Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca multumesc, esti o fata deosebita. Sa stii ca si eu am stat pe ganduri cu adoptia, dar daca as fi adoptat nu mi-as mai fi permis financiar FIV-ul. Si asa cum spui tu, m-ar "roade" sa nu incerc. Dar a ramas si adoptia o varianta, pentru mai incolo (in legatura cu adoptia pe mine ma nelinistesc si alte lucruri, de aceea ezit). Sunt sigura ca in curand vei reusi sa iei si tu o hotarare, cea mai potrivita pentru tine. Te pup
Flori si eu mai vreau sa mai fac inca o incercare in toamna, sper sa reusesc sa-l fac. Si mie imi e frica de o noua incercare, asta e adevarul, de aceea am si tot amanat al doilea FIV. Dar se pare ca alte variante nu am.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Am aparut si eu ca de obicei la spartul targului.Adica atunci cand nu mai e nimeni.
Eu am disparut pentru ca am ramas insarcinata in urma stimularii cu clostilbegyt si am avut tripleti (pentru o scurta perioada,numai 25 de saptamani!).Aproape toata perioada aceasta am stat in spital asa ca nu am putut impartasi nimanui minunea care mi s-a intamplat.Iar dupa....a fost prea tarziu....si nici nu m-am simtit foarte optimista.Iar cand am prins putin curaj nu am mai intalnit pe nimeni cunoscut.Deocamdata nu imi este foarte limpede ce o sa fac in viitorul apropiat.Imi doresc din tot sufletul un copilas dar gandul ca se poate intampla din nou (pentru a cata oara?) ma ma ingrozeste!!
Poate alaturi de voi o sa mi se limpezeasca mintea si o sa pot lua hotararea cea mai buna.
pentru toate fetele
Alexa Ioana inca mai astept pozele acelea de la tine

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Shehe, pup fata.
Aici esti unde trebuie.Ne-ai regasit si noi suntem alaturi de tine.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa ma iertati ca dau din nou buzna..nici macar nu am ciocanit!!!
am inteles mesajul si ma retrag..va doresc tot binele din lume!!!imi sunteti dragi toate!!!

si pentru ca azi este ziua lui asi..vreau sa ii spun si aici ca o iube mult si ii doresc tot binele din lume..."La multi ani suflet de dac!"..parca asa ti'am urat odata!!!sper sa nu gresesc!!

ma in fata voastra "Doamnelor"!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi LA MULTI ANI!
Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Liana mi-ai luat-o inainte, am vrut eu sa fiu prima care ii ureaza la Asi.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
ASI, La multi Ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai bun pe lumea asta!
Fetilii, de mine nu-si mai aduce nimeni aminte ?
Eu imi aduc aminte de toate, cat am ras si am plans impreuna.
Laurici, pe unde esti?
Ardit?
MirelaV?

Eu va pupacesc din mers pe bascutza si va doresc o zi cat mai buna, daca se mai poate! Ma duc sa bag ceva munci si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Georgiana cum sa nu fata frumoasa. Un special de la Mihnea ptr tine.

Mergi la inceput

Georgi....pupici fata draga.
Auzi cum, sa nu ne aducem aminte de tine????

ANCA

Mergi la inceput

ASI, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce iti doresti....

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Moni, sa il pupi frumusel pe Mihnea din partea mea.
Gogosarel, un pusi mare de la mine pentru tine.

Si pentru toate fetilii astera minunate. Azi, prietena mea, face laparoscopie. Ii tin pumnii si sper sa fie bine pana la urma!

Pup toate fetilii ........

Mergi la inceput