Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, ce-o face BOMBONICA? Eu sunt foarte curioasa! Eu zic ca nu mai fac alt copil, asa am hotarat cu Gabi, dar daca raman cred ca il tin! Asa ca trebuie sa am grija sa nu mai raman gravi!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Ayan se trezeste dimineata la 6:30, mananca si se mai culca pana pe la 8-8:30. Se trezeste si se tzitzileste si pana la 11 daca stau in pat. Daca ma ridic incepe sa planga ca vrea in brate.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am scos fata in curte cu toate ca-i soare nu-i chiar asa de cald ca adie briza
N-am fost pana acum la plaja, parca tu Alina intrebai, pentru ca mi se pare si mie mult prea mica Ioana de dus pe plaja si mie mi-e mult prea lene sa ma car cu tot calabalacul singura pana acolo la orele alea matinale. Dupa amiaza cam bate vantul si mi-e de nisip ca ii intra in ochi. mai astept sa faca 6 luni, deci in august sau mai stiu eu ce-mi tuna pana atunci?
Am vazut si eu pozele voastre de la terasa, frumusel Ayan si cu falcute la fel ca Ioana

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maaama ce pauza s-a luat pe aici? Sunteti la iarba verde fetele sau la somn cu bebelusii?
Ce mistoaca este Anastasia cu coronita facuta de mami, si cel mai tare comentariu este ala "stau in fund la tati"
Ioana se joaca cu diverse carpe, sunt muuult mai interesante decat jucariile iar eu rascolesc prin poze ca pe forum bate vantul

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

MARCH, intra pe mess daca ai chef.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

super dragute toate Ioana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

March ce fain de voi ca aveti briza marii cand vreti, noi avem cale lunga de strabatut pana la ea. eu m-am hotarat sa-l duc pe Alain la mare doar anul viitor

poze

Mergi la inceput

SILVI, am inteles ca de la sase luni e ok sa mergem cu ei la mare, dar sa nu stam mult la plaja. Oricum, fa cum simti tu ca e mai bine.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fete cucuiete!
LA MULTI ANI PT IRENE,MARIA SI JASMINE!!!!!!!!PT FRUMOASA JASMINE DE LA VESNIC INDRAGOSTITUL SI RASFATATUL DANI!
MARAKI,parca va si vad cu jucariile in brate,ca asa am cam inceput si noi(eu cu mama)ca iulian nu prea participa...cred ca e si de la dinti,dar in principal de la burtica,ca se chinuie saracul sa traga niste basinele.azi a papat iaurt(danone pt 6luni si are zahar)cu banana si caisa.i-a placut ca-i dulce,in rest lapte ca piureul d e legume l-am congelat si azi cand l-am descongelat era o chestie elastica...
mami ,mai sta cateva luni,cat o mai rezista...
pupicei lui angelos si sa pape mai bine
ALINA,si eu sunt de parere ca mai bine fara pisi,acu'sa nu ma ia la bataie iubitoarele de animalutze.
INGRID,SI FII MAI OPTIMISTA SI MAI "MAMA DENATURATA"ADICA LAS-O SA PAPE CAM CAT VREA SI NU TE MAI INGRIJORA,POATE E DOAR O FAZA.si ai grija cu depresia,ca eu stiu ce inseamna.
IRINA,nu ti se pare ca intri cam rarutz?mai spune despre mario
IOANA,DE CE OPARESTI CAISA?LUI RAZVANEL
RALI,faina poza cu anastasia cu coronitza,sa o faci tablou.CE FACE STRUMFITA,PAPA?
GIOVA,nu mananca marco ochelarii,ii lasa la ochi?ca am vrut sa-i iau si eu lui dani,acici sunt15euroi,dar daca nu i tine la ochi,sa-i iau degeaba?
BUMBITA,ANAS,PISOI,MARCH,SILVI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Fetele scutec nou....ca tanti Giova e la plimbare....deci treceti la scutecul nou.

de cu multi !

Mergi la inceput