema nu e ca se scumpesc florile (cele din import, o sa aiba taxe vamale de 150% in loc de 0%), ci ca nu o sa mai importe aproape nimeni ... cel putin o perioada, pana se linistesc lucrurile... iar cine totusi risca sa importe, va creste pretul mult peste aia 150% (pt. ca multi nu declarau cat importau, pe urma s-au bagat taxele vamale 0% si atunci toata lumea declara exact cat importa, iar acum daca vor fii taxele 150% iar nu le convine sa delcare tot... si cand vor vedea diferentele... vin pe capul lor, ca sa-i prinda) S-au pus astia pe capul importatorilor pt. ca ar castiga f. multi bani din asta... Dar ei nu se gandesc, ca pana la urma vor avea de suferit cumparatorii... ca ei tot vor cumpara... pentru nunti de ex. sau botezuri...
Originally posted by michellee
Hello! Am si eu intrebare : zilele astea am aflat persoana cu care am vorbit pentru aranjamentele florale, buchete si lumanari , ca de la 1 iunie o sa creasca pretul la flori cu 100% sau chiar 150% . A mai auzit cineva de informatia asta?
Michelee
Iar flori de la noi ar fi crinii gladiole ... sa vezi ce buchete frumoase vor fii din flori de camp...
Am niste nervi de cand am aflat...
krelia spune:
Va pup fetili!!
Dinora, bine ai venit.....sau mai bine hertzlich Wilkommen!, nu?
lid, cu multa placere Sa dea DD sa gasiti locatia potrivita!
sa stiti ca si eu imi voi grava pe verighete data cununiei religioase...ca doar, normal, atunci ne punem verighetele pe deget ....
Intrebare intrebatoare - aveti cunostiinte pe la vreo agentie de zbor? Am nevoie de nsite informatii cruciale!!
Pusi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
[ url = " polologhia " ] rochita [ / url ]
ai grija sa stergi spatiile dintre caractere, pentru ca altfel linkul nu devine activ...
Ia incearca
quote:
Originally posted by cristina_26
NU stiu cum sa redenumesc toata polologhia asta!!!!!Din cauza asta apare pagina labartata!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=84f2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dyadya spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Asa este Problema nu e ca se scumpesc florile (cele din import, o sa aiba taxe vamale de 150% in loc de 0%), ci ca nu o sa mai importe aproape nimeni ... cel putin o perioada, pana se linistesc lucrurile... iar cine totusi risca sa importe, va creste pretul mult peste aia 150% Iar flori de la noi ar fi crinii gladiole ... sa vezi ce buchete frumoase vor fii din flori de camp...
Am niste nervi de cand am aflat...
Daca treaba asta se va dovedi adevarata si la fata locului(spun asta pt ca toti comerciantii au simtul profitului in sange si or sa-si dea seama ca pierd foarte mult daca in plin sezon de nunti fac florile inaccesibile dpdv finaciar)eu una renunt la ideea de cocarde naturale pt "actorii" principali, nu de alta dar sa dau cateva sute de mii pe o simpla cocarda ...e deja prea mult!
Cat despre florile de camp...tot ma gandeam eu la aranjamete din flori de camp pentru mese, iata si impulsul final pentru luarea decizie!
Diverse pentru nunta
Giova spune:
Neatza!!!
E o vreme naspa-naspa aici, frig, brr-brrrr.
O astept pe tanti la masaj, iar laora 16 trebuia sa merg la solar.dar cum bebe stranuta putin, nu ma incumet sa-l scot afara. asa ca.... ma mai gandesc ce sa fac.
va doresc o zi minunata, in ciuda vremii de afara.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
M&M spune:
Sper ca de data asta am reusit!!! Daca nu asta este, sunt anti-talent cu tehnologia asta cu tot!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&
elyanne spune:
Am sunat, am intrebat de flori si mi-au spus ca o perioada de vreo 2 sapt. o sa faca o pauza majoritatea cu importurile... fix cand e nunta...
Pe mine m-au calmat si mi-au spus ca intr-un fel sau altul nu ne lasa fara flori... macar orhidee o sa aduca Eu sunasem sa le zic sa bage flori la pastrare pana la nunta dar nu prea aveau cum sa reziste saracele flori pana atunci... rezistau la rece, dar cand le scoteau la caldura... la revedere cu ele... se plosteau toate.
Asa este... toti comerciantii au simtul profitului si isi dau seama ca vor pierde in perioadele astea, numai ca le este totusi teama, ca nu le pica prea bine un doar penal, pt. ca majoritatea fac "smecherii" cu importurile... asta a fost si ideea introducerii taxelor de 150%, sa-i prinda...
M&M spune:
quote:
Am sunat, am intrebat de flori si mi-au spus ca o perioada de vreo 2 sapt. o sa faca o pauza majoritatea cu importurile... fix cand e nunta...
Pe mine m-au calmat si mi-au spus ca intr-un fel sau altul nu ne lasa fara flori... macar orhidee o sa aduca Eu sunasem sa le zic sa bage flori la pastrare pana la nunta dar nu prea aveau cum sa reziste saracele flori pana atunci... rezistau la rece, dar cand le scoteau la caldura... la revedere cu ele... se plosteau toate.
Asa este... toti comerciantii au simtul profitului si isi dau seama ca vor pierde in perioadele astea, numai ca le este totusi teama, ca nu le pica prea bine un doar penal, pt. ca majoritatea fac "smecherii" cu importurile... asta a fost si ideea introducerii taxelor de 150%, sa-i prinda...
Oare de ce in tara asta totul merge atat de prost??!!! de ce nu te mai poti bucura si de flori???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by cristina_26
Sper ca de data asta am reusit!!! Daca nu asta este, sunt anti-talent cu tehnologia asta cu tot!!!
Scuze, ma chinuiau si pe mine talentele ....
Pregatiri