Aspirante vechi, unde sunteti?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare fetele!Clar,incepe sa fie ca pe vremuri...si incepe sa-mi placa iarasi sa intru pe forum...

Vale,ma bucur tare ca ai scris.Iti inteleg perfect motivele pt care nu ai mai vrut sa scrii la aspirante.Aceeasi senzatie o traiam si eu...multe fete care veneau,cereau sa fie inscrise pe lista,se plangeau ca incearca de jum de an si nu resusesc si la cateva zile anuntau ca-s gravidutze...Sa nu ma intelegeti gresit...nu-s rea,nu le vreau raul celor care-s gravide,insa ma incearca un sentiment de frustrare cand vad ca unele raman in momentul propus,iar eu ma chinui...Chiar zilele trecute am avut un astfel de "episod",cand am aflat de o gravidutza si am plans de m-am umflat.Asta e,nu ma pot abtine.
Eu nu am mai facut nici un fel de tratament,am tot sperat ca cel de la Sovata o sa aiba vreun efect,am renuntat la picioare pe pereti,temperaturi si tot.Am hotarat ca in toamna sa facem fiv.Mi-e frica,am emotii mari legate si de tratament si de rezultatul final,dar se pare ca nu am incotro,tb sa fac si asta.

Ancuta,parerea mea e ca nu erai rea deloc(noi am mai discutat asta).Suferinta si frustrarea ne da un sentiment de neputinta si cred ca in anumite situatii nu ne mai putem controla(eu cel putin asa sunt).

Crinuta,tu ce faci?mai incerci fiv?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vreti sa auziti una tare?
Din cand in cand ma apuca sa imi plag de mila si atunci imi cumpar teste de ovulatie si dupa ce fac vre-o 2-3 iese unu pozitiv.Si stau si ma uit la el ca disperata vre-o 2-3 zile.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, da-le naibii de teste. Cand iti vine sa-ti plangi de mila, uita-te-n ochii lui Rzvanel. Cred ca e cel mai bun remediu.

Stiti la ce mi-am adus aminte acum? Cum decretam noi cate o sefa la fiecare capitol. 3 pagini se umpleau cu galerii si plecaciuni ca sa ne punem bine cu sefa. Va amintiti?
Eram si noi mai mici

Mai imi amintesc ca la una din intalniri trebuia sa vina si Astery. Venea, saraca, cale lunga...din Buzau. Intalnirea era la Pizza Hut de la Romana. M-am dus s-o astept. Ma suna si ma intreaba cum ma recunoaste. Ii spun "usor, sunt frumoasa si modesta".

Dar, ca sa inteleaga toata lumea care ne citeste ce ne leaga mai mult si mai mult, atunci cand am facut am facut laparo, intr-o dimineata a venit o asistenta si mi-a zis "Te cauta niste fete. Au zis ca nu pleaca pana nu te vad". Era Laurici, Ardit si Vera. M-a lesinat faza asta. Ca sa nu mai spun ca telefonul meu suna intruna. Ma sunau fetele mele dragi. Despre asta e vorba aici. Despre ajutor, devotament, prietenie, solidaritate. Sunteti minunate!

Poate reusiti sa intrati pe chat-ul de la "Asteptand un ingeras", s-o punem de-o barfa.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ma bucur ca se reuneste gasca si iesim toate din carapace
Eu am avut azi o zi de cacao dar sper sa-mi revin.
Va pup pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Da da Asi,cunoastem Ca si eu faceam teste de ovulatie si cand vedeam cate unul pozitiv ma intrebam "de ce oare nu-i de sarcina??oare o sa vad si eu vreo unul de sarcina pozitiv??"tareeeee m-am saturat de teste de sarcina negative

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

da' de mine isi aminteste cineva ?
si mie mi'e dor de voi, si m'am gandit la voi. si am mai intrat sa citesc la aspirante dar nu v'am gasit.
de mine ce sa va zic. dupa operatia de anul trecut din primavara, si tratamentul cu diphereline pt endometrioza mea frumoasa, totul a fost ok, mai putin faptul ca tot nu ramaneam gravida. doctorul meu a zis ca nu prea mai stie ce sa facem, decat FIV. atunci m'am panicat. si bine am facut, pt ca ne'am si depus dosarele pentru adoptie.
acum sunt sigura ca cel mai bun lucru care mi s'a putut intampla vreodata este faptul ca pana acum nu am putut ramane gravida, pt ca asa am ajuns sa o cunosc pe fiica mea, alexa ! are 9 luni, si este o dulce si o scumpa si o cumintica. suntem impreuna de 2 luni, si pot sa va spun clar ca niciodata nu am crezut ca voi putea fi asa de fericita si implinita.
sambata am avut botezul, si a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra...
cireasa de pe coliva e ca mi'a revenit endometrioza, si printre altele am si doua chisturi hematice de vreo 7 cm diametru, care se pot sparge oricand... si probabil trebuie sa ma operez din nou, pt ca nu cred ca vor reactiona la duphaston... asa ca faptul ca am adoptat pentru mine a fost probabil singura sansa de a avea un copil. pt ca daca ma opereaza iara, nu se stie ce o sa'mi mai lase intreg pe acolo...
ok. hai ca m'am intins ca o zi de post.
va pup fetelor, si chiar ma bucur mult ca v'am reintalnit !!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Eu am intrat pe chat, si nu e nimeni, sunt singura.....

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Anca,uitasem de faza cu sefa de capitol .Chiar ca eram mici...
Referitor la intalnirile voastre...of,cat mi-as dori sa va pot cunoaste si eu.Poate,vreodata o sa reusesc sa ajung si eu la o astfel de intalnire!

Si mie mi-ar placea sa ne intalnim pe chat.Poate stabilim o ora,ca sa fim sigure ca intram cat mai multe

Roxana(Alexa)rusine sa-mi fie...Nici acum nu am luat legatura cu tine,dar promit solemn s-o fac cat mai curand.Sa-ti traiasca puiuta mica si sa va aduca numai bucurii si impliniri.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai, Anca, eu n-am uitat nici un moment clipa in care am vazut-o pe Lachi la mine la spital cand am facut laparoscopia , ma uitam la ea ca la Dumnezeu, nu stiu cum sa va spun,nu-mi venea sa cred ca o vad in caren si oase, si dupa aia cand am facut histeroscopia venise Costi(Elena) la mine la spital, cu care ma imprietenisem cand facusem laparoscopia, si toate telefoanele si mesajele de incurajare. Si n-am sa uit niciodata gestul lu' Laurici pe care l-a facut pentru mine dupa aflarea rezultatului la histeroscopie.Ma apuca iar si am mai tras azi o portie de plans dar din alte motive .
Si n-am uitat nici de sefa de capitol cu galeria pe care i-o faceam ca sa nu ne certe ca ne-am pierdut optimismul .

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mey, Ancutza, parca esti la acelasi gand cu mine.
Chiar dimineatama gandeam la chestia cu sefa de capitol, si tin minte acum 2 ani de ziua mea se deschisese un nou capitol si Anis a zis sa fiu eu sefa , deh ca un cadou de ziua mea...
Am si eu o intrebare....Cand a plecat Tumpi? ca mi-a dat mesaj din Italia.....stiam ca tre sa plece, vb chiar zilnic cu ea, si dupa vreo 2 -3 zile timp in care nu am mai vb ,a si disparut.....

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput