Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salut mamici, pupici la banditi!!!

Am revenit ... am inceput viata de zi cu zi si cu tati la munca si e tare nasol ... cred ca ne trebuie timp sa ne acomodam cu noua situatie :)
Concediul a fost super-super ... am "facut" Coasta de Azur (na, pana la St.Tropez barem :)) si Riviera Ponnente (Italia) ... Cris a fost un dulcel cuminte pe drum si inca pe atat de cuminte in concediu. Doar in ultima saptamana a facut o indigestie usoara (darar naiba in ele de salamuri :(() peste care a trecut usor.
Nu cred ca pot sa va citesc din urma - si chiar, ce-i cu subiectul asta asa de lung, s-a pensionat "mamica de mai-iunie? ;) - dar incerc sa tin ritmul cu voi pe viitor.
Sper ca sunteti bine sanatoase si copilasii la fel. M-am bucurat enorm sa aud vesti bune despre Mariuca noastra, deci deja am o zi buna! :)

La multi ani!!!! gemanutelor mele scumpe: Cris si Diana!!!!! Multa sanatate ptr. voi si familia voastra, reusite, bucurii, dragoste, bani ... si tot ce-mi doresc si mie!!!! Pupici dulci!!!

La multi ani si ptr. sarbatoritii din ultimul timp: Iustin, Alexandra, Darius - frumusete rara, Dennis, Inisa - frumusete mica, Rares, Cata, Cristina, Eric, Victor, Maria, Thomas!
Sa cresteti mari si sanatosi ... si baftosi!!!

Pupici dulci!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bravo Stefa!!!! Reusite in continuare!!!
Dana, felicitari, ati trecut si peste hopul asta! Pupici dulci lui Stefa si lui Andrei!!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Continuam aici:
Copilasi de mai-iunie 2004 (77)

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput