Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Mama ce toarna ploaia!
Sunt disperata, de 2 zile nu am iesit din casa si cupilu meu doarme intr-una pe vremea asta!
Vreau sa va zic ca luam Pikovit de 2 zile si a inceput sa pape!
Cel putin pireutul de fructe il rade, aseara a bagat 200 gr, pt noi e intr-adevar o performanta....e si bun de tot, ii fac banana cu para si caisa (caisa o oparesc si o decojesc)
Ieri am stat si noi in fundic fara sprijin, nu ne-am ridicat singuri dar dupa ce ne-a asezat tati am stat fara perna , fara sprijin , fara nimik!
Vineri noapte iar a cazut din patutul lui in pat la mine, eu bantuiam pe net si am auzit niste tipete (pe la 1.45)....am fugit in dormitor si l-am gasit pe Zambilici cazut iar intre perna mea si patut, chinuindu-se sa se ridice. M-a pufnit rasu si am vrut sa-i fac poze, dar nu gaseam camera si oricum, deja era nervos, ca cine stie de cand picase acolo, s-a apucat sa tipe doar cand a vazut ca nu mai are nici o sansa sa se ridice. Si ma dispera ca in loc sa se impinga in maini si sa ridice capul, el se impinge in maini si ridica picioarele....nu stiu daca va mai amintiti cum faceam in scoala, la sport, "cosuletul" pe saltea...cam asa ceva face Razvan!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
Moni, cred ca va topiti si voi, eu cand il aud pe la 6,30 ca pufaie imi zic offfff si cand in intorc si e numai zambet imi vine sa-l mananc de drag.
Ioana,pupicei lui Razvan dragutul de el, Alain cu toata vremea innorata e mai activ ca niciodata, chiar acum ma chinui de o ora sa-l adorm
poze
T_Ioana spune:
Uitati aici
:
http://www.woow.ro/?file=Job_offer
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
MARAKI, stiu ca era o solutie cu tunsul pisicii, mi-a zis Gabi, dar in afara de faza cu parul noi chiar nu mai aveam timp de ea si cred ca nici ei nu ii era prea bine cu noi. Animalele au nevoie de afectiune. Eu nu mai am timp nici de mine, dar de pisica! Mi se pare o mare realizare cand pot sa ma epilez, asa a iti imaginezi. Si Ayan intinde manutele sa il iau in brate, era clar ca asta invata repede
. Spor la pregatirile de botez si marfa ca scapi de socrosenie. Pupicei lui Angelo!
SILVI, asa zic si eu, copilul e pe primul loc.
INGRID, CANDA,MARAKI, merci de complimente
.
Fetelor, ma bucur ca imi dati dreptate cu pisica ca ma simteam cam vinovata. Acum sper sa se adapteze bine cu soacra-mea.
MONI, asta nu inseamna mai multe vizite la soacra-mea, ca am inteles ca pana se adapteaza cum trebuie nu ar fi ok sa ma tot vada.
CATA, voi mergeti la Kidex cu socrii? Ca stiu ca ziceai ca va cumpara ei ce va mai trebuie
.
GIOVA, am vazut si eu acum poza cu Marco cotrobaind prin geanta ta
. Ce-a gasit? Si pozele cu slapii sunt foarte misto! De unde i-ai luast bratara rosie? Bafta cu exercitiile fizice, e bine ca ai chef!
IRINA, sa inteleg ca papa mult Mario? Asa zic si eu, fiecare copil cu ritmul lui. Eu chiar nu stiu cat papa Ayan daca ii dai tzatza.
BUMBITA, nu cred ca e ok sa faci solar cand alaptezi. Mai intreaba si tu un medic. Ayan face bubite pe la gusa si ii dau cu Bephanten. Vezi ca si Baneocinul este foarte bun.
INGRID, nu te mai stresa, te rog! Fetita e bine, e sanatoasa, dar are nevoie sa fie si mami vesela. Stie ea cel mai bine cat sa pape, cred ca fiecare copil are stomacelul altfel asa cum zice si GIOVA, mi se pare ca nu trebuie sa avem pretentia sa fie toti la fel. Pupicei!
ANDA, cu caruciorul este asa: eu ii ziceam lui Gabi sa repare o roata si el o repara pe alta
, ca nu ii aratam care, ii explicam si el intelegea altceva. Cand ne-am prins a reparat-o se e ok. Deci nu luam alt carucior
.
CANDA, spe sa va distrati bine la picnic si sa papi ce vrei!
IOANA, ma bucur ca are pofta de mancare Razvanel!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
marchplayer spune:
Ioana, ma angajez si eu acolo!!! Se mai baga cineva?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
alina80 spune:
BEE, am vazut pozele cu frumusica ta
. De unde i-ai cumparat salteluta aia si cat a costat? Voi sunteti la tara acum?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
T_Ioana spune:
Silvi, asa patesc si eu....dimineata cand il aud ca se foieste si "povesteste" ma intorc sper el, si in prima faza are o fatuca tare dulce, face ochii mari si ridica din sprancene, gurita deschisa, si ma urmareste sa vada ce zic, ce fac....daca ii zambesc si ii spun "buna dimineata" incepe sa se hlizeasca si sa chiuie si sa isi bage manutele in gurita de bucurie!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
T_Ioana spune:
Daniela, pai si eu mi-as depune un Cv acolo![]()

Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
marchplayer spune:
Alina, eu iti dau dreptate cu pisicile
, am si eu pisici, 2 la numar si un catel dar nu intra deloc in camerele destinate copilului, cel putin pana mai creste Ioana. Imi plac si mie, sunt dragute dar ioana este muuuuult mai importanta.
Anda, cum adica il marcheaza pe Mark pisicile?
Giova, misto rochia de mireasa, cred ca o sa fii o mireasa superba, mai ales acum ca teai apucat de tras de fiare inainte de a papa mici![]()
poze
marchplayer spune:
Frumos se mai trezesc puiutii vostri, sa va spun eu ca incepem fiecare dimineata cu maraieli cu ochii inchisi si pana n-o iau in brate nu-i deschide si nu tace? Dupa aia joaca dar nu singurica, doamne fereste.
Acum si-a pus centrul de activitate in cap si schiauna. Ea mai nou se agata de barele alea. acum a reusit sa se infasoare in salteluta...uf, ma duc la ea
poze