Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 30
laureta spune:
La Multi Ani Andru!
Paloma super petrecerea ,Cristina este o printesa
.Ce de jucarii acolo.Am vazut si domnu "Servetel",lui Inisa i este frica de ei.I vede la Cora cu baloanele si fuuuge
Inca o data sa iti traisca frumusetea
Cius vazut pozele cu piticu si printesa ta.Cred ca esti tare mandra de ei,ai si de ce
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
La multi ani DIANA Sa fiti sanatosi si fericiti!
La multi ani Andru!
Simona,Madutza, de maine incepe postul Sf. Petru ( o saptamana si ceva); in aceasta perioada voi manca doar legume si fructe (mere,grapefruit).
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Simona,ce mare a crescut Roxana! SA aiba parte numai de bucurii si fericire!I-a crescut la locul parul lui Victoras, asa este?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
ralu spune:
MULTUMIM pentru urari!!! LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care au implinit si care vor implini 2 ani!!!!!
Va pup!!
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by danaA
Am intrat sa va spun ca ne-am intors de la spital si operatia a decurs bine. A durat 15 minute, doar ca Stefa a dormit o ora jumate. S-a trezit linistit, fara sa planga. Am mai stat la spital jumate de ora si am venit acasa.
Acum se joaca cu trenurile lui si striga dupa Andrei!
Speram sa treaca si hopul urmator de luni cu bine si sa avem un rezultat bun ca sa avem o viata linistita inca 3 luni.
Dana, chiar asteptam vesti de la voi. M-am tot gandit la Stefanel. Multa bafta in continuare!

Florile mele
tnicoleta spune:
Buna fetele. Ne-am intors si noi de la tara.
LA MULTI ANI! Cristina
LA MULTI ANI! Diana
Multa sanatate si tot ce va doriti. Sa va traiasca comorile si sa aveti parte numai de bucurii.
Dana - Ma bucur ca operatia a decurs bine. Tinem pumnii sa iasa si RNM-ul bine si sa nu mai aveti probleme.
Am vazut si poze cu copilasi sarbatoriti frumosi si fericiti.
Noi la tara ne-am simtit bine, cel putin copiii. Ca eu si soacramea am facut multa treaba. Curatenie in casa, curte, am cules visinul si am facut dulceata. Am hranit aminale. Am avut un si un "Denis pericol public" (Alex) printre noi pe care trebuia sa stai mereu dupa el, ca se urca peste tot, fugarea pisicele si le tragea de coada, se juca in galeata cu apa. Bia a avut si o repriza de maraiala ca o supara un canin ce nu mai iese o data.
Sa va spun ce ne-a facut Alex intr-o seara: i-am facut baie si l-am pregatit de culcare pe la ora 19 (el asa doarme) numai ca l-a trezit o vecina venita in vizita. Eu dupa ce ii facusem baie nu am stras cadita din casa ca am zis ca o strang dupa ce adoarme. Si cum dadeam zor sa terminam cu visinile de curatat, dispare piticul de langa noi si unde credeti ca l-am gasit? In cadita cu apa din casa face baie-baie, omu.
Am pus si cateva poze aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20010101&ctime=010108
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
madutza spune:
Buna dimineatza!
WOW, ce de sarbatoriti avem zilele astea!!!
LA MULTI ANI: Maria, Thomas Anthony (16.06), Andru (18.06), David (19.06)!!!
LA MULTI ANI: Diana!!!
Bine ai revenit Nico! Tare faza cu baia lui Alex!!! Imbracat presupun, nu?
Cami, foarte bine ca tii post! Vezi ca e cu doua taisuri, cateodata de te-ngrasi. Dar daca tii numai cu legume si fructe....Si eu de azi m-am paucat de Monti, ca am luat 4kg!!!
Va doresc o saptamana usoara!!!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
acris spune:
Buna,
Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase !!!

LA MULTI ANI, DIANA !!!!!
SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE CELE 2 MINUNI !!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
anacami spune:
Buna,buna!
La multi ani David!
Cristina,cum ati petrecut?
Nicoleta, vazut si placut pozele! Nazdravanul din poze este Alex?Doamne,Doamne, la ce il duce capul; bestial!!!
Noi am petrecut un weekend "in doi"
(adica eu si Sebi); m-a terorizat complet, nici nu mai vreau sa povestesc- cert este ca imi este frica sa mai ies cu el din casa, daramite sa ma mai duc mai departe de "frontiera" cartierului. Copilul atomic si terorist este putin spus! Oare cu cine o semana
? (nu va ganditi la prostii
...)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! David
Maduta Da, bine inteles ca era imbracat si cu pampersul pe el.
Anacami Da, Alex e in poze.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete